Ali smokve, kojih ne moras odnikud prevoziti.... Ma skoro sve trznice na Jadranu su pretjerano skupe, sve na racun turista.Citiraj:
Smajlich prvotno napisa
Jedino na Bracu prodjem povoljno.
Printable View
Ali smokve, kojih ne moras odnikud prevoziti.... Ma skoro sve trznice na Jadranu su pretjerano skupe, sve na racun turista.Citiraj:
Smajlich prvotno napisa
Jedino na Bracu prodjem povoljno.
Ova vocarna u kojoj sam ja bila je domaca! Drze ju nasi ljudi iz Zadra i svaki dan im stize frisko povrce i voce iz Dalmacije ( uglavnom okolica Zadra)
Bila sam i na Utrinskom placu, hrust najjeftiniji je 30 kn! Ja hrust jako volim!
Voce izbjegavam kupovati po supermarketima jer je kriminalno! Rijetko ulovim nesto da je ok!
Uglavnom procitavsi post sjetih se da je jedan od razloga za veselje povratku na posao i to sto mi je Dolac na pet minuta od ureda! :))
Trešnje imamo kod prabake, jagode i ribizle u vrtu, a i baka nam nosi ludbreške jagode kad nam ponestane naših. Jedva dočekali proljeće da svekrvi naraste svega u vrtu :-), pa nam plac ne treba. Ali vidjela sam i kod nas u dućanima lude cijene voća i povrća. :roll:
Hehe, evo maloprije sam vidjela na Britancu u " Košara- kašeta " 100g šumskih jagoda iz Duge rese u kutijici 19,90 kn, a trešnje su po 40 kn pa ko voli...
Da moram kupiti trešnje po toj cijeni kupila bih pola kg tek toliko da probam, s druge strane jasno mi je da je cijena domaćih takva, moje je lani ubio mraz i uopće ih nije bilo a ove godine su od kiše raspucale i trunu i malo je onih neoštećenih ali zato u njima guštamo
jelena tresnja je stara, veliko stablo. pozovem ja frendove, cak se i sami pozovu, ali na kraju ostane dosta neobrano, jer jednostavno se do njih ne moze :(
moj tata reže grane, ona se do nagodinu malo oporavi. posađena je preblizu kuće pa mora jer te grane ionako smetaju krovu. htjedoh reći, kod nas ništa ne propadne :-)
jesam li zalutala na krivi topic? došla vidjeti šta ima novog a dobrog u Lidlu :mrgreen:
kupila sam jučer Nila tekući deterdžent - 5 l = 45 kn. Meni je to povoljno, no pojma nemamhoće li biti dobar, ali je barem hrvatski proizvod. ionako perem sa sve manje deterdženata a sve više washing sode
ne znam jel postoji još ona tema o proizvodima iz Lidla, al može odg. i tu ako netko zna
zanima me ovaj dječji sat
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_33515.htm
jel ima netko? koliko je izdurao :-)?
i uopće imate li preporuku za neki jeftiniji sat za klinca (svrha: kad ode sam u park pred zgradom, da zna kad se mora vratit doma :-))? za sad je za to ispitivao strance po parku ili "naprednije" prijatelje koji su već nažicali mobitel
ne da mi se davat neke veće iznose za nešto što svaki dan može razvalit loptom, reketom, mačem i čim se već sve ne igraju po vani...
jel netko probao onaj sir za roštilj iz lidla?
ne, a onu sporospuštajuću zahodsku dasku?
Moji su navikli spustati poklopac pa su ga vrlo brzo strgali.
Ponekad im je i sam pao na ledja dok su sjedili.
Nisam zadovoljna.
ne znam jel grčki, al ima varijantu sa travama, sa paprikom i obični. i u dijelu je koji je na akciji - nekih 17 kuna mislim
Ima netku ovu peglu iz Lidla, je li to čemu?
bok,znam da nije tema ni pravo mjesto(neznam kak poslat privatnu poruku....),ali dal mi mozes poslat uputstvo na hrvatskom za pekac alaska bm 2000,moze na mail zoranm984@gmail.com! hvala unaprijed!
Da li je mozda tko kupio rucni cistac na paru iz Lidla? Valja li to cemu?
Od ponedjeljka je u Lidlu djecje donje rublje, ako nekog zanima.
ja se namjeravam opskrbiti za skorasnje skidanje pelena :mrgreen:
Odlični su ti gaćoni iz Lidla, mi ih koristimo već duže vrijeme (osobno su mi kvalitetnije od HMovih i sl), sve su u rozo-ljubičastim tonovima, perem na 60 i boja je postojana...jer ja to zaslužujem :D
hahaha, definitivno zaslužujemo koliko ih se naperemo! Prezadovoljna njihovim dječjim stvarima, pa i donjim rubljem.
Ja sam tu pred par mjeseci kukala da gdje se moze kupiti tako kvalitetno djecje rublje, jer sam slucajno prvo kupila u Lidlu i onda dalje nikako naci nesto u tom rangu kvalitete, a sto je najcudnije jos je i valjda najjeftinije... Ne kuzim to nikako. Ali se ni ne bunim :mrgreen:
Ne znam jel završila akcija, ali imali su irski maslac (meni izvrstan) po 11 kn. Uzela sam si 5 komada, i dio zaledila.
Bogme i mi se opskrbili- gaće, potkošulje, sokne, 1 štrample i 2x jahaće tajice :D
I starijoj uzela flomiće set, s jedne strane tanki, s druge debeli, za 7,99 kuna
I mi se opskrbili. A malac je još dobio i plastelin, 33kn.
ja u svom lidlu nisam ništa uhvatila:roll:, i to već po tko zna koji put.
naravno, nisam bila prije 8h pred lidlom, da se guram i laktarim.
došla sam oko 9-9.30 i nije bilo ništa za dečke.
odustajem više od lidla što se tiče robice.
prebacujem se na kik, tamo barem mogu kao čovjek na miru prebirati i birati, uvijek ima brojeva, cijene su skoro iste, a i kvaliteta.
Vidim da će ovaj tjedan u Lidlu biti 3/4 sportske hlače, e sada nemam pojma koju veličinu da uzmem, tj. naručit' ću prijateljici da mi kupi ali znam da su njihove veličine dosta veće od broja na njima?
Nosim 38/40 inače, da uzmem manji broj?
nemoj manji broj uzimati
Sta ima novog U lidla? Cesto se tu spominje ricotta U lidla, kako izgleda pakovanje? Jos ju nisam snimila.
kritika Plodina
Roko je dobio pidjamu iz Plodina (99,90kn), onu sa aplikacijom štrumpfa - aplikacija se potpuno raspala u prvom pranju i to tako da na pidjami ima milijon bijelih točkica - apsolutno nemoguće očistiti, odlijepiti ili oprati
sva sreća, račun je pronađen, pa idem sutra mijenjati
edit: nije kritika Plodina, nego pidjame iz Plodina
ako mi ne budu htjeli zamijeniti, onda ću se doći žaliti na Plodine :mrgreen: