Ksena :bye::klap:!
Andream za tvoj rođendan šaljem puno :zaljubljen::heart::zaljubljen:!
Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Svima kiss.....
Printable View
Ksena :bye::klap:!
Andream za tvoj rođendan šaljem puno :zaljubljen::heart::zaljubljen:!
Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Svima kiss.....
Andream, sretan ti rođendan :-D Ovo će biti tvoja godina!
Tiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji transfer savršenog zametka
Ksena, još uvijek ništa od potpisa, ha? :-)
Ksena :bye:
Andream sretan rođendan! (mogao je biti i sretniji, ali šta je tu je :love2:)
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i jednu lijepu betu za 2 tjedna. Nek već jednom i u našim krajevima krene.
potpis će doći s vremenom... kad krenemo u 1. razred ili tako nešto :mrgreen:
ksena, isto to je i coolerica odgovorila-na isto pitanje:heart:
andream sretan ti rođendaaaaan:joggler::joggler: (joj i meni se bliži ta okrugla brojka hehe)
Tiki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
Ksena dobrodošla u naš najjjbolji klub na forumu:klap:
Tiki, za sad ~~~~~~~~~~~! :heart:
I jedna misao za tvoju oplođenu stanicu:
Draga Tikina stanice, želim ti sretno putovanje iz laba do tople pećine u koju želim da se fino smjestiš, ugnjezdiš i rasteš sljedećih 9 mjeseci. Molim te nastavi svoj rast... postani malo biće koje je već sad voljeno više nego može zamisliti. :zaljubljen:
To i je sreća najveća :heart: sretan rođendan i ovdje!
Rezultat moje punkcije su dvije js, 1 folikul je bio izgleda prazan. Sutra u 9:30 zovem lab.
Vali tebe dugo nisam vidjela, mah-mah :-)
Ksena i ja sam iskoristila svoje sirote hormone da se uključim ovdje - bar neko dobro u tom nalazu :lol:
cure hvala na rođendanskim čestitkama.
malo prije sam zvala Vg i dogovorila da dođem po protokol tamo negdje početkom 4. mjeseca, a onda sredinom mjeseca i stimulirani postupak. sad imamo bar dva mjeseca opuštanja...
AuroraBlu isprazni inbox:-)
Andream, sretan rođendan!
Charlie, sretno!!
andream sretan ti rođendan :joggler:
Mimek :*
Mojca he he :-) to može samo trudničica napisati :-)
Charlie, sutra nek' se obje pokažu dobre!~~~~~
Gabi, da, nakon alec i Ginger, nikako T virusi do nas...
A moj zametak je došao na 7 stanica, biologica kaže da je dobar, ima nešto fragmentacije, ali ne previše i da je js bila jako lijepa. Pitala sam dal' će i oni uskoro raditi PICSI, kaže da to rade već jedno pristojno vrijeme, evo sad sam zadovoljnija jer sam i to isprobala (već i ranije, a nisam znala). Cimericama~~~~~za uspjeh!
I sad odmor do kraja tjedna, e baš mi je et bio na najbolji dan u tjednu jer tjedan dana bi mi bio previše bolovanja i izostanka s posla, a ovako je ispalo idealno.
Da, nije im to nešto baš jako novo, samo nisu pisali o tome. Koriste taj medij ili "gel" koji stave u neke laički rečeno posudice i spermići koji su zreli, lijepe se na to i onda takve odabiru za ICSI, a oni koji lutaju bez veze :mrgreen: za njih znaju da nisu zreli. Eto i muško mora biti zrelo :mrgreen:, a ne samo naše js... Medij ima svojstva js i privlači bolje spermiće...
tiki_a imaš pp (da ne davim druge bez veze)
tiki, ja MORAM napisati da su "neke posudice" petrijevke:-), al super da su vas picsnuli :-), sad čekamo i ~~~~
tiki, ~~~~~~~~~~~~~ za embrijić i da rezultira lijepom brojčicom uskoro.
Tiki_e ~~~~~~~~~~~~~ da i dalje sve lijepo napreduje, i da malo grane sunce kada počneš raditi
A ja shvatila da zadnjih mjeseci uvijek u slično vrijeme idem na depilaciju, prije prvog UZVa. Nadam se večeras i nekom sexu, prije depilacije. E i to znate kak, s prezićem, muž se boji da ću zatrudniti s lošim spermićem i pobaciti, i nemreš mu to izbaciti iz glave. I tak ja dumala dumala i dosjetila se prezića
andream sretan rodendan i ovdje! :heart:
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :kiss:
tiki hvala na pojašnjenju želim ti puno puno sreće :heart:
:coffee: fina jutarnja friška, netom zamljevena mmmmmmmmmmmmmm
+ :fini topli masni croasan sa puno pekmeza od marelica: (sanjam i dalje) i bytheway _ nije bilo sexa večeras
hvala curke još jednom na rođendanskim željama, sad smo ponešto stariji i pametniji, hmmm, da...
lina, baš mi dobro dođe kavica a ja umjesto kroasana imam koljač od jabuke s cimetom.
što nam je s tikicom, ne javlja se već dugo? i vikki?
mmmmmm linalena, kak' to dobro zvuči...
A za preziće, baci ih i prenesi tm-u ono što je zedra napisala. Uživaj i sretno za dalje!
Charlie, rano je, ali ja već :cekam:~~~~~za 2 lijepe mrvice!
Tko nam je prva koka za akciju? linalena ili....Gabi kada se kreće? AB?...Izgleda sada neko malo zatišje? Srećom pa nas Charlie spašava....
Mojca ~~~~ za današnji UZ!!!
Ja još malo čekam pa zovem lab...javim!
Tiki_a sorry na zakasnjenju-pa ti si nam buduca mamica?Krasno,krasno,čiribu čiriba nek se primi mrvica!!!!˝**************ovo je carobna prasina koja se uzdigla na ove moje rijeci!!!Svima :heart:
Sela, dogodilo se iznenada, još samo da ispadne da dijete nismo planirali :mrgreen:
:-). Neka se tako i dogodi!!!!!!!!!!!!!
Charlie javi što prije, nestrpljivi smo.
Joj, nadam se da ću ja biti slijedeća za postupak. Upravo danas završila turu Primolut-Nor-a za "brisanje" ciste i kad dobijem m javljam se 2 dc dr.-u na pregled, pa ćemo vidjeti ide li se u postupak. A još me je napao prekrasan tandem: bakterije+gljivice, tako da smo i ja i mm na nekim antibioticima i tabletama protiv gljivica+ vaginaletama :-(.
Sela, pa tebi će za 7 dana odzvoniti :-) Jel sve spremno?
Charlie, a da staviš nešto u potpis, ili da ponoviš (ako si već pisala) u kakvom si postupku i gdje? Mi smo ovdje ipak u nekim godinama i malo nam je teže poloviti (meni bar) ko je gdje, kako i zašto 8-)
Mojca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kuckavo :heart:danss na uzv
Tiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za razvoj kakav treba biti. Ja sam tek za 5 tjedana u akciji.
Marnie, i ja sam na Primolutu do petka, ~~~~~~ da nam pomogne.
Oplođene obje :-D sutra ću znati kad će biti transfer.
Marnie, taca70 ~~~~ da Primolut učini svoje i da krenete u akciju!!! Marnie kod koga si ti sada?
AuroraBlu ja sam trenutno u istoj klinici gdje i naša tiki_a :heart: Bila sam na kratkom protokolu s 19 Menopura + 2 Cetrotide (jer imam 33g a FSH 18 i AMH svega 1), i rezultat su ove 2 js od 3 folikula...
:lol: Tiki, najbolje stvari u životu ispadnu ne planirano!
Marnie, taj tandem mene uredno posjećuje, čak je prošli tjedan bio tu. Odlučila sam krenuti s puno probitika. A možda i Citrofit. Evo, čisto kao preporuka za nakon antibiotika i vaginaleta. Da se više ne vrate.
Charlie, bravo, bravo!!!
Taco, Marnie, da se ciste fino pobrišu i da ste što prije u akciji!
Mare, iš, iš virozo što prije i što dalje od Mare!
Aurora B., :heart:
I da, bili smo jutros na prvom uzv... mrvica ima 3,8 mm, srce kukca. Kucka. Pa pogledaš s druge strane i opet kucka. :)
Dragog nisam nikad vidjela tako bedasto raznježenog lica, vjerovatno ni ja ne izgeldam niš bolje. Mudra je to mrvica, smjestila se na najbolje moguće mjesto gdje joj miomi neće smetati. Mislim da je to ona blastica koju je dr. Š. nazvao štrebericom.
Sad mi je lakše. Neopisivo lakše.
Smijem vas ja sad zasipati trudničkom prašinom? :)