Tih 8,8 je ostatak Brevactida, ha što mislite????
Printable View
Tih 8,8 je ostatak Brevactida, ha što mislite????
Kad si ga primila?
prošli petak
Ne, sumnjam da je to od brevactida, on je van iz organizma za 5 dana
Cure,evo javljam da je moja beta je negativna 3.49:-(
Ništa,idemo u nove pobjede!
Linalena, Nina zao mi je:love2:
Bit ce vise srece drugi put;-)
angel, jupiiiiiiiii! :-D:-D:-D
linalena, nina:love2:
linalena, nina žao mi je:-(
angel :zaljubljen:
linalena, nina, žao mi je:love2:, glavu gore i želim da skupite hrabrosti za dalju borbu i da već u sljedećemo postupku dođete do cilja!
angel, super beta:-D
nina. linalena, jako mi je zao, ali cvrsto vjerujem da cete uskoro opet pokusati i uspjeti...
Bugaboo, hvala na utjesi...
pozdrav svim hrarim djevojkama/zenama na ovom forumu.
linalena,nina:love2:
Hvala vam cure...:kiss:
Linalena i nina :love2: :-(
Nazalost nista od mene ovaj put.Beta se ne dupla pravilno i to je to,kraj price:cry:Nastavljam sa estrofenom i utrogestanom,neznam do kad i u ponedjeljak ponovio vadim bet.Neznam zasto mucim organizam dalje sa hormonima kad je jasno i pticama na grani da nije dobro,ali eto,poslusacu dr.Hvala vam cure na svemu:bye:
alma ,bas mi zao i znam kako ti je ,ali vjeruj mi doci ce i tvoj dan
x,danas sam mislila na tebe i dalje navijam za tvoju betu
meni je danas 11dnt i evo što mi se događalo posljednjih dana:
* utorak sam 1.put mjerila temp.=37,00
*srijeda rano poslijepodne 37,1 osjećam laganu drhtavicu,nakon dva sata mjerim 37,9 zovem dr.opće ona mi kaže
da ništa ne pijem,nego samo tuširanje,poslušam ju,navečer temp.38,3 (u međuvremenu pijem puno kamilice,vode)
zaspim,probudim se i vidim da sam se preznojila,presvlačenje i temp.pada
*četvrtak,temp.37,1 pa 36,8 zovem dr.A sve mu ispričam on mi veli da mu nije drago što sam dobila temp.,ali ne mora
značiti da će se odraziti na postupak,da budem pozitivna,smirena...i tako ja se malo primirim popodne na wc,na dnevnom
ulošku blijedo crvena mrljica,obrišem se na papiru još toga samo sada pomiješano sa utrićima pa još blijeđe,navečer nema ni
temp,niti ičega na ulošku
*petak-danas-nema temp.jutro ok,popodne na dnevnom ulošku blijedo smeđa mrlja 2-3 cm,cijelo vrijeme stavljam utriće
kada sam imala temp.preko 38 imala sam velike bolove u leđima,lijevoj preponi,jučer i danas bolovi manji,ali cijelo vrijeme
osjećam da je menga pred vratima...
beta mi je tek 20.
jel netko imao slično iskustvo-viroza,temp.smeđkasto nešto
help please
Alma...uzasno mi je zao sto ti se opet desava isto :-( Nas dvije imamo istu pricu...ko da je netko napravio copy- paste...uzas koja je to igra zivaca...ali nadam se da cemo izaci jos jace iz svega i kad jednog dana nasa bebica odluci ostati za stalno znat cemo cijenit taj dar i tu srecu...kao i uostalom sve mame ovdje. Zelim i tebi i meni sto bezbolnije rjesenje i nek dode sto prije da nas ne muci predugo. Angel ...tebi posebne cestitke na prekrasnoj beti...uzivaj i mazi busu sa svojom djecicom. Pusa curke
Drage cure,
evo da se i ja napokon, nakon 5,5 dugih i teških godina borbe s neplodnošču mogu prijaviti na ovaj topic :-). Danas mi je tek 4 DPT, vraćena su 2 lijepa embrija, a ja sam već u brizi jer ne osjećam ništa posebno. Predhodnih dana lagana štipanja na obje strane, bolne cicke i ostali simptomi PMS-a. Jedino što je drugačije je da nisam luda za slatkim kao ranije i da se rano ujutro budim. Dr. je rekla da betu vadim tek 17 DPT, znači još 13 dana čekanja :raspa:.
