Dakle BB rasturila si listu, svaka čast za trud :klap::klap:
Printable View
Dakle BB rasturila si listu, svaka čast za trud :klap::klap:
Dobro jutro svima! Poslužujem :coffee: pa izvolite! Ponedjeljak ujutro.... Meni vrlo živahno krenuo. Bila na uzv i imamo :heart: :heart: ! Uh, uh, uh, malo u šoku, jako uzbuđena, zabrinuta ali sretna :-)
Svima šaljem ~~~~~~~~~ i :kiss:
:-)
strategija, vibram, vibram da bude sve u redu i ti postaneš ponosna majka četvoro djece!
strategija:zaljubljen::zaljubljen: (meni četvero zvuči ko iz snova:-))
beilana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu (čekamo)!
hvala za kavicu strategija.... i bravo za :heart: :heart: bez obzira što je šok ali i veseeeeeeeeeeljeeeeeeeeeeeeeeee.
Nas je bilo 4 djece (još nas je 4 ali nas više ne zovu djecom iako to često možda još i jesmo :mrgreen:), uglavnom mi je djetinstvo bilo prekrasno, divno, nezaboravno, uzbudljivo, akcija non stop.... Kako je bilo mami i tati, ne znam točno..... ali smo bili jako vesela i glasna obitelj ;-)
I sad lijepo da si slijedila BigBlue, trudna s blizancima i copra sve okolo tako da je mnogo prirodnih trudnoća. Molim copranje na odbrojavanju!
Strategija čestitam! Ma bit ćete one big happy family!
BB nešto me ponovno nema...AIH u tijeku :-(
Strategija bravo za dva mala srčeka, čestitam :-) I pomalo zavidim ;-)
evo me i ovdje, beta 110, kaže dr.A da je beta super, jer mi je implantacija bila 10dpo, znam jer sam imala bolove, a i 10 i 11 dpo je test bio negativan.
strategija-blizanci:) predivno,sva sam se raznježila i tak sam happy..bit ćete velika i sretna obitelj! čestitam!!
beilana-čestitam:) trudna si :-D :-D ..sad je na redu uživanje u trudnoći:) a ja ti mogu zaželiti mirnu i školsku trudnoću
joj cure moje, hvala vam. tak sam uzbuđena. u petak vadim ponovno, tak je doktor rekao, i nakon toga ću negdje sa 6tj na uzv. ljubim vas drage moje, i želim ovakvo iznenađenje svima vama. sad vidite da su čuda itekako moguća
Cure čestitam vam od srca!!! :)
Beliana a kakva je vaša dijagnoza ako slobodno pitam?
ajme, pa nema me 3 dana na Rodi, a kad ono :o iznenađenja ne fali!
Čestitam vam na spontanim trudnoćama, da vam cijela trudnoća prođe u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bravo!!! :-D
Bravo cure, nek ljeto iznjedri još koju "spontakušu" ~~~~~~~~~~~
hello, hello, evo i mene ovdje samo da sve pozdravim :) Cestitam svim trudnicama, na koji god nacin ostale trudne, trudne ste i sretno vam i skolski bilo!
BB, bravo za listu i prosim malo copranja i ovdje :) Mi smo odmorni, sretni, optimisticni i doslovno leteci, radimo na bebici ali neoptereceno. vidim da je 2013. vec na listi pa mozes onda i mene bubnut u sijecanj. hvala!
i za kraj, malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ i od mene
Dobro nam došla gaceta! :-D
hvala, Brunaa :) tu sam ja, tu, samo sada malo veselija
kako si mi ti? vidim uskoro se spremas, kuha se vec, kuha :) neka je sa srecom!
Kako je lijepo nakon nekog vremena doći na forum i pročitati ovakve vijesti!
Snow ml,Beilana,Becky čestitam!
Geceta ~~~~~~~~~~~ da dočekaš plus prije 2013.
ajme Sonja, tek sad vidim !!!! evo najezila sam se od dragosti, cestitam ti, mamice <3 bas sam slatkica!!! bila vam zdrava i vesela beba !!!!
čestitam svim novim trudnicama...
Evo mi smo prošli pola puta ...
Ni mene nije bilo nekoliko dana... a kakve prekrasne vijesti su me dočekale na forumu!
Snow ml, beilana, becky... Čestitam!!!! :klap:
Strategija bravo za :heart: :heart:
Prekrasne vijesti na forumu!!!
~~~~~~~~ neka se tako nastavi
beilana, snow.ml, becky čestitke i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću do kraja!
strategija :klap: za srčeka, čestitam!
curama u postupcima i onima koje ih tek iščekuju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne punkcije i transfere, veeelike bete i kuckajuća <3!
anabela, sretno na punkciji!
ove dane čekamo dvije bete!
M@tt, pozdrav drugom kraju svijeta!
ajmo cure, curice, žene, (babe:-)), kava:coffee:
Mare hvala na kavici, živjeli :-) :coffee:
Geceta welcome back :-)
mare41, dobra vila i zena od akcije!!! :)
cure prekrasne vijesti ovdje! čestitam !!!
a vibram za sve vas koje tek krećete, ajmo ispuniti popis za jesen trudnicama!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čestitam cure na spontanim trudnoćama,prekrasno :-D:-D, uživajte
BB možeš me na listi staviti u 10.mjesec za postupak (od 13.09.-03.10.sam na kontracepciji).Iskreno se nadam da onda krećemo :yes:
Joj amyx, za pol trudnoće na njemačkim forumima točno ima naziv, ali zaboravih :-)) enivej.. SRETNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i bilježim se za kavu u listopadu..... nadam se da ne šalješ ječmenac što ranije ne mogu.
Mare41, hvala za kavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hajoj, čestitke svim trudnicama! :-D A sve mi ostale - JURIŠ!!!! po bebe :-D:-D:-D
svratila sam čestitam novim trudnicama(ima prirodnih, ne iz prirodnjaka:lol:)
evo zahuktava se 9.mjesec, navijam za vas:-)
pratit ću iz pozadine...:alexis:
Stvarno super vijesti, eto i ja se pridružujem čestitkama...bravo cure!:-D
Opa Tikice, sad tek vidim.. Cestitam na curici i deckicu, kao po narudjbi :-)
sonja predivan avatar imas :heart:
Hvala mare41 što si me se sjetila. Punkcija je prošla u najboljem redu i nakon ne znam koliko sam ih dosad već prošla ova je bila relativno bezbolna. Dobiveno je ukupno 6 jajnih stanica od kojih su 4 dobre a ostale 2 baš i ne ali će ih oploditi sve , pa budemo vidjeli. U četvrtak smo ponovo gore i nadamo se transferu.Svim ostalim curam želim puno sreće i poziivnih beta.
mare,evo jedna baba se sada javlja za kavicu:-)
crvenkapice ako Bog da uskoro ćeš i ti objaviti radosnu vijest :kiss: