prijavljujem odrađen svoj workoutić. Tresu mi se noge a bit ću crvena do ujutro!
Printable View
prijavljujem odrađen svoj workoutić. Tresu mi se noge a bit ću crvena do ujutro!
I Anci koji je na kraju prevladao? Ili si bila toliko luda da si poslušala Zhang :rock:
Spajki uživaj na go!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivanaaaaaaaaa :zaljubljen: prepredobro!!!!!!
Prijavak: 20km po standardnoj off road trasi. Nisam vidjela zoru jutros ali sam zato vidjela zalazak večeras :zaljubljen:
I kad sam došla kući sam podebljala sa 5x 20 bridges (BV 14kg) + 5x 10/10 bulgarian squat.Baš me zanimalo da li ću ih sutra osjećati i da li bi bike mogao služiti kao prezamor za gluteuse. To bi bilo super kad bi funkcioniralo :fige:
Ivana, žicam pass za slike.
Meni iz ne znam kojeg razloga neće uploadati slike. Probam sutra. No preseljena sam i mrtva umorna od danonoćnog rada. Barem mi je nova susjeda mišićava kbellašica pa ću imati s kim o čemu na kavi.
Raspisale ste se.
Maruška, i treba biti lagano kad povećavaš kilometražu.
Lili, ma baš mi se ne da, ne zbog vrućine, nego mi je malo izvan plana pokojemu radim sad. Večeras sam radila brzinu i još jedno brzo trčanje u tjednu bi mi bilo previše, a glupo mi na utrci trčati sporo.
Danči, tebi je na biciklu čista uživancija izuzmemo li ovo zadnje s gumama :)
Ivana s, šalji pass!
Večeras atletska na Sveticama, tako volim treninge tamo, osjećam se kao prava sportašica :D Situacija malo prije devet navečer: tri crnca se istežu na travi nakon treninga, dva boksača kombiniraju snagu i trening, mala grupica osnovnoškolaca u nekom atletskom treningu, cura koja izgleda kao Zuzi (osim sisa), nakon trčanja istezanje joj je trajalo pola sata, vidi se da je profi,jedan 50-godišnjak koji trči u šlapama (i stvarno trči), dvije cure s po sigurno 15-ak kila viška u laganom joggingu... vježbači svih kategorija.
Ja sam 1 km zagrijavanje, pa malo vježbi (skipovi, izbacivanje, zabacivanje...), pa 4x800 m, i na kraju 1,3 km hlađenje. 800-tke sam radila u prosjeku 5:08 min/km (umrla sam, dugo nisam radila brzinu), prosjek ukupne kilometraže 5:34 min/km. Osjećam se ko ptičica sad. I super mi je ovaj šorc 2u1, ne lijepe mi se mudante za tijelo, sve isparava :mrgreen: (sasa, ispod toga se ne nose gaćice, jel tako, ja sam seljo za modu, pa čak i sportsku :škartoc:).
Sad zamišljam ovo trčanje u šlapama. :lol:
bome je i meni slika preletila pred očima :lol:
i Palči, super za susjedu!!!!! I ja bi takvu!!!!! A max od mojih što se vježbanja tiče je da kad me vide dok izlazim s bike-om, kažu da me skoro pa ni prepoznale nisu pod opremom :roll:
Čekaj, čekaj, tek će novi susjedi za mene da misle kako sam luda kad počnem siktati na balkonu s kbellom.
Ivana s ima super trbuh. Troje djece. :klap:
vikki super :klap:
tigric sta si radila?
anci koji si ti shred na kraju napravila?
danci zavidim na kilometrazi :)
ivana :naklon: mrak izgledas!
Ivana s, super izgledas, ti si bas zgodna zenska, nitko ne bi rekao da si treci put rodila, i to frisko. Kuzim te za trbuh, kod mene je ista stvar, na fotkama cak izgleda odlicno, ali zapravo ima malo viska izmedju donja dva reda plocica. Mislim da za to ne trebas raditi nista posebno nego kao i do sada, a s vremenom ce i to biti kao prije.