Zanima me dali je moguće prokrvarit (dobit mengu) uz Utriće i dali je normalno da ne osjećam ništa posebno :roll:
Alma, Sezen, Vase male mrvice cekaju na Vas, samo dalje u nove postupke...
Makice jos samo danas i sutra i u ponedjeljak mi je uzv, pa cemo znati imamo li sanse za novi mali zivot ...
Kia, ni ja nisam imala nikakvih spektakularnih simptoma, zapravo osim onog trenutka kad sam se u noci probudila i osjetila mali bol i cupkanje na istom mjestu gdje i do danas nesto osjecam (kad i ako osjecam), nista osobito.
U 26 dana trudnoce dva velika probadajuca bola (tesko je reci jajnici ili maternica), te ovu sad srijedu nesto krvarenja...
Kad sam isla na prvu betu, stvarno sam mislila kako nema nista posebno...
kia, sve je moguce... ja sam kod prvog ivf pocela sa brljavljnjem 10-i dan i 12 vec dobila ,sad kod ovog dobitnog icsi nisam imala nikakvih simptoma ,cak su i grudi oko 7 dana prestale boliti ,ma nisata ... docekala sam 15 dan i potajno se veselila sto nisam prije bete dobila i na kraju beta 220. zato ti pisem da nema pravila ,ali bas nema
sezen, nadam se da se neće odraziti negativno ta temperatura na postupak. Tko zna, možda je to baš pozitivan znak, možda je to bila neka čudna reakcija tvoga tijela na implantaciju i ludovanje hormona...? Ja držim fige da je to to.
Kod mene je situacija bila na sam dan transfera navečer, odjednom temperatura na 38,5, bol u svim mišićima, kostima, malaksalost... brzo smo skinuli temperaturu tuširanjem, lupocetom itd. i nakon toga sam bila dobro. Dr. A. mi je rekao isto kao i tebi, da mu nije drago što se to dogodilo, no da ne mora značiti ništa. Mene je bilo užasno strah pošto je bilo tako rano, embriji još skroz mali i nekako mi se čini da je i to možda imalo utjecaja na neuspješnost postupka.
No kod tebe je skroz drugačija situacija, ipak si dosta daleko od transfera i s tom mrljicom, tko zna draga, možda ćeš uskoro pričati da ti je to bio prvi čudni znak trudnoće? To ti želim iz sveg srca! A sada samo mirno i pozitivno do velike tete bete ;-)
Seka, koji dan nakon transfera si ti vadila betu? Ne sjećam se jesi li radila i test ranije, ako da kada? Pusa trudnice :-)
kia, ja sam oba puta prokrvarila preko utrica, ovisi od osobe do osobe (prvi put sam bila i trudna, ali je beta padala). Ne obracaj pozornost na simptome jer su oni individualni - netko ih ima sve, a netko niti jedan (npr. nasa Denny a rodila blizance). Cak iste zene u dvije trudnoce nemaju iste simptome. Beta je najbolji pokazatelj. Ja se nikada nisam opterecivala puno znakovima....uzivaj u tvom sadasnjem stanju i neka beta bude troznamenkasta
Curke hvala na odgovorima :heart: Malo mi je sad lakše kad znam šta da očekujem ili neočekujem :mrgreen: U pon. krećem na posao pa se nadam da će mi vrijeme brže prolazit, a imati ću i manje vremena baviti se sama sa sobom.
