ak mene pitas, to su dvije mrvice. beta ti je jako velika, samo su bile blastociste pa nisam sigurna kad ih meni nikad nisu vracali. ma kaj te briga bitno da je dobar nalaz.
Printable View
thubbe čestitam
nati vibram za danas
evo me.. 13 dpt BETA 243,74:-D
Bravo Nati!!!Bete se samo slihtaju..:-D
Thubbe i nati cestitam od srca!!!!!!
Evo i ovdje da napisem moja beta 17dnt 1336 a uzv tek 21.3....opet cekanje...
Nati cestitke!!!!!!
Evo ja dosla s prvog pregleda,vidi se gestat.vrecica i zumanj.
1 bebica:-))
Sljedeci uzv je 21.03. a od danas sam na bolovanju do daljnjeg!
Lijepa kao Venera,jaka kao stijena,budi ponosna na to sto si ZENA!Gledaj ravno,ne spustaj glavu i uvjek znaj da si ti u pravu-SRETAN VAM DAN ZENA!!!!!
Bok cure! Nova sam ovdje! Zanima me kako ste/kako provodite vrijeme poslije transfera? Pogotovo prvih par dana.... Jel samo ležite ili i sjedite i lagano šećete? Ja trenutno samo ležim, jedina šetnja mi je do wc-a i natrag, a sjedim samo kad jedem. Boli me kad sjedim, pa se trudim čim brže pojest i natrag u ležeći položaj. :-) Što mislite kada bi se najranije mogla očitovat trudnoća putem kućnog testa-kolko dana poslije transfera? I zadnje pitnje - jel koja od vas pije decortin? Ako da, jel znate čemu te tablete služe zapravo? Moram ih piti do bete....Pozdrav svima i želim vam lijepe bete :)
nati, thube čestitke; chiara također čestitam na duplanju, svima sretan dan žena!!:zaljubljen:
drage moje vidim da imamo novih trudnica ovdje.Puno sreće i uživanja u trudnoći vam želim!!!!!! :)
matt, ak je punkcija sutra sretno. ja moram ujutro na posao tako da ne mogu piti kavu sa vama, sorry. javi sto je bilo.
Pozdrav cure evo ja sam do sad samo bauljala i gledala vaše priče i sad sam se odlučila priključit i podjelit s vama svoja iskustva:)
Imam 32 a muž 26 god:)))
Nekih 2 god pokušavam ostat prirodno trudna ali nije išlo pa smo krenuli u postupak na VV kod Dr.Alebića
Po svim nalazim mi nemamo problem osim što je upitna moja prohodnost jajovoda to ni sami ne znaju mada sam radila hsg..
1.VV.ivf beta 0
2.LUČINGER ivf beta 2
3.LUČINGER ivf beta ČEKAM 20.3.:)
Curke jučer sam bila na punkciji, transfer je trebao biti u nedjelju a sad me zvao dr. L da dodjem sutra!!
Jel to nije prerano, meni to ne zvuči baš dobro...?!?!??!
Jel netko ima transfer tako rano?
Zelim svima uspjeh, da ovo bude dobitni postupak:-)
Sabas kod koga si u Sa radila ivf?
evo me beta danas 496,58
Bravo nati, čestitam! To je to :-D
Ja sam jutros prokrvarila ali izgleda da se sad smiruje. Nadam se da je riječ o implantancijskom krvarenju...
Braco nati pravilno duplanje...kad si narucena za uzv?
super lista novih prelijepih betica jupi , primite i nas u vas vozic srece :) Meni je muz otisao na put pa sam dane skracivala na poslu bila kod sestre maloprije dosla od tetke sutra idem kod mame . 10dpt u ponedjeljak beta , juce umalo ne dodjoh u iskusenje da vadim betu dok sam cekala termin kod frizera lab u blizini koja kusnja - ovaj put me pravo strah da sama cekam rezultate Ja sam ovaj postupak radila u ordinaciji dr Mehmedbasic Sretno cure da me u nedjelju navece doceka jos lijepih beta Kod mene nikakvih simptoma nicega
cestitke svim trudnicaam
chiara ,pratim te i mogu misliti kako je to iscekivanje ultrazvuja! sjecam se prosle godine moj prvi ultrazvuk je bio 8,3 i neopisivo je bilo kad sam cula srce svog sina!
pusa i tebi zelim isto
Evo prijavljujem današnji transfer dvije mrvice. Sada slijedi ono najgore... Iščekivanje... Tko če dočekati 26.3. ponedjeljak. Mislim da čemo prvu betu vadit u subotu 24-og.
sretno svima
Ma evo izrasle su nam po još dvije noge i dvije ruke da lakše navijamo za sve :-D:-D:bouncing:
bubi,M@tt čekamo zajedno sa vama;-)
Bubi i M@tt, vi sad nesmijete skakati, mi ćemo za vas :-D! Čekamo i čekamo...taj 24.3.!!!
drage moje,prijavljujem današnji ET,dobila 6 stanični embrij(3 dan), betu moram vadit 29.
e danas ležim, a sutra pa do daljenjeg u laganini....
sretno svima, vidim da će bit puno beta ovaj mjesec.....
Nati čestitammmmm uživaj u svakom trudničkom danu:-D:-D:-D
Sabas jesi li vadila betu danas?
Draga hvala nadam se da cu i ja 21. Cuti jedno ili mozda dva srceka...iako se bojim za drugo jer mi se cini mala beta...iako se osjecam dobro tj super imam strah koji nikako da prode vjerojatno zbog proslog ishoda ne mogu docekati uzv da mi dr kaze da je sve u redu...molim boga da dani produ i da ne bude neugodnih iznenadenja do uzv...a najsmijesnije je sto sam inace totalno drugacija i strah mi je nepoznat osjecaj...
beta 1,9 12dpt idemo dalje u nove pobjede