Covjek je stvarno trcao, polako, ali dobra tehnika i postura, slape su kao sto nasi ocevi nose po kuci, smedje, bez prstiju i peta, samo remen preko prednjeg dijela stopala. Meni su bas zanimljivi ti likovi koji trce neobicno odjeveni. Ima u maksimiru jedan koji veci dio godine trci u kratkim hlacama i s nekakvom ruskom subarom na glavi. A jedan je Holjevku pretrcao bos. I jedan s kravatom. Bar su primijeceni :)
lol na trkače
ivana s, daj pass
i prijavak za danas - ludi dan totalno 2 sata u autu, od toga 1 sat zbog svoje gluposti
nadam se da će mamnezija proći kad počnem raditi
vježbanje 0 bodova
predvečer vani s klincima nisam čak ni poskočila
i danas me leđa opet jače bole :-/
Rahela, a jel mozes otici na masazu?
kad bih znala da će nakon masaže proći, otišla bih
ali nisam sigurna
a moram i na farbanje, pedikeru, neki šoping obaviti
za sve to uvaljati djecu na čuvanje dok obavljam što imam i smisliti lovu
:kalkuliram_i_smišljam_prioritete: :mrgreen:
Rahela, probaj :fanfare: piyo :)
Cure hvala sto ste sretni zbog nas i muzica!
Ivana s pls pass.
bravo sve vrijednice.ja sam sinoc trcala ko blesava u 21 45 do 22 25h jer kroz dan nikako nije bilo moguce. Uh to je bilo stvarno prekasno al ugodna temp.
Umirem na trkace :lool:
Slape i kapa :mrgreen:
Ivana je bas jako zgodna, moram je jos jednom pohvaliti. I jos je tako nadarena za vjezbanje :))
Ja sam napravila ss 5 (to je onaj s milijun plank jump knee tucks). I nakon toga :fanfare: 20 km na rolama.
Nisam to planirala:
Prvi krug s muzem koji je trcao da mu pravim drustvo, drugi sama sa sobom za psihicko zdravlje :D i treci- nazvale me dvije cure iz ureda da rolaju pa sam jos jedan krug.
Cure, mislim, imamo skupa sedmero djece :mrgreen:
Betty
Jutros sam napravila arm balance. Super je.
Danas ili trcanje ili cuga u zenskom drustvu, ne mogu se odluciti. A mozda uspijem i oboje. Jucer u 19 kad je mm trcao... ajme kako je vruce bilo. Kaze da je umro! :D
Ivana, i meni pass!
Anci, :lool: na kilometre na rolama. Super!
Ja sam danas doma s kcerkom (a mozda i sa sinom, jos spava pa nije odlucio ostaje li doma) jer je povracala cijelu noc. Ni mi veliki se ne osjecamo bas najbolje, nadam se samo da je jednodnevno jer sutra planiram opak cheat day.
Danas cu (ako me ne uhvati povracanje) sigurno bc11 i arm balance, mozda jos nesto ako stignem
Cure hvala na vam, stvarno ste mi ogromna inspiracija :ghug:
Lili super za muza!!!
Anci da 20 km, zakon si!
Betty valjda nece vas ostale ulovit.
E da, zaboravila sam komentirat, ove godine sam u turbo sexy izdanju s dojilackim cicama. Inace nisam bas tako nadarena.:lool:
anci wow za kilometre!
betty nadam se da te nece uhvatiti :love:
ivana s :lool:
rahela ~~~~~~~nadam se da ce ledja brzo proc :love:
O da. I ja pamtim prvo ljeto nakon poroda... :mrgreen:
Kad sam čitala vikkine opise trkača - umirala sam. Ali zapravo je to baš super. Svatko fura svoj film.
Na Marjanu skroz dosadno...
Za popodne MM predložio đir s biciklom. Doduše, to je spomenuo još jučer. Valjda da ima dovoljno vremena za odustati. :lol:
Sinoć sam otrčala 5,6 km, standardni đir.
Pa nakon toga neplanirano završili na večeri s prijateljima. Ovaj put sam se relativno dobro samokontrolirala.
rahela, masaži daj prioritet 1.
anci, ti sve kao nećeš... pa odvališ 20km! Svaka čast!
