Blu onda dođi dok se nije pojelo... Sretno i nemoj se previse zamarati sa simptomima, moze ih biti, a i ne mora. Ma brzo ce 29.8. :*
Printable View
Ni ne mislim na to... Stvarno što se toga tiče znam kako psiha utječe na nas prošla sam sve to... A u biti ni nemam nikakvih simptoma još je pre rano za bilo što.
Nove curke dobro dosle,zelim vam sto brze pozitivne testice. Mene nije bilo par dana kumovali smo u svatovima pa stalno neka strka. Danas nista neradim samo se izlezavam i citam zaostatke. Saljem puse!
Evo da se javim malo-temperatura i dalje na 37.2 i stoji..umor,glavobolja,probadanje u jajnicima i pritisak u trbuhu,i bol u donjem dijelu leda..a bradavice ne smijem taknut.dolje bijeli gusti iscjedak..
Pisni jednoga da se veselimo :) imas sve simptome!
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 20.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :gumi:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~33.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :tele:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~16.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Pozdrav curke :)
Slađa - sretno, da temperatura ne padne još jako dugo :)
Narancice - ne znam jel mi promaklo, jesi pišnula?:mrgreen:
ja nikako da ulovim Lh pik, inaće ga ulovima na 11.dc a danas je već 13.dc... :cekam:
Mona to ti sve varira. Niti jedan ciklus nije isti. Meni na prvoj fm u 1 ili 2mj (ne sjecam se vise) je folikul prerastao. Dosao je do 25mm i nije htio puknuti, da nisam dobila injekciju stopericu na 17dc, kaze mpo da bi se pretvorilo su folikularnu cistu jer je jajna stanica ostala zarobljena u folikulu. A od tada mi je svaki mjesec ovulacija ranije, oko 10dc pa do 13 dc.
[QUOTE=MonaLi;2908218]Pozdrav curke :)
Slađa - sretno, da temperatura ne padne još jako dugo :)
Hvala:))
Chiara - ne znam kaj da mislim, ja Lh pik nikad nisam ulovila ujutro ili popodne, nego navečer. Onda ujutro opet ništa i popodne opet ništa i navečer opet Lh pik, kaj je to normalno?
Jutro ekipica!
Ja sam danas ranoranioc, vec kuham kavicu. :D Slobodno se posluzite.
Slađo, drzimo fige! :D
Mona, lijepo je vidjeti se na listi, hvala! ;)
Sto se piskenja tice, jucer sam imala previse vremena i vrag mi nije dao mira pa sam pisnula popodne. Naravno minus. Imam feeling da cu dobiti M, ako ne dobijem do utorka pisnut cu i zadnji testic koji imam.
Slađa sretno!
Narancice jesi jutros piškila :fige:
Angie hvala na kavici, poslužit ću se. Ja sam se jutros isto rano dilgla, od 5 sam budna, prošetala s pesekima a ostatak dana provodim odmarajući :D
Jutro, angie hvala na kavi.
Ja još nisam ulovilaa pik, ali stalno pijem nr mogu bit bez vode 4 sata.
Sinoć smo obavili posao pa kako Bog da, mm danas ide na put.
Dobro jutro!
Koja je ono rekla da voli kisu? Evo u Zg kisa i oblacno, jesenje vrijeme s ljetnom temperaturom.
Mami, nek ste vi odradili posao. Cekali budu decki na prvoj liniji napada!
Mona ima novosti oko O? I da, nemoj se zamarati s tim kaj je kasnije to nije nis cudno. Mislim da je cudnije kad je svaki mj isto!
Nivesa kaj ima kod tebe? Jesi razvozala tu spermu? :lol: Jesam se nasmijala kad si rekla da nis ne stignes samo vozis spermu okolo po gradu.
Angie zao mi je zbog minusa, al znas kako mi kazemo, trudne smo dok ne dode M!
Narancica ima li kakvih novosti? Kad je zakazan (ne)dolazak M?
Isto pitanje i tebi Slado haha!
Kod mene neka mini zgaravice i dalje ali to kod mene i nije bas neobicno.
Jagodica, it was I, taj mracnjakic koji voli kisu :D Jutros je i kod nas u Ri bilo obecavajuce, lijepa kisica i oblaci, no sad vec sunce uprlo. :p
I hvala, nisam u bedu zbog minusa jer je realno prerano za piskiti, danas mi je 11 ili 12dpo, nisam sigurna. Vidjet cemo kroz dva tri dana.
Narancica, kakva je situacija?
Piski li tko danas?
Hello girls :D
Ljudi moji pa meni je dosadilo pisanje.:drama: Ajd ono prije kad pisas samo 3-4 testa pred M ali od kako su mi dosle lh trakice pisam stalno. Jer ono, imam nepravilne i duge cikluse. I tak, probudi mene u 6 da idem piskit i onakva sva nikakva teturam do wc-a i mislim si neema sanse da ga sad pisam:nope: I vratim se topli krevet. :jutro:
A M bi trebala doci u srijedu, i ugledat cu se na Jagodicu i necu pisat test dok ne zakasni :štrika:
Angie onda cemo skupa piskit kad za to dode vrijeme. Meni je danas 11dpo :rock:
E pa pisolinke moje ~~~~~~~~~~~~ da ukrasite listu sa stupicima!!
