Mojca prvotno napisa
Moja mala zvjerka je počela pomalo jesti. (Kuc-kuc... da ne ureknem.)
Ali... i dalje neće ništa kašasto, npr. voćnu kašicu ili pire krompir ili jogurt.. ništa mljackavo, npr. mladi sir, žumanjak...
Na žlicu prolazi samo bistra juha i to tek par žlica, a komadiće iz nje jede prstićima.
Obavezno mora jesti što i mi, ako dobije nešto drugo, uzima nam s tanjura, a svoje baci na pod.
Brine me što voli "tešku" hranu, kisele krastavce i masline! I dinstano kiselo zelje! :-o Je li to ok? Sad ima 13 mjeseci... ja mislim da nije ok da to jede... ali ona inzistira, pa si nekako mislim da možda treba vjerovati njenom izboru. Jučer smo bili na jednoj izložbi, nudila se razna hrana, od silnih kolača i kanape sendviča s nepoznatim namazima procijenila sam da bi jedino suha smokva bila za nju, bacila ju je i tražila masline. Pojela je 5 komada.
I što s tim što odbija svu nekrutu hranu? Nemam više pojma što da joj dam za doručak? Krenemo s voćem, voli mandarine, pa nakon toga malo kruha i sira (polutvrdog, drugog neće). Kako do sad nije baš nešto zapravo ni jela, nisam se puno zamarala, ali sad kad traži veće količine... skroz sam bez ideje. Hoće nenamočeni corn-flakes :roll: (otima MD-u).
Pomoć molim...