potisujem sve :klap:
ja sam sada došla od svoje....jako je susretljiva,rekla je sve što mi treba samo da se javim....ama baš sve....
Printable View
Imamo jednu inkognitušu s popišanim plusićem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za turbo betu!!!
sandra,žao mi je,skupi snage pa hrabro naprijed! i ja ću uskoro,možda nam 2013 bude dobitna!
Sanda1977, Big Blue slažem se s vama. Sad me više muči grlobolja, kašalj i temperatura. Pa stalno nešto. :(
Sandra, bit će 4. sreća :)
Bab,bravo za UZV:klap:
s_iva,Kyra ars čestitam:-D:-D
Sandra1971 šaljem jedan virtualni:love2:
Brunaa :-D Bab,bravo za UZV
s_iva,Kyra ars čestitam
LOTTOS - čuvaj se
svima puno hvala....
BigBlue-vidjet ću što će mi dr.A na VV reći pa ću ići opet... do sad sam imala sreću,jer kad god mi je rekao da dođem,odmah sam išla u postupak,jer su nam oboma nalazi ok - valjda sam ipak prestara, al se na nalazima ne vidi :lol: za 2-3 mj.sigurno idem opet :mrgreen: da iskoristim ovo kaj imam pravo preko HZZO-a :mrgreen:
drage moje drzite fige za sutra,sutra sam u zg kod dr Hafnera i mislim da ce ovo bit neprospavana noc,preznojila sam se vec sto puta..uzasno me strah al eto jos neka nada u meni postoji da ce moja bebica ipak bit dobro....pusa svima
Posebne ~~~~~~~ šaljem hope31 i Pirici za sutra! I sretan imendan!
Novim trudnicama čestitam i želim uspješne trudnoće do samog kraja.
Onima koje nisu uspjele - nemojte biti tužne, sljedeći postupak će biti dobitan!
Čekalice punkcija, transfera i beta - samo hrabro naprijed! :sing:
Hope,draga danas mislim na tebe i tvoju bebicu,saljem vibrice da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke nudim sve moguce napitke....s obzirom da ne spavam nikako ima i rožata i keksa domacih! Od napitaka kava...caj...cjedena naranca...ima i vode ;) pa navalite
J&D, ja ću uzeti kavicu.
Hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za pregled
Hope~~~~~~~~~
Hope ~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tebe i tvoju bebicu
I sretan imendan svima Barbarama:-)
:-D za inkognito plusić!
Sandra :( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeći postupak! :love2:
Runa, dr ti je...ono...zrela za proć specijalizaciju nanovo :roll: ali čim u startu pokazuje takve uvrnute stavove, i bolje ti je da trudnoću vodiš drugdje.
pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hope, za tebe posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držite se :heart:
pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok.
Ja izvadila krv, nalaz iza podne :cekam:
loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hope~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirice,Bab sretan imendan!!!!!!!!!!!!!!
Loly~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se da će sve biti u redu
Pirice ~~~~~~~~~~~~ da ti bude najljepši imendan!
bab sretan imendan!
:-Dza inkognito plusić
Sandra žao mi je:love2:, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći postupak bude uspješan
Loly~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta danas obraduje
svim ostalim suborcima/kama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
sretno svima. ja vam svoje vijesti još za sad ne budem rekla dok ne rješim betu u četvrtak!
:-)
ja mislim da Snupi ima +
jutro svima, malo kasnim, J&D ima li jos kavice? a rozate?
LOTTOS ~~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku betu 18.12.!
BigBlue prihvacam ponudu :-)
sandra1971 :love2: ~~~~~~~~~~~~~ za sto skoriji novi postupak!
snekica i ovdje malo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Loly ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
pirica, Bab sretan imendan uz najljepse zelje!
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:klap: za inkognito plusek!
i posebno saljem puno puno pozitivne energije i drzim cvrsto fige za lijepe vijesti od nase hope31 :heart:
Piškila trakicu jučer- ali pojavila se jako blijeda roza crta. Mislim da je još bilo prerano ali cekat cemo što ce teta beta reci pa se onda budem veselila da li postoji plus ili ne.
Inesz ti se pozlatile!
riječi ti se pozlatile!!!
snupi nećemo još poskočiti ali možemo vibrati za troznamenkastu betu :-)
žene moje jučer sam bila na folikulometriji i jednom riječju : buknula! ima ih koliko hoćeš, punkcija u četvrtak i pored svega lijevi jajnik se negdje sakrio iza maternice pa ce biti problema s njime ajojjjjjj već me boli !
Petra sve ćeš ti to izdržati, ne brini:-)
Gabrijela znam da vjerovatno nećeš vidjeti ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se najboljem!:kiss:
Svim curama koje čekaju rezultate (koje god) puno sreće, a posebno mojoj azoo suborki Loly. Obraduj nas lijepom tetom betom.
Hope31, od srca se nadam da će tvoja mrvica biti dobro i da će današnji nalaz pokazati da je lažna uzbuna bila u pitanju.
Ja sam sutra na folikulometriji, pa ćemo vidjeti kako napredujem. Prva dva dana me je bolio desni jajnik (na kome je doktorica vidjela manje folikula), a naredna tri dana ništa, kao da nisam na stimulaciji. Je li to normalno? Očekivala sam neke simptome, a ono ništa:zbunj:
12dnt beta 19
sve je jasno :((
pirice niska je beta ali još ima nade
sos15 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne kužim ja te bete ništa....neke su dvoznamenkaste,a neke troznamenkaste....a na kraju valjaju i dvoznamenkaste???!!