Vikki, nisam ni ja znala da se ne nose mudante ispod onih hlacica. :škartoc:
Ja ih nosim, mozda se odvazim probat bez, nekako mi cudno...
anci, pa to je kao u vicu, popiknes se i odvalis slucajno 20km, hihi
ja prijavljujem daljnje drvljenje po beti. vratilo me na pocetak. opet mi je sve grozno tesko, stalno modificiram i jedva cekam da dodjem do daha. bemumisa. a kraj alfe sam bas bila hepi, tak sam lijepo pratila i osjecala se ko frajerica dok vjezbam. sad opet iznova popikavanje. tjesim se da cu zato bit hepi kad cu moc odradjivat bete bez problema. i da bi mi bilo dosadno da sve mogu. al te sve razloge zaboravim kad mi je tesko. jos k tome, dal od frustri od povratka na (zagrebacki) poso il koji jarac, al opalila sam po hrani pa sam sad u trbuhu opet blize pocetku nego nedavnim fotkama. za upucat se.. bit ce bolje, bit ce bolje. lijepo jesti, puno vjezbati i dobro spavati. i biti strpljiv. bah.
aqua, kad napravim korak nazad (a bude ih) ja kažem sama sebi: nema veze, ja sam u ovome na duge staze.
bit će opet bolje, samo guraj koliko možeš, jedan dan će odjednom ić lakše i onda će narast motivacija i samo ćeš uzletit
anci, genijalno za kilometre, mada me nimalo ne čudi, očekujem da ćeš jedan dan prijavit "danas sam krenula rolati i odjednom ugledala ispred sebe tablu na kojoj piše Karlovac" to će se dogodit čim prestaneš rolat u krug :lool:
ja sam jako ljubomorna jer nikad nisam naučila rolat, a to mi tako izgleda razigrano
zamišljam te pomalo ko Dee Dee iz Dextera :lool:
ivana s baš si zgodna i zategnuta, imaš jako lijepo tijelo.
Meni danas dođe žao što nisam intenzivnije vježbala dok sam dojila, mislim jesam al 2x tjedno grupni i to tek nakon 4-5 mj djeteta a sve zbog onog topica o sportu i dojenju gdje govore kako je to nespojivo, lučenje kiselina u majčino mlijeko bla bla bla...ma bezveze.
Anči ti si ludara s tim km kao i Danči na bikeu, al ona pozitivna :trep:
Ajd i ja sam se počela pomalo fotkat da imam poslije šta stavit na taj public fotki jednog dana kad ga otvorim.
hahaha vikki, ja nosim gaće... čudno bi mi bilo bez gaća.
anci i ivanas slike pliz.
betty koma!
dee dee :lool:
ivana s i ja nosim gace ispod onih hlacica.
lili cekamo te slike :)
ja sam se pretplatila na zuzku :mrgreen: pa cu danas nesto novo :mrgreen:
ivana može pass?
Ali bolje je bez gaća, vjerujte mi, ništa nije mokro među nogama, zato to jest funkcionalna sportska odjeća. Meni bilo čudno sinoć, kao da trčim gola :lool: Jedini je problem što ih onda moram prati nakon svakog trčanja.
Ajoj, betty, hug, nadam se da će brzo proći, jel to opet nešto hara po vrtićima?
Anci, bravo za kilometražu! Ne znam tko je dee dee, ali Anci je sigurno zgodnija :-)
Ovo je DeeDee https://www.google.com/search?q=dee+...w=1600&bih=766
Uvijek u speedu!
ja znam za ovu
bravo za sve uspjehe i za vikkine trkace.
Hahaha... nisam još došla do toga
Ista! Ali ista Anci!!!!!!! :lol:
Potpisujem, i meni je tako sa biciklističkima.
Super super! :klap:
Stavila bi tu da mogu 20 smajlića koji se klanjaju!!!! Carica!!!! :naklon:
Sinoć mene nije toliko mučila toplina koliko rojevi mušica i komarci koji su me izjeli. A nije ni pomoglo što bi se doslovce zaljepili na mene zbog znoja :bljak:
Kad sam se skinula, imala sam što vidjeti. Pun grudnjak mušica :fujjjjj:
Ali ako ikako budem mogla, večeras idem opet, ali našpricana autanom :mrgreen:
Betty, nadam se da brzio prođe i da ne poberete vi ostali :fige: