ako Jokić otvori ovu temu mislim da neću imati nikakve šanse :lol:
Printable View
ako Jokić otvori ovu temu mislim da neću imati nikakve šanse :lol:
čunjevi šta idu u čuču :?:
imaš 4 različito teška utega na konopčiću koji se stavljaju u rodnicu i mišićima ih pokušavaš zadržati unutra dok oni klize. ovi teži znaju ispasti na nožne prste :lool:
šalim se.
na taj način jačaš mišiće. možeš se prijaviti na vježbačice :mrgreen:
ne nosim rezervne gace, kakva crna rezerva
da im se sta dogodi, isla bih commando :lol:
inace sam u klubu adiomare i mime
peglam jer moram
nikakvi mi trikovi nisu pomogli da neispeglano izgleda ispeglano
a nisam picajzla i skroz sam prosjecna domacica (na veliku zalost moje sveki :aparatic:)
peglam skoro svu 'gornju' robu, a ves, posteljinu, krpe i rucnike nikad ni nisam
peglam dva sata tjedno u prosjeku, to mi je dovoljno jer ne peglam do savrsenstva
i da, na tajicama se zna vidjeti da nisu popeglane, na dnu nogavica, tamo gdje se ne rastegnu po tijelu (na mojima se znaci ne vidi, ali na onima od male da :aparatic:)
mozda ja pretrpavam masinu, a susilice nemam, pa sve to skupa odmaze
i znam dosta forumasica, nisam primijetila da izgledaju nepopeglano, nikad
ali ona majica na jokicu mi je bezveze
ili kosulja
radim na mjestu gdje je vecina ljudi u odijelima i prate neki poslovni dress code
vidjeti zguzvanu kosulju je tu bas ruzno, neprofesionalno izgleda
i peglam uz seriju, imam posebne za peglanje :aparatic:
ajme čunjevi. to i rezervne gaće mi dodje ko kad sam onomad shvatila da neki ljudi tuširaju kupaonu. i peru jaja kokošja.:mrgreen:
cccccccc, cvijeto!
sasa, bas tako :lol:
Jao, summer, zašto natrag na peglanje?! :lool:
Možda je to niša od neke dobi naviše. Možda ću i ja uskoro biti u njoj :). A možda svaka žena nešto drugo rezervno vuklja sa sobom, ono "svaka ima svoj faktor".
Vezano za peglanje, ja zapravo računam na ovaj efekt koji je spomenula čokolada, ako nas ogledaju oči neke žene koja procjenjuje i primjećuje speglano/nespeglano pa se tješim možda misli da je popeglano , ali djeca/ja poslije zgužvali.... i ne želim znati što zapravo misli :). Ja se uvijek utješim stila ako joj je to bitno - možda bolje da odmah vidimo na čemu smo pa će to biti baš dobar lakmus papir da ne ulazimo u dublje odnose, i meni i njoj - pa i tako racionaliziram nepeglanje :).
Mene jednostavno nije briga. Nema mi pomoći.
ja tek citam pa mi frisko
uostalom, kako bih zivjela a da svi ne znaju sta i JA mislim o peglanju (po n-ti put)
al evo, nemam ni cunjeve :zapustena:
i muz mi nije donio grudnjak u rodiliste, a ja s onim ogromnim prsima u tankoj ljetnoj tunici, citavo vrijeme sam se sakrivala, iza djeteta ili iza buketa :aparatic:
moje gace jos nije oblacio, bar ga nisam uhvatila u tome
:lool:
ja sam svom mm-u, kad sam orvo rodila, pripremila robu za sebe i bebu
naravno, u tu vrecicu nisam stavila cipele i jaknu
pa sam isla u papucama i njegovoj jakni :mrgreen:
Mislim da je to zato što se ljudi ne koriste "ja" izjavama. Kad bi se pisalo: "Ja ne mogu imati urednu robu bez peglanja" - sve pet. Kad se napiše: "Roba ne može biti uredna bez peglanja" - ha, oprosti, ali to više nije tuđa briga, nego moja :D
edit: poslije AM
edit dva: da, ovo što kaže tang je bit
odjednom ovdje zamrlo, svi čitaju temu s čunjićima :lool:
Hahahaha, sto posto!
Ja sam onda davno pročitala o tim čunjićima, a nikad ih nisam našla u dućanu. Probala bi ih, što da ne!
čini mi se da bi se adiomare dalo nagovorit da svoje proda :mrgreen:
ma ja bi ih poklonila! ali ne vjerujem da bi ih netko htio :lool:
:lol:
Pa ako bebe mogu nosit polovne platnene pelene, što ja ne bih nečije čunjiće koristila, baš me briga :lool:
Tko zna koliko žene naokolo hodaju takve!
ja ne hodam, moj bi završio u čarapi :lool:
veliš, tash, da ih stavim na burzu? a stvarno sam samo jednom i to samo jedan probala :mrgreen:
Tog jednog izvadiš iz kolekcije
Ako znaš sigurno koji je bio
aaaaaaaa :lol:
ps. ovaj smijeh je komentar na zadnju stranicu, nisam ni vidjela da je već nova natipkana :lool:
znam koji je bio. išla sam s trećim jer ako može ivka, mogu i ja!:mrgreen: