Mene komarci ometaju u svakoj vanjskoj aktivnosti.
Jučer odradila 30 DS (cijeli i sve).
Printable View
Mene komarci ometaju u svakoj vanjskoj aktivnosti.
Jučer odradila 30 DS (cijeli i sve).
prozivka :)
Nas dvije jos na moru :o
Jučer kuhala paradajz do nekih 23.30, naravno da nisam vježbala.
Za večeras planiram sredit kamaru veša, tako da unaprijed mogu reći da najvjerovatnije neću vježbat.
Totalno zabušavam, vratili se s mora i imamo toliko posla oko kuće i u kući da ne stignemo ni sjesti ali ako se računa pljevljenje, košenje trave, pranje prozora i podova, branje svakakvih plodova onda vježbam sve u 16...
Joj još me peglanje čeka.. ali to su isprike sve to može čekati a moja mlohava rit i daje ostaje mlohava..danas navećer poslje posla krećem ponovo na 30DS.
j dobila pa i dalje zabušavam. u ponedjeljak kad ih sve otpravim i kad mi se opet posloži život
ja sam odradila sinoc :busa_se:
20 minutni cardio workout turbo jam-a, kratak, al vrijedi mu svaka minuta
intezivan je, ako ne i intezivniji od jillianinih 2 minute u 30ds ili ripp30, pa zamislite 20 minuta bez predaha, cijedilo se s mene
danas mi je po rasporedu neki cardio party mix od 45 minuta, uh
Cetvrtak: cjelodnevna frka s kompjuterom, 0 bodova i puno sekiracije.
Petak: pakiranje za godisnji / previse posla (excuses, excuses :shame: )
Ali....
subota: 1 h setnje + izracunali smo da smo bez prekida isplivali 2 km :)
ja sam objavila doma da Storma proziva i da ja moram večeras vježbat :)
pa jesam, ripped in 30, day 1. malo sam zabušavala na kardio dijelovima jer nisam bila obula patike, pa sam uglavnom radila onaj kao box.. al inače, sviđa mi se, slično, al drugačije. jedino mi se taj kardio čini s nekako prekompliciranim koracima, zato sam odustala od aerobika jer nikako nisam uspijevala pohvatat di koja noga i ruka ide.
što se motivacije tiče, mislim da je ta promjena bila točno ono što mi je trebalo. Hvala bogu da ima tih programa.. :)
evo i mene ovdje
vratila se s godišnjeg gdje sam se bome naplivala, ali i šetala, šetala, šetala...
doduše, dobia sam 2kg, ali se osjećam super (vjerujem da je to 2kg mišića, vidi se po nogama, a i ruke su mi čvršće - a možda se samo tješim :lol: )
trči mi se jako, ali nemam baš kad, teško mi je trčat dok guram kolica, a ovu malu nemam di ostavit tako da za sada odustajem od trčanja
sutra bih krenula s nekim vježbanjem, pa sam pogledala 30 day shred :-o:-o:-o
preznojila sam se od samog gledanja. toliko trbušnjaka ne mogu napravit ni za 30 dana a kamoli za 30 minuta
(nadam se da ću se ovom postu nekad smijati 'ha ha vidi kako sam bila bedasta kad sam mislila da će mi 30ds biti težak' 8-)
Ja nisam bila u teretani od marta 2011. godine kad sam zatrudnela s Lunom. Sad opet puno hodam i osecam da mi je forma odlicna :))))
Puno hodam znaci da bar 3 puta nedeljno u jednom danu predjem peske 7km. Ako ne nosim Lunu koja ima 10kg, onda decki voze bicikl a ja kombinovano brzo hodam i trcim s kolicima (L uziva, decaci kazu da samo jos fali da govori 'roger-roger' i zvucala bi kao pravi droid). :D
Eto ideje za one koji nemaju vremena za vezbanje :)
ili: "hahahahah, ovo je ono kad sam mislila da će mi najteži biti trbušnjaci" :) Inače, napraviš ih koliko možeš, hvala Bogu još nisu smislili Jillian hologram koji bi stajao pored nas i rekao "ne idem kući dok ne napraviš 50 trbušnjaka, pa i ako trajalo cijeli dan!"
ma samo se ti baci na to. izgleda koma, i kad tek počneš to i je, ali brzo primijetiš da si se sve izdržljivija. Meni je to baš motivirajuće, kad sam nešto gledala i mislila "ovo ja nikad neću moć", pa probala i mislila "ajme šta je teško", a onda svaki idući put primijetim kako mogu sve bolje, a nakon nekog vremena bez beda odradim što mi je bilo nezamislivo.
Ja pisem dva minusa (moram ovako javno da me bude sram i griznja savjesti kad citam). Inace vjezbam kad uspam klince a uspjesno izgleda uspavam i sebe. Mislim da ce ovo moje vjezbanje biti prilicno neredovito dok ne pocne vrtic u devetom (ah, izgovori, izgovori)
Ja vjezbam bosa, nisu mi problem ni vjezbe snage ni trbusnjaci ali kardio onaj prvi (jumping jacks pa preskakanje uzeta) me svaki put rasturi da me slezena zaboli, jos nijednom nisam izdrzala do kraja, moram napraviti pauzu. Nekako mi ta kombinacija nikako ne lezi. Valjda bude s vremenom, ionako mi je cilj doci u kondiciju i polagano rastegnuti jer samo koma nerastezljiva, bar se s kilama nemam problema...
sillyme, ne znam koliko ti je dobro skakati bosa, ja bih ipak sve sa skakanjem radila u tenisicama.
Inače, i meni je cardio teži od vježbi snage, totalna mi je koma, ali naravno, s vremenom ide sve bolje.
