ja ću opet Xati frku!!! :-D
Printable View
Hvala lina evo ja cu pranje suđa...
Hope moja prijateljica je prolazila isto....i naravno sa bebom je sve ok ..... sve je to sada iza vas :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale kojima treba i ne treba
Jutro !
S obzirom da mi se bliži postupak odlučila sam se pridružiti vama, naravno ako me primate. Pratim Vas već neko vrijeme, ali se nisam javljala jer je to sve bilo daleko još.
Bravo hope! :-D
Sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za miran ostatak trudnoće!
jutro cure,hvala vam svima,napokon sam spavala citavu noc bez znojenja....i ~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto god treba,najvise tuznicama saljem veliki zagrljaj i dobitni slijedeci postupak
Hope31, prekrasne vijesti :-D...sada samo uživancija i no sikiriki!!! Eto što glupi ginekolozi mogu napraviti, koliko stresa izazvati, zbilja trebamo paziti kome se povjeravamo na UZV!!!
Pirice, da nas sutra tvoja beta ugodno iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Loly, žao mi je :love2:
hope nisam popratila cijelu priču ali drago mi je da je bebe OK
Svim čekalicama puno~~~~~~~~~~~~
Bravo hope!!!
Jel itko imao ovu situaciju?
Sinoć pozitivan jutros negativan test?
hope, divne vijesti!
nisam primila bostere, drugi dan od transfera sam primila decapeptyl.
testovi su identični.
a to što test nikada nije lažno pozitivan me ne tješi, jer meni se uvijek događaju tako nevjerovatno glupe stvari!
Mare 85, izvadi betu pa ćeš znati.
Mare ja sam imala takvu situaciju, dan prije pozitivan, sutra 2 negativna i taj isti dan beta preko 300!
Lola hvala ti draga moja, eto polažem zadnje nade u tvoju priču!!!
Betu mogu vaditi tek sutra, danas mi doktor ne radi.
Mare 85~~~~~~~~ da nam sutra javis lijepe vijesti
moja beta 14 dan 25,43. ne znam koji su parametri samo mi je frendica iz bolnice javila stanje iz bolnice. nalaz je poslije dva.
snupi beta je pozitivna, ali niska.. Sigurno je bila kasno implantacija. Morat ćeš ju ponoviti nakon 2 dana da vidiš dal se pravilno dupla, sretno!
Pirica, kad ocekujemo tvoju drugu betu? ~~~~~~~~~~~~~~~
snupi nadamo se pravilnom duplanju
snupi da se beta lijepo podupla~~~~~~~~~~~~~~~~
nekak mi se to cini malo a malo krvaruckam
hvala curke
pirice koliko je bilo tvoje prvo stanje?