i moja beta je negativna, juce sam plakala ceo dan, moje tri mrvice...najboljeg kvaliteta, sta li im se desilo sto nisu ostale,...od plakanja odma sam prokrvarila ali bila je cista krv nije licila na menstrualnu, a odmah posle toga krenulo je da curi nesto crno,grudvucavo, nesto nalik, onom sto bih imala od utrica,ali sad crne boje i curi neprestano...sta to moze biti nesto zbog cega bi trebalo da brinem ili...od jutros vise ne uzimam utrogeston....a imam i dalje bolove u krstima i ziganje u jajnicima i materica, bolovi u krstima lice ko da sam progutala kockice leda koje su se dole zaglavile, hladne i bolne, bockaju svojim spicevima....hmmm, jel ima neko slicno iskustvo ili mozda ideju sta moze to bit...
meca, svaka žena reagira drugačije pa tako i ti. nemoj se plašiti, to se maternica čisti, ako te boli popij si nešto protiv bolova i čekaj da prođe. Naravno ako ne prođe kroz par dana, zovi svog doktora. Mene je lagano probadalo prva 2 dana menge nakon postupka, a i još me i danas (10 dana od neg. bete) zna probosti da vidim male zvjezdice, ipak se i tijelo mora oporaviti od neuspjeha, ne samo duh :(
sezen, ne izgleda mi to kao nesto jako lose, ne znam tocno, ali par cura su pisale na ovom forumu da im je prvi znak trudnoce bio viroza sa temperaturom!!!!!! cekaj draga betu, a ja ti drzim ogromne fige!!!!!!
smj, danas uzv? odmah, odmah se javi!!!!!! i ....sretnoooooo!
alma, tako mi je zao....
meca...sto reci, zao mi je jako...
kia, sretno i vibre do neba!!!!!
sezen draga, zao mi je.....:love2:
sezen žao mi je:love2:, znam dobro taj osjećaj, glavu gore i želim ti da skupiš snage za novu borbu!
kia, čestitam draga, ~~~~~nek se mrvice ugnijezde lijepo u mamici i ostanu tamo makar slijedećih 8,5 mjeseci.:-)
Dobila sam rezultate druge bete 17dnt, 3000 :-o
Da li je tko imalo slične rezultate.
Sutra sam kod dr. pa da vidimo kako je:klap:
Arizona beta je savršena! Jel postoji mogućnost za blizance?
arizona:-D
arizona, :-D:-D:-D kolika beturina! cestitam draga od srca!
duplici , garant. :-D:-D
sezen,žao mi je :love2:
arizona,čestitam na suuuper beti :-D:klap::klap:
Arizona, beta je mrak! :-D
Ja danas brojim 4.dnt3.dan
Najneobičnije mi je što u ovom postupku grudi nisam osjetila ni u jednom trenutku. Obično mi već tokom stimulacije, u prvoj polovici ciklusa nabubre, i pred samu punkciju ne mogu ni spavati na trbuhu koliko me bole... ovaj put su mi cijeli postupak (a imala sam 7 jajnih stanica) grudi potpuno bezbolne i nisu uopće natekle. I inače, kao da uopće nisam primila 20 menopura i 15 femara.
Cestitke Arizona,zaista divno,po brojci dvojke sigurno!!
AuroraBlu....ista je situacija i sa mnom nikakve bolne grudi,stim sto ja nisam bila ovaj put u stimulaciji ali opet cure kazu da i od utrica hoce da bole,al nista,mozda je i bolje tako,nesto da bude drugacije....puno srece i strpljenja!!
:klap:arizona, beta je zaista fantastična:-D
AuroraBlu želim ti da dočekaš ovaj postupak s jednom prekrasnom betom, da drukčiji simptomi/ne simptomi budu dobar znak i daju pozitivan ishod:-)
Arizona to curo:-D:-D:-D Znala sam.Ma to su duplici 1000%.Uzivaj draga i posipaj i nas trudnickom prasinom.Cestitam ti od :heart: