Evo mene iz Petrove, 21.1 idem po lijekove menopur, cetrotide (valjda sam dobro napisala) i estrofem. Idemo u klasicni IVF, dr. misli da nece biti problematicno jer nalazi nisu tako jako losi
Printable View
Evo mene iz Petrove, 21.1 idem po lijekove menopur, cetrotide (valjda sam dobro napisala) i estrofem. Idemo u klasicni IVF, dr. misli da nece biti problematicno jer nalazi nisu tako jako losi
Mary hvala ti na odgovoru, nisam niti stigla na forum pa nisam niti pitala na drugoj temi. Vidjet ću šta kaže doktor, pa ću tako i napravit, mada sam planirala radit jer mi se neda nikome objašnjavat zašto sam doma.
Milasova, drži se . bit će to sve ok.
Milasova javi nam seeee....:heart::love2::fige:
Draga Milasova divan ti je avatar...sretna sam radi dva divna srčeka...čekamo da nam se javiš a u međuvremenu ti šaljem veliku pusu..čuvaj se i sretno
Drage moje,dr.me je odlucio zadrzati u bolnici bez pogovora:( sta cu,nadam se da cu brzo doma..
Uzrok krvarenja se ne zna
svi mislimo na tebe- sve bu ok i drži se!
Milasova8 izdrži za svoje bubice......
Milasova da li si ti osječala nakon 7 dana nakon transfera kakve nuspojave?
Ljubilica kad si u postupku,ja u drugom mjesecu pa sad moram vidjeti kad ja moram po lijekove!!!!
Snupi,nisam bas nista..jedino sto su me leda bolila,donji dio..ako je to uopce nuspojava
milasova8,:love2:
možda bolje da si tam koji dan,bar im buš na oku,pazi i mazi svoje mrvice i začas pete domeka.
potpisujem žužy!
Danas mi je 1dc i rekli su mi da ih nazovem,ali imam jedan problem,bris mi još nije došao,tek će u petak doći jer će mi ga slati poštom.Da li to onda njima predstavlja kakav problem,da li će me uopće primiti ako nemam sve?
Evo zvala sam rekli su mi da dođem između 5- 9 dc,do tada se nadam da će i bris doći,ali mi je čudno da ne spominju nikakve ljekove,a ja imam osjećaj da ovulacija nije kako treba jer kada mjerim tem nema nikakvih velikih oscilacija
Samo jedno kratko pitanje, ima li netko iskustva sa smrznutim embrija u petrovoj? Jesu li malo pojacali stimulacije? Ipak su to dva pitanja, sorry!
Meni su u ovom postupku vratili dvije blastice,a 4 zamrznuli. Stimulacija ti je kao i inače samo što ti višak neče bacat nego oploditi sve pa koje prežive zamrzavaju.
Pozdrav svima!
Ja sam skroz nova i prvi put zapravo na bilo kakvom forumu ovog tipa pa mi nemojte zamjeriti na glupostima. M i ja pokušavamo već 2 godine prirodno ali nejde...on je imao prometnu 2009.g, koja je bila jako teška i jedva se izvukao...sad je dobro i skroz se oporavio,ali očito je to imalo posljedica na spermatogram koji je jako loš. Nekakva cryptozoospermia,jako malo pokretnih,bla...bla... Bili u petrovoj na prvom pregledu i dobili termin 3/2013. za icsi. Dobila onaj papir sa pregledima koje moramo odraditi i rješili većinu,sad čekamo nalaze.
Zapravo nemam pojima kaj me sve čeka pa eto da se malo tu uključim sa svima vama iskusnijima. Svima želim sreću i da što prije dodjemo do naših bebica.
Bernica welcome. Mislim bilo bi najbolje da nema potrebe za ovim pdf-om ali tu ces naci puno odgovora i najvaznije potpore. Samo pitaj. Nema glupih pitanja. Sretno!
A gdje nam je Bili,već se dugo nije javljala,jel netko zna?
Bernica dobro nam došla!
Bernica,neka si se ti tu prijavila,lakse je..za bilo sta tu smo:)
Kod svih se zamrzava,ako su ti stanice ok. Možeš ti imati puno stanica,ali ako su loše kvalitete ne zamrzavaju. Ja sam na punkciji imala 20 js ,9 su ih odmah maknuli jer su bile 14 mm i 11 oplodoli,a na kraju ostalo 6 kom.Danas sam vadila betu i 13 dnt je 781,55:-D
anakob
pa, jedva da iščitamo iz tvog posta da imaš pozitivnu betu. ehhh :-), pa čestitam.
a sad malo nazad na post (moram, radi informativnog i edukacijskog karaktera ovog foruma, a i radi svoje profesionalne deformacije):
-zamrzavaju se zametci, a jajne stanice se zamrzavaju u iznimnim slučajevima. po sili Milinovićevog zakona samo u protekle 3 godine svjedočili velikom eksperimentu sa zamrzavanjem jajnih stanica. na taj način se je preko leđa neplodnih dokazalo da se zamrzavanjem i odmrzavanjem jajne stanice uništavaju. (zamrznut je velik broj jajnih stanica, a ostvareno vrlo malo trudnoća u protekle 3 godine) nakon zamrzavanja i odmrzavanja jajne stanice a poradi oštećenja istih radi takvog postupanja, nema oplodnje, nema zametaka i nema trudnoća iz zamrznutih jajnih stanica (osim u vrlo malom broju slučajeva).
-veličina jajnih stanica je oko 0,2 mm (mikroskopska veličina). jajne stanice razvijaju se u folikulima (mjehurićima) koji prije ovulacije ili aspiracije (punkcije) dosežu veličine od oko 20 mm.
dakle, kod tebe su u malenim folikulima (oko 14 mm) bile vjerojatno nezrele jajne stanice koje se niti ne pokušavaju oploditi u laboratoriju već se odmah bacaju
anakob cestitam na super beti. i jos imas smrznutih embrija za drugog bebacha. idila. ja sam dosta starija koka pa nisam bas sigurna hoce li biti dovoljno kvalitetnih js za oplodnju pa zamrzavanje ako su stimulacije ostale na istom.
Ma da je jedna kvalitetna ti je super,ja sam imala hiperstimulaciju i puno jajnih stanica,a šta mi to vrijedi bi ih pola bacili i da su bile dobre jer toliko ne zamrzavaju.
Clover-kakvo je kod tebe stanje?
anakob bas mi je drago zbog tebe!!
:-D ja počela s FEMAROM :)
dobro jutro cure. svima vama novim trudnicama od srca čestitam vama čekalicama i trudilicama od srca želim da što prije sve do jedne ugledate pozitivnu betu. e ovako neznam da li znate ali u petrovoj ima jedna novost. danas sam zvala da se naručim za konzultacije (bez obzira što sam već pacijent a to sam objasnila u pozivu) morala sam slati mail da me se naruči. objasnila mi je sestra Iva da više nema telefonskog naručivanja već samo putem mail-a ili osobno u ambulantu.
Jutro !
Loorna na koji si mail slala, ja danas mislila zvat sestru irenu da se naručim za ljekove.
Loorna i Mami2 javite molim Vas i meni i ja se moram naručiti za ljekove. Kad vi idete u postupak?
Ja imam termin za u veljači, ali mi je sestra rekla da je nazovem u prosincu. Kad se obično počne sa uzimanjem lijekova..oprostite, zbunjena sam i ništa još ne znam..hvala vam