Eo sad se i meni piski hahaha (ne po testu nego ono zov prirode)!
Narancice, high five! Dogovoreno! :D
1.9 bi trebala dobiti-a iduci tjedan na nagovor curka idem po test-temperatura se i dalje drzi,cicke bole kao i leda,budenje u 3 u noci i trcanje na wc..pa cemo vidjeti..kako su mi rekli cuda se dogadaju.pomirila se da necu imati bebu,nisam ni razmisljala vise o tome i na moru uzivala i eto il se desila T il se nekaj poremetilo..
I
Slada drzim fige da je ipak ranija O bila, svi ovi simptomi mi bas mirisu na T :)
Kak ste cure, kak provodite nedjelju?
Jagodice, nadam se da nije radna opet :*
Lasagne su na meniu, posluzite se :kuhar:
Ola, mi bili na ručku kod seke pa se sad izvalili, a trebam ići pakirat mm, a najrađe ni ga sad povalila al curke doma.
Mami posalji curke kod susjede na igru a ti navali :storma: :mrgreen:
Ma pustila sam ih na laptop a mi "pakirali" stvari!
[QUOTE=Narancica000;2908412]Slada drzim fige da je ipak ranija O bila, svi ovi simptomi mi bas mirisu na T :)
hvala-vidjet cemo ovih dana-ne nadam se nicemu i nisam opterecena previse..mislim da ce mi srce stat ako se pojavi +
Joj kak ti zavidim :lol: ja sam sinoc sanjala da je mm zaspao usred akcije, zamisli ....u sred akcije :roll: onda sam iz ljutnje kao ustala iz kreveta i otisla kod drugog pod tus ali taj drugi je izgledao isto kao i mm pa sam rekla sama sebi, a dobro, to onda nije prevara. I probudi me mm u 05h ujutro da mi kaze da ide pisat! :facepalm:
I onda mi je sam proslo glavom hvala Bogu da ih nema dvoje :lool:
Cure keksajte se. Da sam znala da ce mi "keks"toliko falit , keksala bih se jos i vise :alexis:
Draga Ives, ne znam kako bi jos keksa ugurala u jelovnik :lool: sjecam se kako si pricala da ste konzumirali dorucak, rucak i veceru. Jedino jos da ste i medjuobroke ubacili :lol:
Zapravo, i preporuca se 5 "obroka" dnevno hahaha
O Boze, sta ja pisem :lol: :lol: :lol:
Ola cure, vidim vi se raspisale. Slađo meni ovo stvarno mirisi na trudnocu. :fige:
Narancice hoces li izdrzati tako dugo kao Jagodica? Tesko je to. :taps:
Mona pitala si me za trakice, ali ja ti se stvarno ne kuzim u lh pik. Nisam ih piskila jer sam isla na fm.
Angie pa i ti si iz Ri. :)
Hej curke... :)
Mene danas lijevi jajnik zateže jako, mislim da ce sutra ovulacija pa smo danas 2 puta pokrili za svaki slučaj Hehe
Sretno svima... Gdje je nestala Bebolinica?
Chiara, su-Rijecanko! :D Ima li jos koja odbrojavalica iz Ri?
Mona, zvuci obecavajuce. ;) Bitno da ste pokrili.
Da, sinoc sam ulovila Lh PIK zato smo bilo vrijedni, Hehe
Sorry cure za listu, nedjeljom često ostanem bez laptopa doma, sutra stavljam listu ujutro na poslu :)
Najbolja frendica mi je trudna ♡ uspjelo im je iz prve, i tak sam sretna zbog nje.
Ali, kad sam rekla MM djelovao mi je nezainteresirano. Medjutim, kasnije sam shvatila kolko se zapravo rastuzio zbog te vijesti... u ovih nesto vise od godinu dana nisam vidjela na njemu nekakvu tugu zbog toga sto nam ne uspjeva, i ovo je prvi put. Mislim da on krivi sebe, a ja ne znam kak da mu pomognem :( jer ne mogu trenutno ni sebi pomoci...
Eto, samo sam malo dosla olaksat dusu i istresti to ovdje.:neznam:
Jutro, kavica!
Marančice znam kako ti je, a i kako je tvom dragom, jedino mogu reći da će proći.
Ajme cijelu noć kiša pada, koma.
Narancice - svima oko mene skoro uspije iz prve/druge, što me još više plaši...
Baš me zanima kakav je osjećaj zatrudnjeti odmah a kakav nakon 2-3 godine (ili više) što će biti slučaj možda kod mene... Možda ću ja biti van sebe od sreće ali mislim da ću se i više brinuti oko svega :cekam: