mala beba,sve ok. Pišonja mu se malo upalio,kaže pedica da je to često ljeti kod dečkiju. Ja se prepala kad sam vidjela malog bumbara!
Printable View
mala beba,sve ok. Pišonja mu se malo upalio,kaže pedica da je to često ljeti kod dečkiju. Ja se prepala kad sam vidjela malog bumbara!
Danči, super za bike :-D Još da ti i biciklističke majice konačno donesem :roll:
Betty, ja baš zato ne radim sa Zuzi na vrijeme. Super su mi njezini treninzi, ali ih radim sporije da bih mogla pravilnije jer mi nema smisla utrkivati se s njom ili sa sobom, a nikakve koristi od vježbi koje ne radiš ispravno, možeš se samo ozlijediti.
betty, nisam još radila arm balance. nema mi djece pa baš nemam vremena za vježbanje :lool:
ali fakat!
umorna sam strašno, prekasno dođemo doma, landramo samo. kino tuškanac, cuga u gradu i u 6 se ustajemo :mrgreen:
jedva čekam da dođem za vikend u slavoniju da se naspavam kraj djece :D
jučer sam probala raditi CS 19. majko mila, što je dosadan. prekinula napola, bila sam malo nešto živčana što meni nije slično :D i nije mi se baš ustvari vježbalo. nervirala su me ona dosadna penjanja po stolici svako malo. danas se planiram ubiti s nekim summer shredom.
koji da uzmem? :mrgreen: i onda malo rolati kad odmorim da ulovim sunca. spavati u 22:30 :saint:
danci, super za bajk! znam kako je to kad nešto želiš i odlučiš napraviti, a ne možeš!
jučer sam bila u polleo sportu :mrgreen:
Anciiiiiiiiiii:-D:lol:
Vikki, no frks ;)
I zaboravih reći za jučerašnju kavicu, Vikki i Anči :heart:
Ponavljamo prije go ;)
Sad vidim post....što si kupila?
Muz je kupio neki kakao. Ja sam samo caskala :)
Ima jedan ducan zdrave hrane negdje na ozaljskoj, izmedju selske i remize i imaju ok cijene bademovog i ljesnjakovog mlijeka.
danci, super za biciklu!
vikki, jel se to vraćaš u neki žešći vježbalački ritam?
I mi neplanirano ostali bez djece. Samo što MM radi po cijeli dan pa se vidimo tek navečer kad imamo snage za izvalit se na kauč, eventualno pogledat neki film... Još se nadam da ćemo sutra otići na Jinxe...
Ja jedem stvarno puno. I često nekvalitetno. Ali guštam.
Npr. sinoć sam uz neki bezvezni filmić pojela cijeli Twice kokos-ananas. :oops: Par puta sam se dizala da ga spremim ali na kraju bi ipak odustala...
Nije ni čudo da ne mršavim. Kao, od danas ću početi paziti. Mo'š mislit.
Naš Polleo me se nije dojmio. Izvana. Unutra još nisam bila. Nekako mi je malen i prepun suplemenata. Pa mi je prva asocijacija da je to dućan za bodybuildere. :roll:
a di ima lješnjak aceto koji sasa spominje na prošloj stranici, ni na googleu ga nisam našla :lool:
I najvažnija stvar...
Prijavljujem otrčanih 10,4 km. :-)
bravo Maruška!!!!!!!!
Ljesnjak aceto je u harissi, al zadnji put kad sam bila tamo nije ga bilo.
Anci, tocno tako je i meni bilo bez djece, previse planova i na kraju nista od vjezbanja. Novi cs ti je bezveze? Stvarno nesto nije u redu s tobom :lool: meni je bas dobar.
Steta da nisam znala da ides u polleo, treba mi onaj yoga block, a polleo mi je totalno van ruke, tebi bih uvalila zadacu da mi kupis
svaka čast trkačicama,jutros sam ih u vožnji do posla vidjela čak 5 ali sve strankinje, lokalni ih gledaju ko luđake...:)
fyi puževi iz Lidla su mmmmm,sinoć smo strusili 2 pakiranja,danas odoh po još! sirevi su me razočarali, nema nekih egzota,sve neki a la brie...
ljubomorna što kod nas nema Veronike i njenih krasnih proizvoda...:(
a da post ne bude samo o hrani, da prijavim i ja svoje vježbuckanje od sinoć:
100 kb swing sa 12tkom
50 jump/squat sa TRX-om
50 triceps dips TRX
50 inverted row TRX (došla sam do prilično horizontalnog/paraleno s podom položaja ali savijem koljena)
Maruška, wow, bravo :sp:
Kombiniram stalno snagu i trčanje, ali ne prijavljujem redovno jer mislim da su ti moji kućni treninzi monotoni.
I meni je polleo totalno izvan ruke, a trebam foam roller za poklon jednoj dragoj trkačici, nikako da odem tamo.
Otkad sam rodila nisam pogledala nijedan film, ni otišla na koncert i u kazalište :škartoc: slobodno vrijeme mi odlazi na trčanje, pospremanje ili honorarčenje. Ali sam zato već kupila karte za jedan rujanski koncert s kojim se vraćam u društveni život :rock:
ja sam jutros napravila body crush 17 i dva 5 minutna. meni je isto skroz ok cs 19. nije mi dosadan. nisam radila arm balance betty. koliko traje? ali chataranga je teža od skleka jer stojiš nekako napola, ni dolje ni gore u položaju.
maruska wow! bravo!!
ja cu danas ovaj shred sta je linkan na prosloj stranici. mislim da cu se pretplatit na zuzku opet, sad napokon imam vremena za to.
Sasa, arm balance traje nekih 20ak min al to je samo zato sto dugo objasnjava. Ja ga zadnja dva dana napravim za manje od 10 min.
A chatturanga nije isto sto i sklek, to sam tek sad skuzila. U chatturangi krenes iz planka, pa ppmaknes cijelo tijelo naprijed, tako da ramena nisu iznad saka nego naprijed. I onda se spustis. Meni je to teze od skleka, drigacije je opterecenje. No dobro, u ovom arm balanceu radi chatturangu s koljena, pa nije tako strasno. Odlucila sam ju pratit, pa cu vidjet, nadam se da ce bit dovoljno sustavna da i u sklekovima primjetim poboljsanje
kvrapcu, mene (opet) primili sladoledi.. i sve si pokušavam objasnit da mi je to kontraproduktivno i da neću bit sretna, a onda budem tako sretna kad ga vidim, pa popustim :škartoc:
beta me i dalje baca u očaj. jutros nije bilo plakanja na kraju, ali bome me počelo bit strah od petka (dva komada). kaj mi to treba?!
znam, ali zadržiš se negdje na pola visine , ili?
Danci super za popravljen bic. A sljedeći put, pet rezervnih u ruksak, hihi
Da, na pola visine, al to mozda tebi koja ljubis pod u sklekovima nesto znaci, meni ne znaci nista :mrgreen:
Iako, u hotelskoj sobi u becu sam pred ogledalom napravila par sklekova da vidim dokle idem i nisam bila nezadovoljna, spustim se vise od pola al jos uvijek ne ljubim pod
Marušika bravoooo!!!!!! :sp:
Skulirana odlično :klap: Meni su ti rows baš teški. Mislim da i ja dođem do prilično horizontale, ali mi je teško ovako sama procijenit.
Super Lilli!!!!!
Imamo u planu na Hortus Diabolicus Tour kroz gorski kotar (3 dana, 150+ km, gotovo sve makadam i šuma) i sve si mislim koliko rezervnih guma moram uzet sa sobom kad ih bušim ko profi bušilica :lol:
Ja jako volim chatturangu i radim je često kao cool down i ne zaustavljam se u pokretu ali idem što dublje i baš ono sporo u tom donjem "kružnom" pokretu i isto osjećam skroz drukčije opterećenje...
