Sarasvati: u januaru idem na histeroskopiju, da odstranim polip. Necemo vise pokusavat jer su nam rekli da ako nam se I posreci, doslo bi do spontanog. Nekako bi mi to teze palo, pa pauziramo.
Printable View
:heart:Lista za: 29.9.2017. :heart:
:fige:(ne)čekalice:
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~40.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
:ghug:Odbrojavalice:
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Tocekice ja sam imala pozitivnu lh dok sam imala biokemijsku. Tako da vrlo lako moguće da si T :))) Da baaaar :)
Bajbi, ~~~~~~~da čim skineš polip ostaneš T. Ne znam kaj se događa s trakicama...evo, prije 4 dana tamna, prije 2 dana tamnija, jučer pozitivna...takvu lijepu progresiju nisam imala ni kad sam trebala O u sredini ciklusa (tada bi od skroz bijele bila instant pozitivna).
Chiara, sara, pišnula sam testić za T i negativan je. Pročitala sam da LH može narasti i prije M. Danas sam dobila neke blage grčiće, tako da "planiram" procuriti za vikend :). Vjerojatno nije T jer se nismo baš pokrili kroz plodno razdoblje (MM bio na putu). Barem ćemo znati iz prve ruke da LH trakice nisu dobra zamjena za HCG testić ;).
November, kako sam gore napisala testić za T neg. Ne nadam se, ovaj mjesec nisam ni pratila O. Dobila sam novi paket trakica pa sam išla vidjeti situaciju. ~~~~~~~ da je kod tebe serra napravila posao. Ja razmišljam da počnem uzimati jer imam fibrocistične grudi, a čula sam da je super i za to. Jesi li primijetila kakvu promjenu otkada piješ serrpeptazu?
Hm, pa najveću promjenu sam zapravo primjetila kod bolnih leđa (uredski posao, sjedenje, bolovi u donjem dijelu leđa su me baš mučili), sad tih bolova nema, puno sam poletnija i opuštenija.
Nadalje, nema više onih groznih palarizirajućih presjecanja dolje koje sam prije često imala. Mislim da je to bilo od hidra.
Najviše sam se poveselila dok je dr rekla da ga ne vidi na zadnjem pregledu, iako je cista koja čepi jajovod još tu.
A sad, hoće li zaista to riješiti ili ne, ne znam, ali u svakom slučaju je općenito dobar dodatak prehrani!
Curke, ja sam počela brljaviti, pa neka bude 1 dc, i dakle nisam više na listi :*
Curke , imam pitanje, ja nikada nisam imala spotting, zadnja dva ciklusa imam, prvi dan malo smedjeg i sutradan procurim. Zašto se spotting javlja, da li je moguce da je od letroxa,il dostinexa, il siofora..
Bajbiblue, kod mene je spotting normalna pojava :/.
Cure nema nista novo. Idem u postupak za par dana. Nadajmo se da cemo ovaj put imati vise srece. Ovaj put sam dobila puregon injekcije i hrpu tabletica za piti. Treba to sve ugurati u jedan dan. :lol: Bajbi meni je mpo doktor rekao da je to znak niskog progesterona pa sam dobila duphaston. I kod mene je spotting normalna pojava.
Tocekice nikad se ne zna, mozda bude pozitivan kroz koji dan.
Munkice ima li novosti?
November kad vi krecete?
Bajbi meni su tako rekli. I dobila sam duphaston tablete.
Chiara, otkad si krenulanu mpo si dobila duphastone ili ti je gin prije to vec savjetovao?
Prva mpo je na moj spomen spottinga odmahnula rukom, a drugi mpo je rekao da je to znak niskog progesterona i prepisao mi tablete. Ne znam zasto im se misljenja tako razlkuju...
Bome dosta različita reakcija.. Ja sam imala spottin prija kad sam imala miom (nisam ni provjeravala progesteron), a sad ga imam danimanakon. Gin mi kaze da je taj bolja verzija.
Vlatka cestitke na odbrojavanju, a svim drugim odbrojavalicama drzim fige za sto skoriji plusic!
Sarasvati sretno u daljnjim postupcima, da do Bozica vec naveliko mazis trbuh:)
CHIARA, mislit cemo na tebe ovih dana, mantrat cemo za pozitivnu betu :kiss:
November, Nivana, Tocekica, Bajbiblue :ghug:
Narancice :*. Skicala sam te na drugim temama jer ipak si ti nasa. Jako mi je drago da je sve dobro prošlo :love:. Ja sam danas opet pišnula minus ( 14 dpo) i tako sad samo čekam m.
Mene tako jajnici bole, osjećam da će otpasti, oba jajnika. Ispovracala sam se, životu nisam. Pitam se kak porodjaj izgleda.. ako ovak boli menustracija.
Bajb, jesi li baš dobila ili još spitingiraš?Mene u 5 probudila mučnina :(. Jos uvijek me drži :(.
Točekice, evo već drugi ciklus prvo smedji iscjedak pa odma sutra procurim. I navečer dakle nije me bolio stomak, niti leđa već oba jajnika kao da vise, kao da će otpasti. Ispovraćala sam dušu, MM se tako prepao, gleda u mene, i kao misli šta je ovo haha, jel ovako uvijek. :D tačno od 8 sati do pola 3 bolovi su me držali. Iscrpilo me. Ne pamtim ovakvu menustraciju, i skužila sam da je možda i zbog polipa spotting. A grudi su me ubijale i tvrde su bile. Ma nemam šta da mislim više, preko glave mi je i nalaza i svega.
