Muma i strasna saljem vam puno vibrica za srceka....
Svim ostalim cekalicama da docekaju velike bete.
Meni je sutra transfer 2 embrija...i onda ceeeeekanje bete.Tko ce iscekat.
Muma i strasna koji dan su vama vraceni embriji?
Printable View
Muma i strasna saljem vam puno vibrica za srceka....
Svim ostalim cekalicama da docekaju velike bete.
Meni je sutra transfer 2 embrija...i onda ceeeeekanje bete.Tko ce iscekat.
Muma i strasna koji dan su vama vraceni embriji?
Muma beta je predobra! Čestitam! sad laganim koracima do :heart:
Strašna, stvarno si strašna u pravom smislu! Ako si ovulirala na 13dnt...WOOOOOOOOOOOOOOOOW! Nemam šta reći, uopće prvi put čujem za to, a očito je sve moguće! Priroda je nevjerojatna! :-D Čestitam!
ANGEL_26 bile su blastice, 5. dan (i kod Strašne također, valjda neće zamjerit što odgovaram u njeno ime)
Hvala vam cure na lijepim riječima. :heart:
Muma i Strasna milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceka na uzv
Muma neću zamjerit naravno...sve si rekla.... :)
Snekica...nemam pojma sta se tu izdogadjalo. Al danas mi je muz ko iz topa, preko telefona rekao...pa seksali smo se mi 22., ili 23. ili 24.4. (19.tog je bio transfer)
Rekoh Moooolim? Totalno sam to smetnula s uma. Znam da se on zezao i govorio kao da on to mora malo "popravit"...A ja znam da sam se opirala, kao da ne smijemo da se nebi primilo i ovo od transfera, a i od odnosa. Ali onda me on detaljno podsjetio...i vidi vraga....stvarno smo se tad "zaigrali".... Sve se nešto poklopilo. Možda se i tad nešto dogodilo. Možda je od transfera bila biokemijska...to je logicno jer je beta bila pala sa 61,4 na 33,6. Mozda je ona pokrenula neki zaostali folikul ili nesto. I mozda se to primilo-to je logičan slijed porasta bete. Po tome bi sad odgovarala i beta i UZV. Ne znam ni sama. Nikako mi nije jasno, ali ovo je mozda za sada logicno i realno objasnjenje.
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!
muma :-D super beta...~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
strašna sve je to znanstvena fantastika, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
angel_26 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!!!
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
i svima još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
izvaditi ću betu 23. kako je bilo u planu...ali dva minusa su itekako loš znak...i još to smeđilo sa primjesama crvenog...teško da će biti neka lijepa brojčica kojoj sam se nadala...
:-* svima
kameleon ne znam kod kojeg si doktora ali neće ti zamjeriti ako vadiš betu prije.
ja sam ju vadila 15 dan i nije se uopće naljutio.znam da par dana puno znači, isčekivanje par dana je cijela vječnost.
mogla bi vaditi betu u petak.
Strašna, šta god i kako god beta je tu! I drugo nas ne zanima! :dancingfever:
muma,super se poduplala baš kako treba :klap: laganini samo...
strašna,ma kako god bilo na početku-prošlo je.Bitno da je sad sve super! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko malo!
Muma prekrasno duplanje, ~~~~~~~~~ tebi i Strašnoj za malena srčeka na ultrazvuku za koji tjedan!
Evo da se i ovdje prijavam danas sam 0 dnt! Imala sam transfer jedne smrznute mrvice (bila je jedna i preživjela odmrzavanje), nije baš fantastična ali je ipak kod mene!
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu!
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek nađe odlično mjesto i još bolje se ugnijezdi!!! Sretna ti 2ww.
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za predivnu betu za 2tj.!
piki sretno ~~~~~~~
piki~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!
piki sretno......<3
Strašna ..ja sam se baš nasmijala tvom opisu događa sa zaigravanjem :) bitno da je beta zaigrana !!!! :-D
Muma tvoja beta je ludiloo ...neka tako nastavi :-D
za sve cure u bilo kojem stadiju šaljem puno poljubaca i zagrljaja....evo i malo ~~~~~~~~~~~~
Svima puno dobrih I pozitivnih beta
Strašna, Muma, baš sam sretna zbog vas!!! :-D:-D vjerujem da će sve biti ok do kraja!
Ja sam malo van forme uhvatila me neka upala grla, bakterijska, pa sam na sumamedu... dr kaže da neće ništa štetit sad na početku, nadam se da je upravu...
inače odradili smo prvi uzv u ned, vdi se uredan gm i žv, ponavljamo za tj dana i nadamo se otkucajima
muma,lijepa beta! :-D sretno dalje ~~~~~~~~~
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!
barbi,za jedno maleno srčeko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Strašna ! Nisam baš više često ovdje i danas slučajno naletim i vidim odlične vijesti! Čuvaj se i sretno do kraja!
da zavibriram za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a poseban skok za mumu i njenu betu :-D
ja vam samo spavam (jedva izdržim da na posal ne zaspem) ova slatka mučnina me ne pušta,tako da svima šaljem skupni :kiss:
muma, strašna...jako mi je drago zbog vas :-D čuda se događaju i nema pravila nikakvih..samo kad bi se toga malo češće sjetili bilo bi lakše :)
cure i decki, malo off topic, pozivamo vas sve da nam se pridruzite u setnji Zajedno za plodnost koja ce se odrzati 27.04. na Trgu bana Jelacica od 10 do 14 sati. Tim povodom napravljen je novi avatar koji mozete naci u Postavkama (uredi avatar) i presvuci se
Cureeeee imam tremu idem jos malo na transfer po svoje embriceeeee....uhhhh
muma cestitam :-D
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
muma, bravoooo, dobrodošla u trudnice!!!
strašna :-D:-De pa svašta od tebe, spontano zatrudniti u IVF ciklusu!
kameleon :love2: baš mi je žao :cry:
piki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se čvrsto primi za svoju mamicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kojima trebaju, za punkcije, transfere čekalice i sve vas hrabrilice, evo samo da javim da smo od sutra u postupku FET-a na VV
muma :-D
strašna držim :fige: da se nastavi u revijalnom tonu
piki ~~~~~~~~~ za ogromnu betu
kameleon ~~~~~~~~~ za ogromnu betu
kako su nam betočekalice ostale???
u srijedu sam na prvoj fm
Strašna, ti si totalni fenomen :yes:
bubekica, kak si ti?
Muma, joooj koliko trubušastih će se špancirati :-) bravo!
i evo samo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
meni stiže m...grozno mi je što se nisam imala ni čemu nadati.....
al mislim da će pasti koji prirodnjak dok čekamo stimulirani
nemam ja živaca čekati tak dugo...
Hvalaaaaaa! Sutra sje službena beta pa zovem dr da čujem kaj će reći na brojku. Danas nema ni traga smeđem, pa sam mirnija. :-)
ANGEL_26 sretno s mrvama!
Svima šaljem hrpu vibrica za što uspješnije postupke, plusiće i bete! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da se i ja pridruzim cekalicama. Vraceni su mi 3dnevni embriji,jedan 10stanicni,a jedan 12 stanicni. Sad cekanje bete....
ANGEL_26 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ kad je beta?
Kjara :fige: za bracu ili seku!
Ginger dobro sam. crinone me ubija jer jedva drzim oci otvorene, temp mi je prek dana do 37,5... mogla bih samo spavati, nista mi ne bi falilo. zivci su (zasad) ok. :kiss:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ za fm!
Bubekica mislim za 14 dana,jos nisam dobila upute.
bubekice kad stavljaš crinone?