jače je bilo prošlih par dana a sad tu i tamo osjećam da malo zateže kao da trebam dobiti ili čak kao neki pritisak. joj tko će izdržati do ponedjeljka :cekam:
Printable View
joj mene glava još ne hvala bogu ali tome se ne veselim uhhh. super onda u ponedjeljak (ja sam predvečer) javljamo kako je prošlo. :-D
jel piješ nešto? ... ja već par tjedana pijem prenatal (solgarov) i igrom slučaja je sad ispalo odlično
ma da hehehe ja sam kod dr.Ivanišević pa je zato tako kasno... još sad ako mi veliš da si i ti onda moramo na kavu!! :) :)
Nivesa sretno!
Meni jos nista od M..osjetim na momente da se nešto kuha ali nikako da krene već jednom.
Planiram nakon M pitat gin da mi da nešto za zadebljat endometrij? Estrogen mislim da je..
Žužy ja isto idem iduci ciklus na lpsc, gdje je ti radis? a sad sam na duph, gin mi je rekao da je bila "kilava" O, pa zato M nema. Sad sam trenutno u vadjenju svih tih silnih nalaza i eto.. i cekam Mami da piski, bas imam osjecaj da ce biti II. :fige:
Ludnica, djevojka vama :fige: za lijep i uredan UZV :)
ma mami nam je ziher trudna. ne znam šta uopće čeka?? već smo mogli skakati od sreće!!!
Žužy hvala na dobrodošlici , zbilja si :heart:
Ajme, nema me par dana, a ovdje se svašta nešta novo dogodilo. Čestitam na novim plusićima.
:-D :ghug:
xavii ,idem na Merkur. Za cca desetak dana kad dobijem M,zovem dr da mi da termin. Sakupila sam sve nalaze,još preksutra anesteziologa...dobro kaj to mogu kod sebe u Kc obaviti. Di si ti?
Evo jednu grupnu i skupnu rundu za sve trudilice,trudnice,ali i one na stand by-u :pivo::pivo::pivo:
:pivo: živile vi meni!
testić kupljen, ujutro ga piškim!
ajde Mami... baš se veselim. :-D Nekako imam osjećaj da je to TO!!!! Sretno :ghug:
Za mučnine ti želim da ne budu intenzivne kao kod mene, imaš podforum s puno toga što je nekome pomoglo/odmoglo pa vidi kako ti bude i što ti odgovara a što ne
Ja sam probala ama baš sve što sam mgla iskopati i ništa ne funkcionira kod mene...jer uz mučninu i povračam pa se borim zadržat hranu. tu i tamo mi nakon jela pomogne gutljaj-dva Coca Cole...
evo ti link na topic: http://forum.roda.hr/threads/8938-mucnina
Mami :rock::rock:
Jutro!
Evo obavih to ranom zorom i jedan veliki -.
Sad mi ostaje čekati i ako ne dođe giniću da vidim kaj je.
:love2: najbolje gin pa da rijesis sta je i onda hrabro dalje
Mami baš mi je žao, grlim.
MAMI,pa nemrem vjerovati da ti kasni....a nisi trudna. :-o:love2:
Možda da zbilja prvo odeš ginu na uzv da te pogleda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 11.03.2015. :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::fige:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc ll
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc ll
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Zuzy ja na sv.duhu radim isto idući ciklus, još sam u procesu vađenja nalaza, mislim da sam danas gotova sa svime.
Mami2 zao mi je :(
Trebala bi otic na pregled, cisto da ti budes mirnija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mami odes kod gina i dobijes duphaston i eto menge. Da se ne mucis...
Vjerojatno je bio anovul.ciklus pa te zato muci. Bar da te pregleda i napravi uzv.
Ma znam da trebam, al pričekat ću još malo možda dođe.
Izgleda da mi se sve poremetilo, nakon onih ultra kratkih ciklusa sada ovaj, možda mi menopauza kuca na vrata.
Mami2, zao mi je .. :(
Mami2 baš mi je žao... :-(
žužy meni je danas 22 dc. ili sam nešto spetljala?
cure kada se očekuje da padne t nakon onog skoka nakon O? neposredno prije M, ili danima prije?
ljubavna1pogled meni padne to jutro kada dobim, tako da do zadnjeg dana nista ne znam :/
Žužy 1.dc
Evo pregledala sam sve liste na ovom Odbrojavanju i sve je kako treba..osim ako nije krenulo krivo još na starom,od početka tvog ciklusa,kaj misliš..ako si sigurna da ti je danas 22. dc,sutra ispravim :-)
Meni je T jače pala uvijek dan,dva prije dolaska M..ali znalo mi se desiti i da mi pada sporo pa se još zadrži na 1.dc relativno gore. Ali uglavnom,prije M mi padne skoro uvijek.
A bas mu bemu misa :)
U jednu ruku sam i mislila da ce tako biti, bila sam jako bolesna u vrijeme ovulacije,niti je stimala temperatura, niti me bolio jajnik, nista... Kao da O nije ni bilo :/
Bila sam danas u Petrovoj kod dr. Radakovica na konzultacijama:):)
Ali jos sam neko vrijeme s vama :)
ljubavna1pogled ,ma dan sim ili tam,kaj sad... :lool:
Petticoat ,ste kaj dogovorili ili si išla samo na inform. razgovor?
Ajde mami draga, bit će..neka ti (-) ne potopi lađe, samo hrabro naprijed :*
Žužy moram jos HSG i kolposkopiju napravit
Cure moje di ste??
Nema kavice jutros .. Moze jedna kasnojutarnja!!
I ja se pridružujem pohvalama dragoj žužy za ažurnost liste :*