Želim ti da što lakše procuriš kada već nije T u pitanju, i da ti ne bude ovak mučno :roll:
Danas se osjećam bolje. 2 dan je ciklusa. :(
Bajb, možda je neka cista ako te tako jako bolilo.
evo, ja ću staviti listu za 10 min (ako nitko drugi neće). Ljubičice, javite se ;)
:heart:Lista za: 2.10.2017. :heart:
:fige:(ne)čekalice:
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~43.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
:ghug:Odbrojavalice:
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Pozdrav cure! Drzim fige ljubicastim curkama. Ja jos uvijek cekam, obicno je na 28 dan, al ne bi bilo cudno da kasni zbog putovanja. Nemam nikakve simptome ni za jedno ni za drugo :D
Ja sam zaboravila prijaviti da nisam ljubičasta, već crvena :D
Tako da sam sutra 4dc. Moja M dolazi točno što će sljedeći mjesec biti olakšavajuća okolnost. :alexis:
Hvala ti, narančice, na lijepim željama.
Koliko sam svjesna da se neće ništa dogoditi BAŠ OVAJ mjesec (i tako već nekoliko njih unatrag), toliko se ipak iznova nadam. Ovo je moj zadnji mjesec s vama na listi. Otići, kao i dosta cura prije mene, na druge teme a da nisam dočekala odbrojavanje sa svojim imenom. :drek:
Neću se sad još opraštati jer je cijeli ciklus još preda mnom.
Cure jutro!
Javljam se nakratko, nemam baš vremena. Molim da netko preuzme listu pošto ja neću stizati...ako uspijem koji dan onda stavim.
Ponavljam, ja sam spoting uspješno riješila tinkturom konopljike vrlo brzo, odnosno smanjila ga sa 5 dana koliko je znao biti na svega dan-dan i pol.
Kod mene nema ništa, glupi dan ciklusa.
Chiara nemam pojma kad ćemo u postupak. Možda u 11.mjesecu, ali vjerojatno tek u 1. Ok sam s tim.
Šopam mm i dalje svim i svačim za spermije.
:heart: Lista za: 3.10.2017.:heart:
:fige: (ne)čekalice:
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~44.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Mrs.Ivy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
:ghug:odbrojavalice:
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
November, aj, pliz, ponovi što tvoj muž sve pije za bolje/više spermija.
Ivy, hvala na listi.
Trenutno pije spirulinu, maca kapsule, piskavicu kapsule, B12, vitamin E, selen, vitamin C, cink. Dobit će uskoro i L arginin i koenzim Q10.
I je li radio novi spermiogram? Ima poboljšanja? Podugačak popis ima :)
Nije radio novi, niti nećemo, osim ako dr neće tražiti.
U 4.mjesecu mu je bio normo, i to odličan baš...a tada je također već neko vrijeme uzimao suplemente.
U postupku mjesec i pol nakon je bio oligo.
Tako da sad opet uzima, i uzimati će do daljnjeg, samo što ću mu mijenjati, neće uvijek svašta uzimati.
Uglavnom, općenito za spermije su osnovna baza vitamin C, cink, selen i vitamin E.
A onda se ovisno o dijagnozi ili po želji dodaje ostalo.
:heart: Lista za: 4.10.2017.:heart:
:fige: (ne)čekalice:
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~45.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Mrs.Ivy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
:ghug:odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Cure, samo da vas na brzinu pozdravim,
ja sam u ljubičicama, ali ustvari nisam, s obzirom da ovaj ciklus još uvijek nije bilo ovulacije, pratim svako jutro bazalnu i više manje je ista već tjednima, a nemam još niti uobičajene simptome ovulacije...
Cure, ipak srce kuca :)
Nadam se da nas u budućnosti čeka manje šokova.
Flower kad ćeš onda radit test ako budeš? :) Munkicaa :)) baš sam sretna zbog vas samo vi rastite pa da se možete što prije maziti :). Mi smo pokrili jučer i danas . Tako da od sad nadalje sve je u Božjim rukama. Inače endo je s 13dc bio 11mm a folikul 16mm desni pa je rekao da neka se samo bacimo na posao, što je i učinjeno. :)
4 dana kasni, 3 testa negativna. Stvarno mi gotovo nikad ne kasni. Šta vi mislite zasto bi moglo kasniti?
MrsIvy, znaš li kada si O? Možda si imala kasniju O? možda ti se luteinska faza malo produljila. A možda si T, ali nemaš dovoljno hormona u urinu. Koje je osjetljivosti test?
Ovulacija bila 16 dan ciklusa, a sad mi je 32. Današnji test je bio osjetljivosti 25. Nestrpljiva sam, ne volim biti u neizvjesnosti. Inače mi je o između 14 i 17 dc. U biti imam dosta uredan ciklus, po tome bi plus trebao već biti vidljiv da je T u pitanju. Ili ?.....
Ima vremena, implantacija može biti i 12 dc , pa onda treba barem 2-3 (do 5 dana za 25iu testove) dana da bude dosta HCG-a u urinu. Držim fige~~~ (ako si potvrdila O i produljila ti se luteinska faza onda je to dobar znak ;))