ja opet ne vjezbam nego farbam. I imam takav muskulfiber, nikakva Jillian to ne bi mogla proizvest...
Printable View
ja opet ne vjezbam nego farbam. I imam takav muskulfiber, nikakva Jillian to ne bi mogla proizvest...
Ja za danas opet prijavljujem intenzivno plivanje, 1:30 h.
30 day shred 2. level - preko vikenda odrađeni 3. i 4. dan. Osjećam da hlače nisu više tako zategnute kao prije, a jučer mi je jedna prijateljica rekla da mi se trbuh malo smanjio :-D a i na rukama se vidi promjena (to se za sada najviše vidi)
iako mi pelvic scoop još uvijek izaziva blagu treskavicu u mišićima, više me ne bole noge.
zato sam, mazohistično :mrgreen: prešla na callanetics evolution.
taj program ima tri stupnja, početnički, standardni i napredni, a kombiniraju se i različiti titraji vježbanja, klasični, kružni i ljuljajući.
tu
ja se prijavljujem da me treba gonit.
bila sam pauzirala i ulijenila sam se i ne da mi se. A ponestalo mi je kvalitetnih isprika, i stvarno bih trebala krenuti.
Jutros sam, ajde da bar nešto napravim, napravila 5 sklekova i 30ak bike abs. ali i dalje mi se ne da.
I dalje samo igram badmintom svaki dan.
A ja i dalje vjezbam po planu i programu :mrgreen:
tangerina, cccccc a bila si najveca uzdanica :P
sutra pocinjes sa yogillian ili necim slicnim.
mene su napokon prestali bolit misici.
sutra imam nekih obaveza pa će bit sigurnije ako danas počnem ;)
Mene ne treba goniti. :mrgreen:
Nisam vježbala pošteno dva tjedna, prvo me uštekalo rame, a onda sam odlučila otići na strogi prehrambeni režim jer mi se kazaljka na vagi nije micala. Na strogom režimu nema vježbanja prvih deset dana , dok se tijelo ne navikne. Evo prošlo je 12 dana , kazaljka je pala na 69 nakon dugoooo vremena, odvježbala jutros 30 minuta i preživjela.
wow, sirius, super tebi to ide :)
a gdje si mi ostale? ajmo, raport :P
kako bi rekao Davor, pratim vas :)
prijavljujem da VJEŽBAM i dalje i stvarno je lakše sada.
Prijavljujem da je sve bilo u skladu s planom - u subotu 2,5h kosnje (grbavi vocnjak i to cijelo vrijeme s malim d 10kg u nosiljki jer inace place na zvuk kosilice - jucer me sve zivo bolilo) a danas sam odradila (vise-manje) L1D1 30DS (volim pisati u siframa koje razumiju samo upuceni u misterije vjezbanja :mrgreen: ).
PS - to vjezbanje je izgledalo prilicno smijesno - ne toliko cak samo vjezbanje nego cinjenica da mi je mali upravo propuzao pa mi se non-stop mota oko nogu, moram paziti da ne skocim na njega, svako malo ugazim u lokvicu sline ili shvatim da mi je zaslinio moje "utege" (konzerve graska), da ne spominjem povremene pauze jer trcim iscupati mu kroksu iz usta :lol: )
Javljam da mamtizi i ja upravo sjedimo u parkicu i pricamo o vjezbanju, no to je za sad. Kao i svi drgi na moru, vise se gibamo, manje jedemo, ali bas da se ubijamo u vjezba nj mu i ne
kao i koji drugi, ja obrnuto :lol:
nego, ko je napisao da pliva sat i po u komadu :-o
Elly , zavidim ti na plivanju :). Ja prijavljujem odradjena 2 tjedna Bodyrev a i danas pocela 3 tjedan. Sve po PS.u, s jednim danom pauze.
sillyme, tocno tako manje vise svakoj od nas izgleda vjezbanje (dok djeca malo ne otkace. mozda. necija).
Dodirko, super.
Spajalice i mamitzi, nista necu reci, na tankom ste ledu. opet. cccc i krumpi s vama (vidim ja vec kamo to ide).
zavidim na sat i pol plivanja, baš zavidim :)
ja sam bila na GO i nisam vježbala niti jedan dan :mrgreen: no bilo je dosta plivanja, pokoji put čak i u komadu po sad i pol :heart:, i skoro svaki dan trbušnjaci i sklekovi. al bez vježbi uz avi format :mrgreen:
sad prijavljujem pokušaje trčanja koje mi je uvijek bilo teško, al me sad privlači jer mi je lagano dojadila vježba uz tv :oops:
mada, odraddila sam 4 tjedna ripped in 30. rezultati se vide. čak i ljudi komentiraju :D
mislim da ću sad probati kombinirati trčanje+trbušnjaci/sklekovi i yoga meltdown. to mi je plan.
Ja sam odradila Yogillian.. manje-više.. mislim da bi mi za motivaciju bilo dobro da krenem s nečim što nisam još dosad vidjela ni čula, mislim da ću probat sa Ripped in 30, ili yogillian level 2. Fali mi onaj osjećaj kad jedva čekam počet vježbat, ovo kad se tjeram mi nije nešto.
sillyme, nasmijala si me jer se prepoznajem, moj doduše ne puže i ne slini, ali bude svega :)
točno tak i ja i iz istih razloga samo kaj je kod mene u pitanju tjedan dana. morala sam malo šokirati tijelo već se naviklo mjescima na montiju pa je zaspalo. moram priznati da mene vaga i dalje jaaako motivira. centimetre sam zaboravila izmjeriti, ali vidim da su u pitanju sigurno 2 konfekcijska broja, po bedrima, rukama guzici, ma po svemu vidim al ne znam koliko cm. e sad kad je opet krenulo i kad ću smjet vježbat krećem na ripped 2l. jutros kilaža 66,9 uh tih 10dkg ispod 67 mi tolko znači :-), prvi plan još dvije kile, a onda još one dvije tri koje se uvijek vrate.
Ja danas opet krećem, nakon 5 dana mirovanja :/ Dobro, ne baš mirovanja, ali ne ni vježbanja.
Elly, svaka cast.
Danas trcim ponovo i sve vas pratim i podrzavam :) Samo tako dalje :)
tangerina, probaj callanetics :)
Jel to traje sat vremena? To mi je malo previše za ovaj period, popodne/nevečer sam stalno u nekoj strci, jedino ujutro nešto mogu raditi. Jedino da neki dio preskočim/skratim..
Stavila sam da se skida Ripped in 30, da vidim kakav je on, a početkom 9. sam na godišnjem pa onda mogu probati Callanetics.
Odakle skidaš ripped? Nema ga više na jubitou :(
Jucer L1D2. I skakanje s djecom na trampolinu. Imam muskulfiber, sve me boli, ali kad se zagrijem nije tako strasno da se ne bi moglo izdrzati
evo i mene natrag
prvi dan posla
na go sam zabusavala, a zadnjih par dana smo kolektivno bolesni doma
ali sad cu se ponovno uhodati, samo ne znam s cim
ustvari mislim da i nije toliko bitno sta, samo da je redovito
ideal bi mi bio yoga ujutro a neki cardio popodne, samo znamo da su ideali nedostizni :mrgreen:
mozda probam ovaj turbo jam danas pa vidim kako ide
evo i mene nazad. tri tjedan bez vježbanja, s previše fine hrane i pića i premalo plivanja (brčkanje u plićaku se ne računa). možda krenem danas, ako ne stignem, sutra definitivno. dosta je bilo zabušavanja
evo i mene nazad.
Nešto malo sam probala vježbati na moru, ali to je bilo stvarno malo.
Jučer sam se vratila na početnički 30 DS level 1, odvježbala 15 minuta pa sam potjerana iz spavače sobe(nije baš da sam se nešto i bunila :škartoc:) i tako...
ccccccc cure
sreca pa su godisni uskoro gotovi, a i vrucine ce popustit a onda nema majci labavo :P :bič:
jucer minus (toliko me iscrpilo psihicki cijelodjenovno natezanje s njima da kad su napokon popodne zaspali sam umjesto vjezbanja sjela pred komp i pojela ostatak rucka koji je trebao biti vecera pa se nisam mogla mrdnuti) ali danas sam odradila D3 :-D
Hollow man... Mrzim ga.
Ja prijavljujem:
- ponedjeljak: hiking, 3h
- utorak: pauza
- srijeda: plivanje, 1h
- danas: imam nekih problema s kompjuterom, pa ih pokusavam rijesiti... vec mi Jillian nedostaje. :( (a nisam jos napamet zapamtila redoslijed i broj ponavljanja)
odradila sam prvi video turbo jam-a - learn and burn, di ucis glavne korake
30 min, ja sam se i tu oznojila
svidja mi se
cardio, ima kick boxinga i tako
imaju plan i program za pocetnike i naprednije, ja cu pocet, boze moj, ovaj za napredne :mrgreen:
dva dana odmora tjedno, dvadeset dana vjezbe za cetiri tjedna, a nakon toga imam nastavak
http://www.beachbody.com/product/fit...s/turbo-jam.do
i nastavak
http://www.beachbody.com/product/fit...rning_elite.do
s obzirom da sam prehladjena i kasljem, da su mi oni dani u mjesecu i da je cetvrtak, ja sam preponosna na samu sebe
summer, odlično!
pogledat ću to poslije u miru :D
princip je izgleda sličan kao kod drugarice jillian
ja sam danas prvi put odradila yogillian i bilo je ok. onako, laganini mi se čini.
kiša me omela u trčanju :-x