Jučer nisam vježbala, al danas ruta od 42 km po Zagorju na tapeti.
Samo da popijem kavu :)
Ma ja sam ti uvijek bosa. Ali skacem po onoj gumenoj traci, tako da taman ublazi doskok i ne klize se. Ne mogu zamisliti da obucem tenisice i skacem usred db. Nekad davno sam trenirala jednu borilacku vjestinu i tad sam se navukla na boso vjezbanje, od onda mi bilo koja obuca pri vjezbanju smeta.
Ovih dana inace s malom skacem na trampolinu, i primjetila sam da mi je kod toga najgore za ledja - stvarno su mi ti misici i pokretljivost u najgorem stanju, pri svakom doskoku imam osjecaj kao da cu se ukociti. Bas sam postala stara baba za skakanje :-(
vratila sam se s mora. večeras slažem/peglam a sutra planiram vježbati. danas nagovarm djecu da idemo na mrežnicu pa ću kao plivati (na moru sam zaplivala samo jednom i to zahvaljujući spajalici koja je čuvala mog sina).
nasreću vratila sam se lakša 2kg jer nisam bila na poslu (da prestanem raditi mogla bi se začas utanjiti).
odradila danas ripped in 30 - week 1
uopće nije tako strašno :-o
zadnji kardio sam malo zabušavala jer nisam mogla nikako skoordinirat ruke i noge, pa sam odradila samo pola tog zadnjeg kardia. ostalo sam odvježbala od početka do kraja. :-D
doduše, bez utega, mislim da za prvi put nisu neophodni, a i nemam ih paaaaa...
nemam pojma kako sam to uspjela ali istegnula sam gluteus, lijevi, i sad boooooliiiii. očito sam malo preterala s jačinom neke vježbe.ali što je tu je, proći će. :mrgreen:
je, je! nisam nikako mogla uhvatiti pokret
bit će bolje drugi put
nego, koje vi grudnjake koristite za vježbanje? na kardio dijelu sam u nekim trenucima imala osjećaj da sam na boksačkom meču: ja protiv mojih sisa :-o strašno. a imala sam najbolji grudnjak koji mogu nosit dok dojim. drugi put ću ih zamotat u elastično zavoj, ili ću nabavit neki oklop.
neke vježbe sam odradila tako da sam se držala za sise :roll:
ovo preskačem da ti odgovori netko tko ima sise :alexis:
ja mogu vježbat i bez grudnjaka
I ja ponekad držim. :-D
I ja sam ovo mislila, a na kraju su mi bas trbusnjaci i vjezbe snage najlaksi i napravim ih piece of cake.
Zapravo, budem sva sretna kad kaze "Now down on the floormat" :mrgreen:
Cardio mi je najgori, ali vidim da napravim svaki puta vise, odnosno da 98% skakutanja odradim do kraja, a od onih preostalih 2% mi nedostaje 4-5 sekundi da i njih zavrsim do kraja.
A sad na plazu i plivanje!
Divim vam se :naklon:
Pridružim se kad malo zahladi..
daj mi na mail napiši tu rutu, pliz
wow, Cubana stvarno svaka čast!
i, da, ripped in 30, level 1, dan 2 je iza mene.
mrzim cardio više od sklekova
ajde napišite općenito neke pješačke/planinarske/biciklističke rute koje koristite. Mi sad svaki vikend idemo na Sljeme (MM treba skinut višak kila a i meni dobro dođe kretanje). Kad je mala (6 g.) išla sa nama onda idemo Lagvić-K. Zdenac, a sami smo išli Lagvić_k.Zdenac_grafičar i danas Gračani-Puntijarka. Nekako mi fali lakših staza na koje bi išli sa malom (problem je ići autom do nekog od domova jer joj je zlo po serpentinama). Bicikliramo po nasipu - Borovje-Savski most pa po drugoj strani nazad ili Radničkom do Petruševca pa onuda kružimo...
Cubana :-o :klap:
Meni su sklekovi katastrofa. Tek sad mogu odraditi (samo) 10 komada muškim stilom, ali uz vrlo malo približavanja podu (ne mogu se duboko spustiti). Tako da će sigurno proći mjeseci prije nego poboljšam snagu i tehniku.
ja ne mogu ni jedan jedini
ma ni pola
ma ni položaj zauzeti
preslabe su mi ruke
moram krenuti s nečim
ali od 1.10.
sad mi je prevruće
a i djeca idu kasnije spavati
Apri, niti ja nisam mogla napraviti niti jedan "muški" kad sam počela. Onda sam tjednima vježbala ženske, nakon toga sam si dala u zadatak odraditi bar par komada muških , koliko mogu. Sad sam dogurala do maksimalo slabašnih deset.
pišem plus.
Ja i dalje umirem na sklekove, naravno radim ženske.
Mene muči nešto drugo, sve me sram i napisati.
Ubija me inkontinencija, sve bude ok ali čim malo jače skočim evo ga.
Doduše popravlja se stanje, prijašnjih godina sam išla u pol jumping jacksa na tuširanje a sada samo malo kapnem.
ahahaha, aj fala bogu da nisam jedina :lool:
ja zasad samo skicam, pripremam se psihicki i logisticki. danas sam probala te jumping jacks (uz obavezno drzanje sisa) i drzala cvrsto stisnuto da mi ne pobjegne :lool:
ajde neka nisam jedina.
Hvala bogu pa nisam prije par godina krenula na aerobik jel bi bilo belaja :škartoc:
ja sam bila isla na zumbu i znalo mi se dogodit prilikom skakanja, vrlo neugodan osjecaj. odonda, kad god skacem, sve je stisnuto na maksimum i nadam se da nece p(r)opustiti :mrgreen:
Za ovo piskanje je dobro raditi kegelove vjezbe..