Malenab zao mi je...samo hrabro naprijed!!!
Printable View
Malenab zao mi je...samo hrabro naprijed!!!
Ozana drzim fige da na kraju sve dobro prodje!!
Curke molim pomoc koje se kuze prva beta mi je bila 29.02. 875,4 a druga 02.03. 2147 jel se dobro poduplalo?
Bas mi dosao nalaz!
Malenab zao mi je, isplaci se i za koji mjesec u novi postupak.
Tratincica cestitam, opusti se i uzivaj!
Ozana evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ za pravilan rast bete
Svim ostalim cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~ za velike brojcice
Bila su 2 embriona odlicnog kvaliteta, jedan je bio blastocista, a drugi blastocista sa vec zapocetim hatchingom, prirodnim. Sve je bilo idealno, i sad ovo... u ponedjeljak ponovo vadim betu, pa cemo vidjeti.
I tvoje bete mi ulivaju nadu, sad sam ih i muzu pokazivala :)
Ozana, sretno!
Blastociste bi trebale imati veću betu, ali medicina nije matematika. Kontroliraj dalje betu i sve dok raste-ima nade.
jao curke dugo nisam bila na forumu i kad čitam sve ovo pomalo razmišljam kako je lijepo biti mirne glave kad ne moraš razmišljati o računanju bete,o drugim problemima koji mogu nastati a da nisam ni svijesna....:( čini mi se da tražim spas u odustajanju i prepuštanju slučaja samom sebi (ako se desi-desi,ako ne nije nam suđeno) to bi bila linija manjeg otpora ako se ne varam...ali s druge strane tu ima i lijepih beta i lijepih iskustava ali evo čini mi se da posustajem kako vrijeme čekanja odmiče :(
imam jedan mali problemcic...
naime kako mi je prekjucer zavrsila menstruacija
mene probada u desnom jajniku i to vise kao u preponi
strah me da nebi bila kakva cista, jeli se moze pojaviti poslje transfera???
dali da otidjem do ginekologa, neznam ni sama.....
vase misljenje bi mi dobro doslo...
pozzz
malenab, ja bih svakako nazvala ginosa da vidim sto ce on reci... Meni je biologinja rekla da ima nade dok ne krene svjeza krv...
Ozana, betica je nesto manja, ali je pozitivna. Vadila si ju po meni dosta rano, mozda se jos nije sve ni uspjelo namjestiti u maternicu, pa je i razmak za sad nepravilan. Valjda postoji razlog zato se prva beta vadi nakon 14 dpt. Drzim fige da bude sve ok.
Malena, zao mi je. Ali budi strpljiva i doci ce.
eto, ja bila kod L. i imamo jedno srceko! druga mrvica je odustala od mene.
Kiarad suuupeeerrr za srceeee:-)) jel se bas bas cuje??
Koliko si trudna pa cula srceko?
kiariced, zao mi je zbog druge mrve, ali valjda tijelo samo prepozna koliko moze izdrzati. Jedno prekrasno srce kuca!!! Cuvaj ga! Joooj sretna sam zbog tebe!!
sad sam trudna 6 tjedana i 6 dana, tak dr. kaze. a sreceko smo vidli kako se mice, e sad nismo culi kak kuca kao zvuk, nego samo slika. to izgleda kao kad pastrva radi ono sa ustima, kao da te brzo ljubi. ma joj, pitala sam dr. 3 puta jel on ziher da sam ja trudna i da se idem napit od srece.
Kiarad budi smirena i sretna, draga biti ćeš mama..
Kiarad treba malo vremena da se navikne na uspjeh!
To je sigurno bilo slatko za vidjet, svaki put ce biti sve bolje! Uzivaj sada draga!
draga žao mi je zbog jedne mrve ali i sretna sam zbog druge i srčeka. Nema veze što sada niste čuli srce bitno je da ste vidjeli. Intresentno je kako pulsira i kako se vidi na UZV,meni je moj dr. udovoljio i samo na kratko upalio i da čujemo srčeko. Vidjet ćeš već sljedeći pregled kolika će biti mrvica:-)
I TI CES! Ja sam sigurna u to. Sad smo pokazali da mozemo i ne odustajemo. Koliko ja cekam travanja da prode 12 tjedana toliko i cekam da ti ides opet u postupak. i molim te ako budes ikako mogla nemoj ici na posao kada se ustanovi trudnoca. ipak pomaze ne stres koliko god on bio mali.
