Snekica vibram za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Mislim da imam Clearblue..a bojim se i raditi..nakon silnih minusa..najradije bi to odugovlacila koliko mogu..bojim se ponovnog razocaranja..cak me danas dijete tjesilo da ce me grliti ako ne budem trudna, da me utjesi i da onda necu plakati :-( zadnji put me bas slomilo...
Snekica :heart: vibrice do neba.
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu! !!
Sretno snekice :-)
Curke, i ja se registrirala...
Danas mi je 10dpt dva 3.dnevna 4-stanicna zametka.
Jutros napravila test i pokazala se sjenka. Veselje do neba...
Popodne na dnevnom tamno smedji iscjedak. Saka u glavu....
Stavljam utrice 3x2. Mogu li jos sta napraviti ili da se pomirim s tim da ni ovaj puta nista?
(nikad jos nisam ovako rano radila
test, zao mi je da sam ga napravila)
Betu bi trebala vaditi 24.02. Ciklusi su mi oko 25 dana, prije prosle menge sam imala isti ovakav iscjedak smedji.
Dobrodošla!!i još brže otišla na onaj najsretniji pdf:)
Samo dalje uzimaj terapiju,pokušavaj ne misliti crno i miruj onoliko koliko je potrebno.
Da li si primila koji boster hcg_a nakon transfera?Ako nisi onda je crtica i zaista bila crtica,a ne ostatak od injekcije koji te može lako zavarati s +,jer ostaje u tijelu najmanje još 5 dana.
10 dnt pri brisanju smeđe. Jutarnji test negativan. Betu trebam vadit 12dnt. Ima li itko kakav savjet?
Ipak sam odlucila ici u petak ujutro vaditi betu.. Nemogu promjeniti svoju sudbinu,mogu se nadati da ce me izenaditi pozitvna beta jer nije svjeza krv,nego onako boje bijele kave i nije obilno (izlazi sa ovim utrogestanom)..Pa se tjesim da je to neki "znak" trudnoce..
Hvala za fige :kiss:
Ja isto idem vaditi betu u petak...brrrrr
Nego...citala sam po forumu kako se desavalo da se primjeti nekakva roza sukrvica 7-8 dnt ali po internetu citam da bi to zapravo trebalo biti 7-8 dana od punkcije..pa mi sad nije jasno??
Bubice, nisam primila tu injekciju. Iz straha se testiram svaki dan i crtica je jos uvijek tu, premda blijeda.
Ne ocekujem nista, bit ce kako mora bit, nisam ni pozitivna ni negativna.
Smedjeg vise nema od jucer popodne. Nista.
Bubica, pratim tvoj "slucaj" vec odavno i zelim ti svu srecu na svijetu.
Evo mene opet. Danas dobila i krecemo na folikulometrije. Ici cu od 13 d.c. Meni su duzi ciklusi tako da necu ic ranije. Kaj mislite? I sam mi je reko da dođem tamo negdje 12 d.c (nedjelja). Idemo po jednog smrznutog. Kakva su vasa iskustva sa FET-om? Zadnji put dvije savrsene blastice i nula. Al je i menga bila stimulirana duphastonima, pa na to gonali. Ovaj put nista od terapija. Dosla prirodno. Ide mi na zivce sto na dan transfera ne gledaju endometrij nego 7 dana prije. Dan prije punkcije. I poslije nista. Bio mi je 8.6 mm dan prije punkcije. Ko zna sto se poslije moglo desit kad nista nije bilo prirodno. Izazvana menga, izazvana ovulacija....i jos mi je taj progesteron uvijek nizak. Mozda utrici nisu dovoljni. Pa nece mi rast progesteron ako se sve izazvalo a organizam ga stvara prirodno nakon ovulacije. Ma jojjj, brijem si vise svasta.
Sretno svima cure moje.
Zdravo svima.
Iza mene je treci neuspjeli ivf. Posto sam pila pronizon od 10mg, mozete li mi reci kako ste prestale sa uzimanjem istog? Da li postepeno ili ste prekinule po saznanju da je beta negativna?
Hvala
Ponovila sam ga 11 dnt. TAkođer negativan. Danas beta 0.3 :(
:heart:
Hvala ti draga...od srca..imamo 2js,i obje oplođene,transfer u petak..nitko sretniji od mene kad je teta bilogica zvala:)
Ako nisi prilima nikakav boster od transfera..onda ću još malo pričekati i čestitati ti!!!I nadam se da će ti se svaki dan "blijeda"crtica početi jako crveniti!!!
