Kad bila vadena zadnja i kolika bila??? Da ne trazem sada
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Kad bila vadena zadnja i kolika bila??? Da ne trazem sada
3.5. 29.28
6.5. 109.52 je bila..
Luda sam skroz.. morala sam otići jer ne mogu podnijeti da ne znam šta se događa.. :-(
nista konkretno osim da nije dobro, sad se ceka nalaz kariograma , ako se pokaze nalaz dobar onda dalje pregled srca.. ali ako se krene povecavati voda po tijelu nema se o cemu razgovarati onda vise.
neznam ,nemam vise bas nade da ce ispasti dobro, spremna sam na najgore definitivno.
Pala je na 27 :-(
Ajoj Garawa ☹️ zao mi je.
Garawa :love2:
Nestala nama Chicha!!!!!
Dal mozda zna tko od cura kako je ona???
Vjv se skroz preselila na trudnicike teme. Ne zalazim tamo pa samo pretpostavljam
Garawa jako mi je zao... Tu smo za tebe za sve one razgovore koje ne mozes ili ne zelis voditi s ostalim ljudima oko sebe.
Viki, znam da se ne nadas jer te strah ponadati se da ti ne bude jos teze. Drzim fige da se iznenadis
Da napokon i ja napisem. Garawa samo se izjadaj. Zao mi je puno, ne postoji nista sto moze pomoci, znam.
Viki, razumijem i tebe,, nadam se da ces se ti i mi svi ovdje iznenaditi <3
Lista za 10.5.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~ 45. dc
ljube555~~~~~~~~~~~26. dc
Odbrojavalice
justme409~~~~~~~~~~25. dc
Andydea123~~~~~~~~~23. dc
iva_777~~~~~~~~~~~~18. dc
jagodicabobica~~~~~~~15. dc
Himalaya~~~~~~~~~~~10. dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~9. dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~4. dc
Uskoro sam i ja gore. Uf,..
Ma je, meni ne. Ovaj tjedan samo mi je prolazio 100godina. Em sto cekam godišnji en sto cekam test
Sutra uj proban test, tad mi je 12dpo. Ako ne bude opet u pon probam.
Ema, kako napreduje trudnoca??? Kako maleni gumbić???
Ljube nista ne osjecam posebno. Sve mi je suprotno od proslog pmsa, i bolovi u dojkama au poceli 2 dana nakon o. Osjecala sam neke trnce, cudne neke osjecaje u maternici i jajnicima prije par dana, ali cini mi se da od pon ne osjecam nista skoro dolje. Prsa bole,, pa ne bole, pa bole, i tako iz, sata u sat. Svasta moze biti.
jutro cure! kako ste? meni je 23.dc,a prosli mjesec sam dobila nakon 24 dana. test je spreman,ali cekala bi barem do ponedjeljka-utorka ako prije ne procurim. grudi su mi teske i bolne i najradije nebi nosila grudnjak. bradavice su mi najosjetljivije.prosli ciklus nisam imala nikakvih simptoma,a sad grudi ubijaju. ali odbijam se nadati icemu,pa sto bude bude. jucer mi je malac vidio jednu trudnicu na cesti i odmah me pitao kad ce meni biti seka u trbuhu? i sad,sto mu reci...? osjetim na njemu da je zeljan da bude brat,a tako sam bespomocna. i onda se osjecam uzasno jer ne uspijevamo. a on me u zadnje vrijeme sve cesce i cesce ispituje. i zato molim Boga stalno,da barem zbog njega bude milosrdan i da mu napokon podari toliko zeljenu seku (ili brata,jer bi i njega volio,ali radije bi seku jer da mi vec imamo njega i da sad treba seka da imamo sve). a bilo je dana kad nisam vjerovala u nista,ni u Boga ni u pravdu. najgore boli vlastita nemoc...
Čini mi se da je sve ok. Imam sve simptome regularno, još mi je mučnina, ali valjda bi trebala proći kroz narednih tjedan-dva...
Počinjem se opuštati, ali kako smo počeli govoriti familiji i prijateljima, tako mi se strah vraća... ma samo neka sve bude dobro i dalje i opustit ću se..
Danas sam obavila još jedan uzv..kaže sve izgleda dobro..u pon. opet betu ponoviti da bude siguran da je na 0 .
Trudnoća nije bila planirana, desilo se..ali u meni je toliku želju za djetetom sada probudilo..da se to opisati ne može..
Lista za 10.5.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~ 45. dc
ljube555~~~~~~~~~~~28. dc
Odbrojavalice
justme409~~~~~~~~~~25. dc
Andydea123~~~~~~~~~23. dc
iva_777~~~~~~~~~~~~18. dc
jagodicabobica~~~~~~~15. dc
Himalaya~~~~~~~~~~~10. dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~9. dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~4. dc
Sorry Ljube, tebi sam valjda oduzela jedan umjesto da dodam. A sta je s Angie_88?
Pa kažu da se treba raditi dan poslije nego bi trebala dobiti m. Znači u ovom slučaju, ako uzmemo da si 12dpo, ti bi trebala raditi za tri dana, to ispada ponedjeljak. Ali mnoge od nas ne čekaju taj prvi dan kad kasni jer je najčešće vidljiva svijetla crtica (ako se radi o trudnoći) već i koji dan prije. Ali sad, to ti može biti dodatni stres, jer to što će ti sad biti negativan test ne znači da nisi trudna, nego si možda prerano testirala, ali ako je pozitivan, onda je pozitivan. I zato smo često nestrpljive pa pišamo po tim štapićima i prije :D
Ja sam se recimo trudila pišati na 14ti ili 15dpo, jer nisam htjela uloviti biokemijsku u slučaju da do toga dođe, ali ovaj mjesec kad je bio + sam radila na 12dpo i bila je svijetla crtica :)
Tako da, svaka od nas bi ti tu rekla drugačije, jer smo nestrpljive i želimo vidjeti tu crticu što prije. Ali ti odluči kako je najbolje za tebe da se ne živciraš i da nisi pod stresom.
Jao jao držim fige za jednu lijepu crticu:heart::fige:
Mozda to bio problem i kod mene...
Ja sam sve racunala da O bila 13dc po sluzi i boli u jajnicima ali cini mi se da sam mozda i pogresila posto onda bi mi danas trebala doci M ali njej nema... Imam neki blagi grcevi ali vise po strane po jajnicima nego u trbuhu... Imam osjecaj ko da nesto iscuri i hodam svako malo vidit ali to samo iscjedak... Trtica mi boli , temp.povisena jos uvijek, dode po nekad u toku dana navala mucnica ali traje neki sam vremena i prode...
Ne radim vise test a isto tako ne nadam se uopce da je i trudnoca u pitanju... Pokrili smo svi dane... I sve u bozjema rukama....
Uvijek Andydea, najviše od cijelog ovog foruma se mogu solidarizirati s ovim dijelom, jer znam kako je. Šaljem vam ja baby dust cijelo vrijeme:klap::fige: