Ola Munjare protutnjale juče, bilo je super!...mob mi bio prazan a bila cijeli dan vanka od jutra do naveče.
Dakle, ujutro je dosta puhalo, pa smo se mi 3. i 4. u štafeti dosta načekali do svog reda, srela sam našu Anči, kjb i još neke forumašice.
Bili smo 5. u mješovitoj štafeti , a 1. zapravo u timu 3 žene + 1 muški :-D. S nama su u konkurenciji mješovite štafete bili i timovi 3 M+1Ž čime je uspjeh još i veći. Išli smo prosječno oko 4:30 po kilometru svi četvero.
Na službenim rezultatim piše 4:21 što je netočno jer očito staze nisu bile dobro izmjerene. Sramota za organizatora da može toliko fulati čak 650-800 metara (a tvrdili su da imaju certifikat dužine što očito nemaju), što znači da svi lijepo mogu dodati na rezultat 2-3 minute ovisno o pejsu. Bezveze, na kraju su rezultati nerealni. No trkač zna po pejsu cca koliko bi to trebalo biti zaista.
Sad se već svi i zezaju po fejsu da će trebat dobrano trenirati da dođu (ako ikad) do takvih pb-ova u stvarnom životu :lool:
Ja sam poslije utrke i ručka za trkače (bolonjez, inače ga ne volim al sam ga ipak smazala), otišla direkt s obitelji i prijateljima na krasan piknik s vrapčanske strane Medvednice gdje smo ostali sve do 18h. Šuma, sjenica, livada, potočić, vatrica... ma zvala me priroda na trk, nisam odolila i odradila sam nekih 20minuta još malkice brda, al je bilo baš uzbrdo, no divno :heart:
Naveče radila djeci po 1.put američke palačinke, odlične su, malo maženja, slikanja slapa kojim su djeca bila oduševljena (djeca, ne ja da ne bude zabune) i prelistavanje po fejsu svih jučerašnjih objava, zaspala ko top.
Fora turbo dan!