Bubi cestitam.
Drage moje hvala na dobrim željama! Temperatura je postojana, sise ko baloni i bolne na dodir, ali bez brige, znam da je to od progesterona :-D
Curama sa pozitivnom betom želim školsku trudnoću, a tužnicama da se isplaču i krenu dalje. Vrijeme prebrzo ide u nepovrat i svaki mjesec je važan. Sretno!
Sretno svim čekalicama bete, a posebno Snekici!
Cure,evo da se i ovdje javim... Vracena su mi 2 8stanicna 3.dan... 9.dan od transfera plusic na testu,jutros ,10.dt beta 124 :* sreca i strah...u pon.ponavljam betu. Od simptoma grcevi u stomaku,malo bolne grudi,nemam bas veliku zelju za hranom,imala sam dva dana glavobolju...i povremeno mrva mucnine.
Angie prvo čestitke na beti. Vidim u zadnje vrime puno pozitivnih beta na kbc st ....to je odlično a i nova biologica je super :-)
Ja sam isto osmostanične ali tri a danas mi je 6 dan ...kaskam za tobom a nadam se i ka beti :-) . Dali si imala prva tri dana grčeve ? Ja sam do juče imala naveče stalno grčeve kao da dobit a evo juče i danas stalo osim cicki koje boluckaju na dodir . Jesi imala krvarenje ? Ajme jesan te ubila pitanjima sory ali znaš kako to ide ;-)
Hvala ti <3 Ma samo pitaj....znam sta je strah i nesigurnost i osluskivanje "simptoma"... Pa ovako prvih dana sam imala onako pomalo grceve grudi isto malo napuhane i bolne. 5.dan sam rano ujtro dozivjela orgaz. :) to me probudilo i deset minuta trajali su bolovi tipa menstrualnih. Onda odjednom stalo i utrnila mi noga. Osjetila dole u stomaku nesto...a ne znam sta. 6 -7 dan onako opet sve pomalo plus extremna glavobolja. Posle toga simptomi padaju...8.dan bukvalno nista grudi ispuhale ,nigdje grceva...i onda 9.dan jutro mucnina...navece test i bingo ;) krvarenje nisam imala. I jos da dodam,da se dan transfera racuna kao nulti a ne kao prvi dan (ja to nisam znala ). Jesi li i ti u splitu ??? Mozda smo se i vidili ;)
Da se pridružim i ovdje..
Kao prvo svim +-ićma,pozitivnim betama čestitam od srca i neka dalje sve bude po školski,dosadno,bez problema do samog kraja!!!
Tužnicama jedan veliki zagrljaj ,otugujte svoje ,imate pravo na to i hrabra srca krenite u nove pobjede.
Jučer sam se vratila doma s dvije mrve-4.i 8.stanične po riječima biologice jako zadovoljavajuće,svjetle,bez fragmentacije i sad je na njima red da se iskažu..ja se iskreno nadam da hoće!!!
Također mi je jučerašnji dan nekako znakovit,možda ima nešto i u tome;prvi transfer 2014. bio je na isti datum i na isti dan(19. ,petak)...nakon njega išli smo malo do arene,ali samo se ipak nehotice zaustavili u KingK...naravno obavili smo i šoping,popili kavu na istom mjestu,vidjeli par blizanaca-sve isto kao 2014...Doma malo ležala odspavala jedno 2 h,i na jedan ročaks,večeru(samo sam sjedila).Onda mi je stigao poziv za obiteljski ručak u nedjelju i još jedan rođendan...
Potpuno ista situacija bila je i tada...možda ipak postoji neki prst sudbine:)
..vidjet ćemo za 12 dana kad vadim betu..točno na moj rođendan:rock:
Od simptoma-jučer sam dosta osjećala sve dole,zatezanja,probadanja..danas samo mrvicu.
Snekice-:heart:
Bubice sretno!
Bubica zubica, zelim ti puno sreće, bas je fora da vadis betu na rockas :-) nadam se da ce ti biti ogromna ;-) ali stvarno ne mogu vjerovati gdje ste sve bili nakon transfera..ja se ne bi usudila..ja idem odmah u lezeci polozaj :-)
Da me neko pita mislili bi da te kopiram . Identično s tobom pa ćak i onaj "orgazam sa bolovima " kojeg sam mislila da umišljam od posljedice suše ;-) . Da ja sam isto u kbc st kod dr. Budimira i prvu folikulometriju sam krenila 2.2. a transfer 13.2 (valjda sretan dan ) .