Maruška, aqua, i ja imam problem sa sladoledom (na točno određenim mjestima, srećom pa su 2 od 3 u PU i okolici, a na ovaj u Zg ne zalazim često). Međutim, radila sam sad na go sladoled od sl. vrhnja, jaja i zaleđenih borovnica sa agavom i stevijom i pokupila ovacije tako da se šaltam na to. A kao zamjenu često zblendam domaći kefir sa šakicom ledenih malina, malo wheya od vanilije i stevije i dobijem prekrasnu sladolednu kremicu, savršenu kao kasni obrok ;)
Vikki moja ti što si neodlučna :mrgreen: aj iskreno kad ćeš opet imat ovakvu stazu 5km većinom u hladu , pa ako i bude vruće bit će za preživjet. Moram te probat nagovorit.
Thanx za savjet za djecu i atletiku, ma mi to onako neozbiljno, al da je brza, fakat mislim da je. Samo par sekundi je iza mene na 180 m. Ona je tek napunila 6 god a ja trčim na sprintu pace 3:40.
Eh a sad kad je mužić doma :-D, treba krenut s uvertirom, malo ga oporavit pa naviknut na čuvanje djece dok ja vježbam vani ili doma po mogućnosti svakodnevno (iako mi se to zasad čini totalna znanstv.fantastika jer se treba ipak oporaviti). Ajde bit ću zadovoljna i sa svaki drugi dan.
Joj da se barem mogu dići u 6:20h i tad otić npr otrčat., al meni to doba dana fakat ne leži, pogotovo za trčanje. Možda nekad jednog dana.....kad na vrbi zasvrbi :lol:
Danči super za bike.
Uh kaskam s čitanjem, Maruška odlično za trčanje!!!
Dodala sam fotke s novim kupaćima pa evo ga Pass je isti, ako kome treba šaljem ponovo.
Čini mi se da sam malo zapustila trbušne otkako ne radim focus.
Imam kod za besplatan s(kršitelj koda)ing od VS za dva kupljena badića pa ako kome treba vičite.
Maruška bravo :klap:
Bome, ivana s, stvarno super izgledaš, kad se gledaju one s početka serije i ove s plaže, taman si se super sredila! i meni se trbuh čini baš dobar, ne kužim na kaj se žališ! :-)
Ivana daj pass
Lili jeeej za muza (tu zamisli puno smajlica koji skacu, postam s mobitela)!!
Super su kupaci a i ti izgledas odlicno!!!
lili super :-D
ivana s meni pass molim :)
Lili, super vijesti!
ivana s, izgledaš ludilo!
Hvala na pohvalama. :-)
Ali to je bilo jaaako lagano trčanje. Sad tek treba zapeti...
Lili konacno, super
Maruska vauuuu bravo
ivana pass molim te
ostalima pusa s godisnjeg
Ivana, izgledas bas mrak! Predobro!
Maruska, bravo za veliku brojku!
Lili, bas super za muza :)
Ja sam dosla s posla, odspavala malo :D i popila kavu. Sad pregledavam summer shredove i ne mogu se odluciti izmedju tri najdraza.
Ivana s izgledas super!
Jako si zgodna, a i kupaci su lijepi :)
Ja sam izvela djecu na igraliste malo dalje od kuce i sjetila se svih forumasica koje su kukale kako je to dozlaboga dosadno :) jos mi je i baterija u mob pri kraju (da ja sam ta mama koja bulji u mob na igralistu, samo mi cigareta fali, a da bar pusim bilo bi mi zanimljivije)
Nemam klimu. Crknuta sam, crknuta!
Lili, super vijest
Ivana, salji pass
anci, odradi sva tri :mrgreen:
Spajka uzivaj
maruska bravo
Ja sam danas jedan kraci trening, osjecam jucerasnji.
i upravo prasim popecke od tikvica (i o njima je bila rijec jucer, jel). Bila sam u lidlu i kupila smrdljivog sira i tikvica i napravila popecke od toga. Dodala sam i malo suncokreta i zlicu brasna. Super su ispale.
Ivana woooooooooow
ja sam napravila onaj shred sa predhodne strane. uf, morat cu pocet palit klimu dok vjezam :lool:
sad idem jos sa setrom ubacit brzog hoda 5-6km