i hvala svima na lijepim rijecima. Kad rodim, tulum!
evo stigla ja, bila u bolnici 9 dana zbog hiper-a, i usput vidjeli 3 gestacijska obr. od kojih u jednom pravilna žumanjčana a u druga 2 se nazire, uglavnom za 10 dana imam kontrolu..:-)
crna ovco, nema ti to veze s ženinim tijelom već s prirodnom selekcijom - vjerovatno je u pitanju bio kromosomski "neispravan" embrij...
kiarad, baš sam i očekivala takav razvoj događaja jer ti se beta nije pravilno uduplala, a i druga je GV bila manja - tako je bilo i kod nas... čestitam!
tlukaci, i tebi čestitke i školski nastavak trudnoće!
Ozana sretno, držim fige!
Malena bas mi je zao ali hrabro naprijed mozda je sljedeci put bas dobitni!!!
Tlukaci napokon si se javila...znaci u tebe moguci trojceki..veselo
Kiarad uzivaj u ovim trenutcima mislim da nema ljepse stvari od kucanja srca svoga djeteta...zao mi je za 2. Mrvu...ja sam jos sva u strahu u pon idem ponoviti betu da vidimo kako se dupla??? Kad mogu ocekivati prvi uzv?
tulkaci5, drago mi je da ste ok. Koji su ti bili simptomi hipera? Samo ti miruj i mazi busu! Ipak su tri mrvice u pitanju!!
chiara, mislim da ti je beta bila skolska, u ponedjeljak ce biti sve ok, vidjeti ces. Mene je dr. L narucio na uzv odmah slijedeci tjedan poslije druge bete da bi se uklonila mogucnost vanmatericne.
svim novim trudnicama čestitke, ne mogu sad sve pohvatati..
linalena ti si sigurno trudna, ja sam isto imala taj dojam zatvorenosti dolje prilikom stavljanja utrića a nisam ga imala nikad dosada u postupcima..
evo da se i ja javim..danas mi je 10dpt i jutro je relativno o.k. sa probadanjima tu i tamo u lijevom jajniku..večeri su katastrofa bol tri puta veća nego na punkciji i to od 7dpt .jučer sam zvala dr.L kojem sam rekla kakve bolove sam imala u petak navečer i on je rekao da je prognostički to super i da slobodno popijem lupocet kad me boli.
zanima me da li je koja od vas pila šta protiv bolova i da li ju je boljelo konstantno ili samo u određeni dio dana?
prokrvarila ja, tako da sutra vadim betu samo za aarhivu
pusa velka svima a posebno trudnicama, velikim i malim
čestitam svim trudnicama!!! :-D Predivno!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretno dalje!!!
Žao mi zbog svake loše bete ili vještice, kao da je moja...hrabro dalje i bit će!!! :love2:
Meni je sutra 10 dnt jedne osmostanične mrvice...nadam se da se čvrsto uhvatila i razmišljam o testu sutra..beta tek 15.3
~~~~~~~~~~~~~~ za svih nas zajedno!!!!! :heart:
pozdravi!!!
Dobro jutro! :coffee:
Evo meni je danas 3dnt, dobro se osjećam, nikakvih posebnih simptoma. Smirilo mi se i krvaruckanje od transfera:-) Jedino mi je mirovanje nemoguća mislija :roll:
Svima :kiss: i puno ~~~
Zdravo svima , ja sam iz Sarajeva tu sam i radila ICSI danasa mi je 5dpt 3 mrvice 4dnevne morule dvije super jedna malo zaostajala, 12.03 beta Maratonka sam u MPO vodama, ali sam ipak procitala 72 strane ove teme da sebi skratim cekanje :) nad
ala sam se da cemi tema potrajati malo duze barem do 7 dpt ali ova prelijepa lista novih trudnica me vukla da citam brze. Simptoma nem specijalnih povremeno probadanje u predjelu jajnika , krckanje cijeva , bolne grudi. Juce se trebalo da desi ugnjezdenje mojim mrvica, nadam se da se barem jedna lijepo smestila Puno srece danasnjim cekalicama bete i one koje cekaju ispravno dupliranje