Šta se tiče migrena mene je to sinoč uvatilo i evo danas . Danas mi je 7.dnt boli glava cike bole na dodir trbuh bolucks manje nego ovih noći od 2. dnt do 5dnt ali ipak bolucka koda ču procurit svaki tren . Jednostavnk nemogu virovat kako su nam tekli dani bar do danas identično ...haha i " ono " s ranim jutrom haha .
Sigurno smo se trevile negdi u hodniku ili za vrime aspiracije ili moje folik.
Jeli ti je ovo prvi put ?
Mokri snovi nakon susnih dana hahaha... bila sam jednom i u ZG jer tu nisu radili...a u splitu mi je ovo prvi put ;) vjerojatno smo se sreli. Sto se tice simptoma to je jos dosta rano ali eto neke sitnice mogu se upratit... Koliko su ti i kakvih mrvica vratili? Mozda si negdje i pisala al da ne trazim ;)
3 osmostanična . Do sad sam imala dva ivf sa dvi blastociste neuspješno i sad treča sreča sa tri osmostanična transfer 13.2 , ovaj ciklus menga došla taman na moj 42. rođendan ....biologica mi imenjakinja tako da mi se nanizalo trica i sretnih dana i jeli to slučajno saznat ču u petak . Koji ti je doktor ?
Aaa e pa iskreno se nadam da ce se ovaj put primiti bar jedna mrvica,cuj dobro je da su promjenili pa vratili 3.dan...mozda ovako bude vise srece !!! Drzim ti figee! Dr.Marusic mi je radila postupak. Biologica je stvarno super uvjek se smjeska ;) ma svi su kompletno super,uvjek spremni na nasih stotinu pitanja i podpitanja,ono stvarno tesko gdje mozes doziviti...bas su svi prekrasni. Znaci petak vadis betu,jos 6 dana grickanja noktiju...uh. Bas ti drzim najvece fige !!!
Curke, kod mene izgleda ipak nista.......jutros opet krvarenje....smedje, ali i crvenkasto...tjedan dana nista i sada opet....nisam jos vadila betu, planirala sam u srijedu...zadnji test sam radila u petak......tad samjos bila trudna....zalosna sam, ali nista se tu ne moze, na zalost....
Curke, kod mene izgleda ipak nista.......jutros opet krvarenje....smedje, ali i crvenkasto...tjedan dana nista i sada opet....nisam jos vadila betu, planirala sam u srijedu...zadnji test sam radila u petak......tad samjos bila trudna....zalosna sam, ali nista se tu ne moze, na zalost....
Pozz cure!
obečala sam frendici da neću visiti na forumu al eto me ipak k vama! Imam feeling da jedino s Vama mogu podjeliti kaj se događa...Ovo mi je prvi puta da sam u postupku (prirodnom) i danas mi je 10dpt. 4dpt dobila sam pikicu Decaptyla i nakon toga sam počela biti napuhnuta i krenula su probadanja kod jajnika pa kod maternice. Bubis mi niti u jednom trenu nisu imale nikakav simptom. Do sad nisam imamla nikakvo krvarenje niti spooting al zadnja dva dana imam feeling ko da ću svali tren dobiti i naravno da me hvata šiza i panika! Pogotovo što sam svjesna da su šanse da se desi od prve jako male a i dr. su mi rekli da s obzirom na moje stanje šanse da se uopće desi jednake jack potu!
e da, inače sam na utrićima 3x1. piškim svako malo a čak mi se i probava popravila :trci:
dobili smo jednu js i biologica je rekla da se razvila za 5. a ET je bio 3 dan poslije punkcije.
cijeli postupak sam išla na posao (koji mi nije težak) al spavam ko beba, čak mi se počelo spavati i preko dana što nije normalno za mene! Betu bi trebala vaditi 28.2. al je to nedjela pa je dr. rekla da mogu 27.2. ne usudim se raditi kučne testove al se u glavi spremam na 0 u subotu....
Pitanje, s obzirom da ne mogu ići na stimulirani postupak dal onda imam pravo samo na 2 prirodna?