i meni je super, ali ne svaki dan
Printable View
i meni je super, ali ne svaki dan
banana je mrak oko treninga u kombinaciji sa brzim proteinima ;)
Betty, odlučila si za LCHF/Keto?
Ja danas odmaram 8-)
ajd zasluzila si ;)
ja bananu jedem svaki dan. ili odmah ujutro u frapeu ili nakon treninga. ja je volim i ne smeta mi. mada, ja sam kao spajka, nemam baš neka pravila oko jela. ali jedem uglavnom ok.
sva sreća pa ne volim kekse :D
danči, bolje rečeno disciplinirana sam u lchf/keto
i prije sam kao bila i onda sve zahebem čokoladom :roll: ili čak bananama! ili čvarcima :škartoc:
vidi je, ja upravo jedem keksic uz caj. ali je homemade, secer skoro pa izbacen a ima ljesnjaka u njima.
ma samo ti jedi, ja ću ovaj tjedan barem dva puta jesti palačinke :lool:
:lool: ko maslaci!
betty svaka čast!
ja sam jucer imala cheat day pa sam radila domaće tagliatelle i tortu od rogača. mljac.
danas zwow 57, onaj znameniti #do not throw up. u siječnju ove godine trebalo mi je 22 minute, u travnju 19, danas 16:45. to je super trening. pošto je trajao samo 16 minuta napravila sam jos i zwow 608-).
sasa majke ti stavit cu te na ignore :lool:
i ja svaki dan pojedem bananu, bilo u zobenim ili u frapeu. al ajd ni ja ne pazim bas na hranu, sta se i vidi :lool:
Da vam ja napišem svoj jelovnik od proteklog vikenda, umrle bi od šoka...
maruska vjeruj mi da nebi :lool:
prosli tjedan sam se natrpala svega i svacega. sad se pokusavam skulirat, izbacit kruh, dorucak nekakvi frape ovo ono, rucak sta vec ima, vecera me uvik zezne :mrgreen:
mb kad ti vidim avatar je ti ne vjerujem :P
spajka pa nisan ja u avataru, da bar jesam :lool:
subota
D: štrudel od sira (kupovni!) + 3dcl bijele kave
R: pašticada od tunjevine + njoki + iceberg salata
mo: nes kapućino
V: 2 toasta (šunka+sir)
nedjelja
D: štrudel od sira (kupovni!) + 3dcl bijele kave
R: mesna štruca (puretina, punjena jajima) + pečeni krumpir + iceberg salata
mo: banana, šaka kikirikija, cola
V: McChicken menu + krempita
Grozno...
A opet - super. :njam:
ajd Maruska mogla si uzet i Big Mac ovako si zdravije meso uzela :lool:
ja sam jucer bila kod mamitzi i pojela sam neke super kiflice, ja ne brojim, kad vjezbam jedem manje, ali nisam opsjednuta s brojanjem kalorija. zato nikad necu imati vise 55 kg, mozda cu imati 57 kg ko zna. ali meni je bitno da se ja osjecam dobro, da kad sjednem me gumb na hlacama ne smeta. moje zadovoljstvo je meni jako bitno.
i meni je zadovoljstvo najbitnije, a najzadovoljnija sam kad ujutro prođem rukom po trbuhu a ono sve ravno :mrgreen:
što se zadovoljstva u hrani tiče, meni je discipliniran lchf dobar jer zaboraviš na hranu, počneš jesti da bi živio a ne obrnuto
onima koji se mogu kontrolirati u količinama i izboru hrane je sigurno lakše bez ikakvih zabrana, al ovakvim kao što sam ja treba disciplina i struktura
bila sam neki dan u sofri i nisam jela ni uštipke ni pite :sp:i nije mi bilo teško, jela sam roštilj s kajmakom i šopsku
a najgore mi je kad si kaže: ma šteta propustit, neće mi ništa biti od jednog uštipka bla bla i tako skoro svaki dan tražit izgovore zašto bih mogla brljaviti
MENI je lakše ovako - drito u glavu, nema, zabranjeno i gotovo
i tad se stvarno ne patim, najgore mi je kad sam neodlučna
I kod mene je - sve ili ništa. Trenutno - ništa. Mislim, ništa si ne uskraćujem. Nikako da prelomim. Doduše, bliži se skijanje a to uključuje hlače koje ne toleriraju par kila viška...
