Ljubim vas puno i od srca. Mislim na vas. ♡
Printable View
Ljubim vas puno i od srca. Mislim na vas. ♡
Lovro, misu mali, bori se!
Muma, grlim vas...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:heart:
:ghug:
Mali lijepi decko.... :heart:
Držite se draga Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
želim vam još puno trenutaka maženja i čuvanja :heart:
Šaljem vam pozitivne misli i da ste što više zajedno!
:heart:Muma
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :zaljubljen:
Dragi Lovro,Muma i Tata zelim vam puno lijepih zajednickih trenutaka u vasoj maloj obitelji <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro♥
Dragi Lovro, mama Muma i tata, neka stara godina odnese sa sobom sve loše a Nova vam donese puno lijepih zajedničkih trenutaka, malom slatkom princu Lovreku bolje zdravlje i što manje boli i patnje. Ljubite se i mazite. Šaljemo vam puno ljubavi i dobrih želja.
Dragi Lovro i Muma, da nova 2015. izbriše sve probleme i donese zdravlje i sreću, od srca želim :heart:
Muma, Lovro, tata - želim vam svima sretnu Novu godinu, sa što više maženja :ghug:
:heart::heart::heart:
Da Lovro nadje novu snagu za borbu, a mi na forumu poludimo od sreće!
Sve vas grlim!
Dragi Lovro, Muma i tata želim vam svima sretnu Novu godinu. Želim vam puno ljubavi i sretnih trenutaka zajedno, a malom Lovri želim da nađe novu snagu i svima pokaže kakav je borac. Na ponos svoje mame i tate <3
Cijeloj obitelji od srca želim zdravlje, snagu i sreću u Novoj godini :heart:
želimo vam puno ljubavi u novoj godini!
Puno, puno snage :heart:
slažem se - puno, puno snage :heart:
Hvala vam drage moje! Nek vam je 2015. puna zdravlja i sreće! A za nas...kao što ste rekle, puno snage! Ljubimo vas!
~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno Muma!
Dragi lovro muma i tata sretnu i blagoslovljenu 2015 vam zelim ! ❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zelim vam puno ljubavi, puno snage i jos puuuuuno mazenja :heart:
Draga Muma,tata i Lovro..neka je u prošloj godini ostalo sve ono loše,a Nova neka donese samo dobro,najbolje što može biti. Da nam Lovro bude jak,i samo zdravlja vam želim! Ostalo će polako.
Veliki zagrljaj vam šaljemo iz Koprivnice! :ghug:
sretno u Novoj :heart:
:heart::ghug:
Neka vam Nova Godina, mali Isus i svi svetci Godpodnji donesu čudo, neka se pojavi neki dr. House koji će Lovrin problem riješiti za tren i noćna mora će prestati...
Molim te, Bože!
Draga Muma, Lovro i tata, želim vam u novoj godini puno maženja, grljenja, strpljenja i ljubavi.
u sebi želim i neko čudo da nam spasi prijatelja Lvoru :ghug:
mislim na vas stalno i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikog borca :heart: