Ravnatelji Tituša i Preloga izjavili su u neki mikrofon da će održati prijemne na koji god način bude moguće.
Printable View
Ravnatelji Tituša i Preloga izjavili su u neki mikrofon da će održati prijemne na koji god način bude moguće.
Malo sam nespretno ovo natipkala :roll: , ali razumije se poanta.
I kod nas su aktualni upisi u srednju ove godine. Pratimo situaciju s prijemnima.
Moram priznat da mene puno više muči matura. Ne i mog juniora
Nano što ti bi da nekaj tebe počelo mučiti
Ja imam i maturanta i osmašicu
I moj prvonasljednik se upisuje u srednju.
Od dobrog ucenika se u osmom spustio nize. Tako da nemam pojma sta me ceka s njegovim ocjenama i njegovim upisom.
Vec smo sad odlucili da ako ga pubertet ovako nastavi drmat obavezno ce vvozacki polagat za kamion.
Pa bek odluci hoce li to i iskorostiti u zivotu ili ce se vratiti ucenju.
Ja samo zelim biti sigurna da sam ga nekako osigurala.
Samo kaj za kamion može polagati tek s 20 godina
E i?
Pa nisam napisala da ce umjesto u srednju otici poloziti za kamion :roll:
Ma mene brine kaj se nano počela brinuti,do sad je bila skroz cool,još da počne pratiti e-dnevnik mislila bi da je korona promijenila nešto kod nje
Znam.sirius da ne moraju svi zavrsiti faks.
To mu i mi govorimo. Da bolje da izabere strukovnu nego da nama zivce pije sljedece 4 godine u gimnaziji.
Detetu se osladilo druzenje. Pa mu skola nije vise u centru zivota.
Mef neće odustati od prijemnog.
Probni on line prijemni je u nedjelju.
Moja kći sudjeluje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaj ide na ispit ili radi ispitna pitanja?
Ja bih ukinula maturu. A možda djeci i već sada zaključila ocjene. O upisu u srednju nemam mišljenje. A kaj se tiče fajsa, ionako se već na prvoj godini iskristalizira tko je za taj faks a tko ne.
Kad je već ovako kako je.
Nije li bezveze da ide ona na ispit ako ide?
Ja pak mislim totalno suprotno.
Uz to, kaj znači 5.? Objektivno ništa za faks. Treba ti znanje. Na faksu odmah vidiš tko dolazi iz koje škole. A to možda i nije bitno. Daš šansu mladom čovjeku. I on vrlo brzo uvidi jel sposoban za faks ili ne.
Uz to, i različiti kriteriji su za upise na različite faksove. Tako da neka djeca uz obaveznu maturu imaju i prijemni. Možda je pametnije vratiti se njima.
Ti bi se složila s Ljiljom Vokić - gle što je jučer objavljeno: https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20200415
Ja ne znam, ali moj sin bi dobro prošao da se ocjene zaključe sada na temelju prosjeka, jer je imao prilično dobre ocjene u ovoj školskoj godini, a kako će biti - vidjet ćemo.
E da. To sam skužila jučer po naslovu. Da, prvi put bih se složila s njom
Vokicku odbijam i pogledati, a kamoli citati.
Potpis. Plus što ne znam po čemu je ona sad ikakav relevantan faktor koji bi trebao davati izjave?
Ako je pitaju kao bivšu ministricu, zašto onda ne pitaju za mišljenje Vladimira Strugara ili Božidara Pugelnika ili Predraga Šustara? :mrgreen: evo, najbezvezniji likovi iz tog ministarstva koji su mi prvi pali na pamet...
ovo je urnebesno, Francuska ne zna gdje im je dio učenika :lool: https://www.index.hr/vijesti/clanak/...RAeH_RPLbBChjU
Danas sam gledala neku tablicu u vezi jednog predmeta da su sve ocjene (opisne ili bod/bod) za cijeli razred.
I iznenadim se da u razredu sa 24 ucenika njih 3 nisu predali niti jedan zadatak.
Od toga poznam jednog klinca jako dobro. Ima komp. Ima uvjete ima sto bi se reklo sve.
Zakaj bi bilo urnebesno
Ako ko i kod nas škola ima kontakt roditelja a roditelj je recimo umro logično je da se nitko je javlja na njegov telefon ili mejl
Možda i neki živući roditelji su morali negdje drugdje odseliti pa tamo nemaju WiFi
Zakaj je to urnebesno?
U mojoj školi 10% učenika ne radi apsolutno ništa.
Mjesec dana poticanja, pisanja roditeljima, zvanja i učenika i roditelja...nekima je u glavi psihološki poštimano da su praznici.
Sad su počele i ocjene nakon konkretnih bilješki. Tih 10% ni to ne zarezuje.
Skužila djeca da neće pasti pa stavila šaku pod glavu.
Jedan uhljeb-info iz prve ruke: jutros krenula u 7.45 s radom u virtualnoj učionici.
Sad je 19.27. Još nisam gotova, a kad ću, ne zna se.:mrgreen:
Može i to bit razlog ,ali razmisli da je ipak puno njih u francuskoj umrlo
Bome rosa urnebesno mi je i to sto sad čitam. Pa kako se to moze opravdati? Pa svi koji se trude organizirati i rade nesto ispadaju onda budale :-/
Ne znam točno kak je škola organizirana u fra ,znam daje ta faks super organizirana