anci, kako ti radiš zuzkine jumping rope treninge? bez jumping rope-a? :lool:
može li se tako?
maruška, meni je prelomila brojka na vagi :roll:
da :lool:
ja mislim da i ona to pokazuje da tako radiš. koliko sam zapamtila- tamo ima i "normalnih" vježbi, ne samo JR. i onda kad dođe red na RP, ja u prazno. imala sam i JR, ali mi je komplicirano. moram stajati na točno određenom mjestu, ni cm dalje :lool: jer mi inače smetaju stvari, vrata, ormar... i mala je negdje zametnula JR.
Ja cu vas sve na ignore, sasu prvu :mrgreen:
Danci, ne vjerujem ti :lool:
Prebacila sam se na 30 ds, danas 4.dan
A jednom cu moci i te proklete sklekove, sad dva i hop na koljena :roll:
Hrana...rekoh vec, volim papati i ne mogu biti gladna, pocnem se tresti
Jos i dojim pa su dijete no-no
Kile su mi relativno ok, jos koje 3 da skinem, al nije mi to neki prioritet
Sad bih samo htjela opet neki kontinuitet u vjezbanju
Ja sam isto jedna od osoba koje ne želite sresti kad su gladne :škartoc:
za mene vrijedi ona "I'm sorry for what i said when i was hungry"
on topic, nemam nikakvo vježbanje za prijaviti od vikenda, osim beskonačnog hodanja po westgateu :škartoc:
danas isto ne stignem jer idemo gledati balet, ali zato sutra imam step, tu budem sva mokra.
Danas sam radila JRC i dobar je. Mogla bih jos nesto, ali ne stignem. Istina da umore jr dijelovi, ali vidim da sam u puno boljoj formi nego prije kad sam znala krepavati na high knees i jumping jacks. Sad me fino uspusu, ali ne ubijaju. Jupi!
Jutro sam za razbudjivanje :D 100 razlicitih svingova i 20 sklekova.
Angie, ako nisi znala :lool: jump rope je uze za preskakanje iliti vijaca. Vidis da ne znam vise reci vijaca. Vec jump rope :lool:
Prosto me sramota javiti se na ovaj topic i nisam imala namjeru to uciniti bar jos 2-3 mjeseca dok ne steknem bar neku formu, ali trenutna situacija to zahtijeva. Nakon 12 godina pocela sam ponovo vjezbati, fitnes 3× sedmicno u lokalnoj dvorani. Prva tri treninga su prosla OK i jako sam zadovoljna kako sam ih odradila, bilo je blage upale misica ali je prosla za vikend. Veceras sam pretjerala i dok smo radili trbusnjake osjetila sam ostar i nagal bol u nivou pupka i malo nize, sa lijeve strane. Napravila sam malu pauzu i pokusala ponovo a onda se bol pojavio jaci i imala sam osjecaj kao da su popucala misicna vlakna. Prestala sam sa treningom a bol je poooolako popustala, ali je i sada prisutna a pogotovo kada se pokusam istegnuti. Sutra cu fizijatru, a vas iskusne vjezbacice pitam koliku cu pauzu (okvirno) morati napraviti jer sam nacula da povrede trbusnih misica sporo zarastaju? A bas mi se ne odustaje, pogotovo kad imam u vidu koliko mi je godina trebalo da se vratim vjezbanju...
olja ni ja ti ne mogu pomoci, sem da ti pozelim cim prije da se oporavis
olja, zvuči strašno, nadam se da nije baš tako! što se oporavka tiče, slušaj fizijatra i nemoj se forsirati, takve povrede se samo mogu vraćati ako ne zarastu pravilno
ja sam jutros ono zuzkino s vijačom ( :mrgreen: )
ne znam jel do mene ili što, ali mene je taj trening baš umorio i nije mi bilo baš lako
doduše, mislim da mi je energy level low, ovih dana se iscrpljujem na svim poljima, čekam mengu, na poslu je ludnica, kad dođem doma moram učiti, a djeca zahebaju jer smo sami i tako
samo da taj ispit više prođe! i da ga prođem!
eto, malo sam se pojadala
betty drzi se, ja isto kao spremam ispit, a vidi se kako, jer sam non stop tu :tele:
al ajde bar sam jucer cardio odradila i zadovoljna sam kako mi to ide, sad jos abse da stredim, ili pak ispit :lool:
moj je u petak i subotu, a tvoj? :)
betty i spajka drzim fige za ispite :)
olja, ni ja ne znam nista o takvim povredama, drzi se :love:
kad se dogovorim, za sad nisam ni adresu u mail stavila :lol:
realno bi to trebala zgotoviti prije nove godine, no mozda ipak se prebaci, u drugu, ali to moram maknuti s vrata, jer mi je zadnji i niti mi se vise da, niti imam volju, pa ga razvlacim i razvlacim. ono sto je zalosno je da cu to polagati treci put (tijekom mog skolovanja, i da se nasalim ni u novim spoznajama nema 12 niti DNA :lool: ovo ce sasa skuziti). rekao bi covijek nes ti posla, ali eto ima previse kartica, koje lako ispare, ovih nasih i nema tako puno.
betty, sretno ti!
vjerujem da si iscrpljena pa ti je zato išlo teško. nije lagano nimalo, ali meni se ne čini da je neki ubitačan trening.
sad kad sasa dođe pa kaže da je nakon njega napravila još dva zwow-a :P
olja, zvuči gadno, no nažalost ne znam što bih rekla. dobro je da ideš fizijatru, bit će ti lakše kad budeš znala na čemu si.
ja sam imala bruh i dijastazu i nakon operacije me pogledala dr. sportske medicine i rekla da sam ad ko grom :mrgreen: pa mi je odmah bilo lakše.
angie :mrgreen:
neki izrazi nisu kratice (barem ja tako mislim :D), to su nazivi zuzkinih vježbi: body crush i sl.
zwow su njezine vježbe koje je prije radila i to znači Z (kao zuzka) workout of the week. onda se oni redaju zwow 1, 2,...
ja ću vjerojatno danas ovaj koji je po programu. već sam ga radila prije pa razmišljam da umjesto njega napravim onaj 365? ako se ne varam, to je ovo: https://www.youtube.com/watch?v=M7mR61d2tJE
ajme, koliko traje ovaj 365! :lool:
možda se predomislim :angel: mada, danas sam slobodna poslijepodne, nema solfeggia, nema sviranja, nema ništa :D pa ne bi bilo loše iskoristiti dan.
nego, stavila je jedan recept za tjesteninu: https://zuzkalight.com/nutrition/egg...substitute-fm/
ja sam slaba i u "normalnim" receptima pa mi ni ovo nije jasno. kad netko pogleda, da provjerim jel to tok- smjesu za pastu stavi na pleh i tako u komadu peče i onda reže? jel to neće pucati?
betty drži se!
Olja, nadam se da nije tako strašno kako zvuči. Nažalost ništa pametnije ti ne znam reći, ~~~~~~~~ da sve bude ok!
Betty i Spajka, sretno za ispite!
Jutros: piramida lower: 4 vježbe (squat, lunge i sumo titraji sa BV 14kg, RDL sa 12kg) kružno - ponavljanja po rundama 8/10/12/10/8.