ne mora se zvati od 13-14, to vise ne vrijedi. pokusaj sada
Printable View
ne mora se zvati od 13-14, to vise ne vrijedi. pokusaj sada
hvala!
zvala sam, naručena u petka od 7.30-8h :-D, super da nemoram 3dc, tad najviše curim!!
Kadauna.....ma ne ljutim se, zašto bih?!Sve 5!!;)
Strašna...sretno u novom postupku!!Neka ovaj put bude onaj dobitni! :fige:
Geceta...žao mi je, znam da to svatko kaže i da nije lako ni jednostavno to prihvatiti, ali nemoj dopustiti da te to slomi...samo guraj naprijed još čvršća i jača nego ikada!!:taps:
U dobru i zlu...sretno ti draga!!Drži se!:bye:
Richy :bye: ja sad jedva čekam petak, šta će tek biti kad budem u postupku!!:mrgreen: Kad ti ideš opet gore?
Evo, danas bila gore, 3. d.c., no međutim od postupka u ovom ciklusu, ništa.Na lijevom jajniku cista, još jedna tura Lindymeda, od 7. do 27.6, te 27.6. opet gore, dr A rekao da ću od tad dobit injekcije, koje, nije rekao, pa ako bude sve u redu, onda u postupak.
Koliko sam skužila danas je kod dr.A bilo više trudnica, pa svima šaljem čestitke, a onima u postupku sretno.
Ne znam,meni je tak receno
U dobru i zlu....ja ovo ljeto odmaram ( tako je rekao dr.A....da se odmaram, opuštam, mazim s mužem..ha,ha.. ) i da budem spremna na nove pobjede i svoj 2. postupak na jesen!E sada, tko zna da li će sve odmah biti ok da mi odmah da kontracepciju ili će me nešto sribati, pa se opet sve pomakne...ma joj, ne smijem ni misliti o tome...Sretno ti bilo u petak! :bye:
A svim trudnicama s VV želim iskrene čestitke!!:-D:-D:-D
imam još jedno pitanje a znam da ste sve dobre pa cete mi odgovoriti posto sam vec rekla prvo put mi je sve ovo pa neznam kako ide...a pitanje je: ako beta bude negativna i ja dobijem glupu mengu :gaah:da li se odma treci dan ide opet tamo da te stavi u postupak ili kaže da na iducoj mengi dođem..ili...ja se polako pripremam psihicki zato sto znam da nema nista od trudnoce grui su mi ko baloni a i dole osjetim lagane bolove kao i kad trebam dobiti (10dana prije menge mi pocne sa ti simptomima)ALI nedam se ja još MOŽDA bude nesto ali evo mene zanima vise ovo da li se ide odma ili te pusti jedan mjesec da se izluftaš:coffee:
ja ću sad ko padobranac prvo estitati svim trudnicama sa VV i poželjeti puno sreće svima u postupku, a onda pitati radi li Alebić u četvrtak zna li tko?
u četvrtak rade...i koliko sam skužila danas da on radi...
hvala ti nonek, kiss!
doktor zbilja radi na praznik????
da, oduvijek.... zato je ljetni godišnji dug... ne znaju naši ciklus da je blagdan :)
uvijek rade na praznike...
jedva čekam jesen da krenem....:klap:
a to je tako daleko....:-(
da li mogu naručiti m za spermiogram tamo da dođe na red na jesen?! negdje sredinom 9 mj?!
njega nema sada pa da bar to odmah obavimo kada se vrati......zašto se to tako dugo ćeka....:cekam:
da zovem negdje u 7 mj,ako se čeka 2 mj?!
Sanda probaj ga naručiti vec sada za 9 mjesec ako daju.... Bolje probati nego si kasnije razmišljati hoće li ga primiti...
Tako je...probaj bolje sad...ništa ne možeš izgubiti, a kasnije može bit prekasno...
Pred mj dana su vec imali pun kolovoz ali nisu imali listu za rujan,zovi obavezno!
jel zna koja da li je dr. A gore u petak?
i šta još preporučujete da se naručimo,a isto tako dugo se čeka?!
Iz vlastitog iskustva: nakon prvog neuspješnog pokušaja (tada bila stimulirana gonalima, koliko sam shvatila bila je to JAKA stimulacija) morala sam pričekati 2-3 mjeseca za ponovni uspješni postupak (slaba stimulacija, klomifeni+gonali)...i moram priznati da nisam čula da žene idu odmah u novi pokušaj već se pričeka da dođe "prava" menga (najranije sljedeći ciklus), ali sve ovisio o tome kako žena regira na stimulaciju!
Neka te ne brinu lagani bolovi dolje, kao i u slučaju da ti se pojavi nekakav smečkasti iscjedak možda se tvoja mrva baš primila ;-))) a što se tiče grudi eee to ti je posljedica djelovanja hormona koje si primila kao i spomenuti bolovi dolje mogu ti biti reakcija tvojih jajnika (recimo meni su u ovom uspješnom postupku sve do 14-15 tjedna trudnoće jajnici (posebice desni) bili u hiperstimulaciji, to boli ali uz puno tekućine i laganini mirovanje, sve prođe!)....budi strpljiva i obavezno otiđi vaditi betu!
Držim fige da se mrva primila! ;-)
Supruga naruči što prije za spermiogram u rujnu, možeš čak i "odabrati" datum kad mu najviše odgovara, a što se tiče ostalih pretraga sve će ovisiti o suprugovom i tvom nalazu....recimo moj suprug je morao između ostalog raditi i ultrazvuk testisa, koji se čeka nekoliko tjedana ... ali to smo doznali tek nakon drugog spermiograma, tako da ti sad preostaje da čekate njegov nalaz i naravno pokušajte se odmoriti preko ljeta i napuniti baterije za novi postupak!
Sanda, broj ti se nalazi na prvom postu I moraš zvati između 13 i 15 h.
Cure, dobila sam nalaz krvi sto se vadi u Petrovoj 3 I sve mi je negativno osim Anti-HAV koji je pozitivan... Zna li tko što mi to znači i jel postoji mogućnost da zbog toga ne krenem sa kontracepcijom idući ciklus... Hvala...
To ti je pokazatelj preboljelog hepatitisa, stecenog imuniteta ili cjepiva protiv hepatitisa,tako da s tim ides u postupak:)
Da, narudžbe za androloga ti trebaju...
Bok cure, imam jedno pitanjce! Prošli mjesec bila sam vaditi hormone na vv. Obzirom da će mi trebati prijepisi nalaza, da li znate kako doći do njih?
Samo zamolis dr da ti ih da
Hvala geceta!
Ja dns narucila mm za 29.8.
I sam info kog zanima danas je radio samo doktor
POZDRAVLJAM SVE , samo da vam se pohvalim, imamo plus, ali sad čekamo pregled, da vidimo šta i kako dalje.....
pusa i šaljem svima svoje(nadam se trudničke sreće) da i vi što prije ostanete trudne, molim se za vas tj. nas sve i nadam se da će Bog uslišati moje molbe....
pusa
Evo i mene drage moje, danas napravljen uzv i kucaju nam :heart: :heart:.
Mali anđeo čestitam na plusu :-D
od <3 cestitke i jednoj i drugoj :*