dobro dosla i sretno!
Printable View
čestitam svim trudnicama....vadila betu-čista nula.....
ipak sam sretna što ima dosta novopečenih trudnica :) veseli me jer znam da mi ostale uskoro dolazimo za vama.....
sretno i tebi sabas!
malenab...žao mi je.. samo hrabro dalje..
malenab baš mi je žao, evo ja idem u petak ali sutra radim test..neizvjesnost me ubija..
sretno dalje..
hvala ti draga...idemo na odmrzavanje samo koja je šansa,hm,nadam se barem jednoj...tebi sretno sutra al imam filin da je to to :) :) :)
i ja se nadam da je to to i da ćemo vidjeti sutra l l :-D..ako sam dobro skužila bila si u vinogradskoj..moja frendica je upravo rodila curicu iz smrzlića..pa držim fige da i tebi uspije
cure čula sam se sa sokicom beta joj 86,8 a 11dpt SOKICE I TU C E S T I T A M :-D
Drage moje 15dnt beta 591,90......
Malenab žao mi je šaljem zagrljaj i da smrzlići udu dobitni....
malenab , zao mi je sada idemo po male smrzlice
chiara kako vesele ove lijepe betice ,
uporedjivati simptome, dijagnoza nema smisla , gledati statistike Ali me ova lista lijepo iznenadjuje i nadam se da cemo i mi cekalice uskociti u vozic dobrih beta Ja sam promjenljivog raspolozenja 1dpt osjecaj je nista ni od ovog puta (mada objektivno sve je ok ispalo) danas apsolutno nikakakvih signala od mog tjela samo sike koje jace pritisnem da me zabole -barem nesto da znam da sam bila u postupku Psiholoska igra mog mozga sta dalje ako ne bude dobitni, pa osmjeh na licu neka brojkica bete 526 mi se vrti u glavi Ludilo
evo danas tri trudnice ! predivno !:-D
csetitam svim trudnicama, a negativnim beta zelim da sto prije ispare iz nasih zivota. Inace, zelim reci kako je jako puno trudnica i da je ova godina inace jako plodna, pa nadajmo se svi najboljem. proljece je i inace nekak pozitivnije samo po sebi...
Cure, da li znate koliko mora proći između dva IVF-a? Koliko mjeseci kod privatnika, a koliko u bolnici? bila sam samo na gonalima...
Neko vec slijedeci ciklus ide sa blazom stimulacijom , zavisi od klinike Ja kada sam bila na konsultacija turska klinika rekli su mi 3 mjeseca Ali ja mislim da je cak 6 mjeseci potrebno da se organizam ocisti. Sve zavisi od stanja oranizma i vasih godina koliko mozete cekati
malenab,:love2:
chiara, cestitam i ovdje!! Divna beta!!!
Kako napisah, mene hvata neki strah. Strah da sve ovo samo sanjam...
pa sve zavisi kak ti dr. procijeni....
ja sam sad bila u 2 mj na gonalima i mislila sam da ce mi dr. reci da dodjem ponovno u 7 ili 8 mj. jer kao treba proci 5- 6 mj
a on meni veli vidimo se u 5 mj. a to je samo 3 mj razlike
ja ostala paf... tak da se ne sekiraj mozda dodjes i prije nego kaj mislis :)
Naslutih ja evo danas mi desni jajnik se non stop javlja , kao da nesto busi nije strasna bol ali smeta 5dpt
da li netko zna sto je sa Elenom? NIsta se ne javlja...
Hvala Marince na odgovoru...ja imam osjećaj da je i ta tri mjeseca cijela vječnost..ah...tko zna možda se i dogodi čudo pa do tada ostanem i prirodno;)
Nadam se da je sa Elenom sve u redu i da će se javiti kad mogne!
sabas~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ovčice ne brini draga na sljdećem UZV ćete ćuti srčeko
evo mene danas..jučer sam radila test i ništa:(isplakala se ja..no mm nije odustao i odlučio da danas ujutro ponovimo test.kad ono crta tamna čak tamnija od one kontrolne.sutra vadim betu pa šta bude bit će!
nati,nati......to je kad prerano radite test ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nati sada vibriramo za tebee za novi plusic pa prelijepu betu
Puno plusića, puno lijepih beta, puno pozitive zadnje vrijeme! Neka se tako i nastavi nama čekalicama! Svima puno sreće :-D :-D :-D
Nati nek bude ipak velika beta!!!
joj nati kako dobra vijest! ma biti će i beta ogromna sigurna sam! super super super!!!
nati odlično, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za kome šta treba!!!
Nati strpljen spasen....vibram da beta bude odlicna....
hvala vam svima na podršci javim se sutra...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve
nati pa draga moja, čestitam...to je to .... :-D
nati sretno danas!
Cure ima li koja od vas problem na noćnim znojenjem? Prije 2-3 noći su počele moje noćne muke. Po danu ništa a noć katastrofa. Danas mi je 5dnt.
Draga strategija, meni je danas 13 dnt i uzasno mi je vruce, a po noci se strahovito znojim, tako da se moram kompletno presvlaciti. Malo sam se bila uplasila, pa sam googlala, pa kazu da to i nije bas neuobicajeno... pogotovo u ranoj trudnoci ;-)
Tako da se ne trebas previse brinuti oko toga
bok curke.evo meni danas 14 dnt 2 blastociste,beta je 1328
znam da je to ok, samo ako neka mozda od vas zna jeli to dovoljna beta za obe mrvice ili samo za jednu?
znam da nema nikakvih pravila, ali nijednom nisam imala nit kapi krvi
nadam se da se sve dobro drzite pusa i sretno svakoj od vas
p.s. kašljem,kišem,prehlađena sam potpuno, valjda neću uhvatiti gripu
Thubbe cestitam,beta 1328 14 dnt mogla bi znaciti da se se ugnijezdile obje!!
Hvala sokice! A sigurno hormoni sada divljaju ali baš je neugodno ujutro biti skroz mokar :oops: Preživjet ću samo da se isplati. Tebi vidim je:-)
thubbe, čestitam! Predivna je beta, mogli bi biti twinsići:-D Ponovi betu za 2 dana ali tek na ultrazvuku će ti sa sigurnošću reći imaš li jednu ili dve mrvice!