Cini mi se da cu to i napraviti! Sad vise ne znam jel su me zivci opalili, jel trebam dobiti ili se ipak uhvatila mrvica. Al ovak slabo se nisam osjecala cak ni nakon punkcije nakon koje sam normalno odradila popodnevnu smjenu.
Printable View
Kawanga test bi vec trebao pokazati,meni je pokazao plusic 9.dan od transfera 3dnevne osmostanicne. Drzim fige <3 kao i drugim cekalicama.
Tonkica...nekako sam i ja ovaj put to jednostavnije sve shvatila. Ne razmisljam o tome kao i prvi put. Imam osjecaj ko da idem samo na folikulometrije. Nemam onaj strah sta ce mi sad raditi, kako ide postupak...
Sto se tice ranijeg testiranja, beta HCG vec i 10 dan pokazuje pa i 8 dan kod blastica al ce biti mala pa je bolje strpiti se. Za nas koji zelimo posloziti kockice u glavi. Ali, naravno...ponoviti i kad je receno.
cure, jucer nisam stigla kupiti test. jel se može napraviti i kasnije ili baš mora ujutro?
Zdravo cure, pratim vas duze vreme pa resih i ja da se javim... u januaru sam radila vto i imam devet embria u stadijumu blaste..cekam mecu za koji dan pa ako bude u redu sa hormonima idemo po bebe :-) Navijam za sve one koje cekaju bete..drzim pesnice..
Nemora biti ujutro :) držim fige!
Evo i za kraj, kod mene opet neuspjeh, minuse sam naredala i to je to od mene. Dragim curama želim sve najbolje u postupcima, da čim prije budete trbušaste i sretne mame! <3
:love2:
i kod mene čisti minus..... :cry:
nakon kolko mogu opet u prirodni?
Meni je tako bilo miruj i trosi terapiju bit ce sve ok samo positive ja sam sad 20tj
tenk ju draga! isplakala sam se i sad je malo lakše.... :ghug:
ne znam dal da uopće kažem dragome....on se drži totalno cool cijelo vrijeme...
Snekice :love2:
Curke :cry::love2:
Od svojeg posljednjeg neuspjeha bas me pere velika negativnost. Ostao jos 1 pokusaj...
Ni u placene nemam uopce nade, tako da mi sve to bas zastrasujuce postaje.
Imam pitanje u vezi s tim pocetkom krvarenja. Ako je trudnoca i ako je implatacijsko krvarenje, koliko ono traje? I, ako se nakon 2-3 dana prestane s terapijom ( utricima), ako je trudnoca, bi li nedostatak utrica utjecao i na prestanak trudnoce?
Pr.smeđkasto-roskasto krene 6,7,8 dan... I ne prestaje. Sto sad? Cekati 12 dan betu i uzimati utrice, ili prestati s utricima ako vec ima doci m, da i krene? ( uz negativni test recimo 9,10. dan)
Pitanje- da se i prekine s utricima,ako je trudnoca, bi li nastupio pobacaj?
Lajka, nemoj prestst s utrićima. 9dnt možeš ići izvaditi betu. U bilo kojem slučaju beta ti neće biti 0 ako je došlo do oplodnje. Meni je dr Bauman nakon transfera 8-staničnog embrija rekao da vadim betu slobodno 9 dan. Izvadi betu, ako je 0 prestani s lijekovima, bolje biti siguran. Ne znam može li doći do pobačaja ali bolje ne riskirati.
Lajka, nikako ne prestaj s utricima. Oni cuvaju trudnocu. Nista te ne kosta pit. Ako je beta negativna onda prestani i brzo ces prokrvariti. Nadam se da nece biti tako....
evo samo da javim da je moje odbrojavanje gotovo.... Beta nula....
Cure sretno i želim vam puuuuno velikih beta!
Žao mi je zbog svake negativne bete,svakog neuspjelog postupka...drugo ne znam što reć,cure moje drage.
Meni 10dnt-ima svega a opet kao i da nema-sve su to nuspojave utrića,estrofema,crinonea,brevactida tako da ni u što nisam sigurna..osim u betu koju ću raditi 13dnt.
Kawanga, žao mi je...
uf......i mislim i jesam ga upravo sad:)
..ali bojim se da krivo pokazuje,možda je ostatak brevactida od prošlog pon.
Ja mislim da nakon 5 dana brevactid izade iz tijela tako da sam jakooo optimisticna ;-))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
:heart::-D
...išla sam napraviti jer me tako zabolilo i stislo u desnoj preponi,smrznula sam se od boli..inače me pred dva dana bolilo kao da ću procuriti ali ono zastvarno,jučer ništa a i danas je bilo bolno.I sjedim otkopčanih hlača,ne smijem se zaboravit pospremit na odlasku:)
Bubicazubica, super i neka te iznenadi velika beta...i ja mislim da je brevac.vec trebao izaci iz organizma
Cure, kakva je procedura kod FET ako opce nema ovulacije? Inace je bas i nemam a danas 13 d.c folikuli 2mm. Moze mi netko objasniti proceduru FET. Ceka se ovulacija i transfer je 5 dan od ovulacije?
Cure cestitam svima koje imate plusice i velike bete, a nama koje nismo imale srece zelim da nam uskoro dođe!:ghug:
Ja nemam uopće ovulacije i kod mene je bio estrofem, povećavali su mi ga nakon svake folikulometrije. Na određenoj debljini endometrija su mi uvelibutrogestan (odglumljena ovulacija) i onda mi je 5.dan bio transfer blastociste.
Već sam pomalo i zaboravila kako je točno bilo, tako da sam napisala otptilike. Ako te još što zanima, mogu pogledat u papire.
Hvala Suncokret19. Ma prvi mi je FET tako da ni ne znam. Samo se nadam da znaju sta rade. Javim se...danas sam tek krenula pa cemo vidjet kako se stvari krecu. Malo me iznenadilo da su tak mali na 13 d.c. nikad nije tako kasno krenulo. Bumo vidli.
Ja sam vec pisala ali nije proslo......
Bubice!!!! Radujem se zbog tebe!!! I dalje ti zelim svu srecu i da uspijete vec jednom !!!!!!!!
Sto se mene tice, morat cemo opet u postupak za koji mjesec, na kraju je beta bila 30 tako da sam prestala s utricima i procurila......nazalost......ali glavu sam digla, sta sad....idemo dalje....
Curke drage,nisam dolazila par dana na forum jer sam bila u silnom strahu i nista nisam htjela ni citati..
Drago mi je za vas koji imate plusice..samo hrabro naprijed
..i saljem zagrljaj svim tuznicama
Meni je lijepo zapocelo,beta predivna,onda krvarenje,u petak bila na uzv,sve super,srce kuca..samo neki hematom..
Sinoc sam strasno prokrvarila doma..strasni bolovi..danas na pregledu dr potvrdio pobacaj :-( sad sam dobila neke tablete koje izazivaju kontrakciju da mi se sve to ocisti da ne moram na kiretazu..strasno iskustvo..
Htjedoh pitati,ima li tko iskustva s kiretazom u drzavnim bolnicama? Buduci da idem privatno na ivf pa zato pitam..gdje bi preporucile da odem i da li svugdje daju anesteziju?
I jos nesto..da li ste cule da sok od aronije (domaci) izaziva kontrakcije? Bas sam ga pila jucer i prekjucer pa se bojim da je to uzrok a negdje sam na netu to nasla :-(
Fuksija jako mi je zao...znam sto prolazis! :(
Ali ako ti je sve otislo spontano uz Ergometrin nece ti trebati kiretaza. Tako je bilo i kod mene, bezobzira cak na vecu trudnocu sve je otislo spontano.
Koliko tjedana si ti bila trudna?
Inace sto se tice kiretaze u bolnicama, znam iz iskustva svojih kolegica i prijateljica da je u Vinogradskoj ok, sve su dobile opcu anesteziju i zahvat je protekao bez ikakvih komplikacija. Uglavnom bile su zadovoljne tretmanom i osobljem.
Fuksija - jako mi je žao...:-(
Ja sam bila u Petrovoj na kiretaži - opća anestezija, sve prošlo u redu (bezbolno i bez komplikacija).
A ovo za sok od aronije - zaboravi, nema šanse da ti je to potaklo pobačaj! Nešto nije bilo u redu s plodom i tijelo/priroda je napravilo prirodnu selekciju...to tako mora biti, bolje da je tako i sada nego kasnije...
Fuksija, jako mi je zao, grlim.
Ja sam u Petrovoj bila na kiretazi pod opcom anestezijom, nista nije boljelo (fizicki), poslije je malo nelagodan osjecaj, ali tijekom same kiretaze nista ne osjecas.
Nadam se da ce te to iskustvo zaobici, a ako i nece, da znas da nije strasno.
Cure, hvala na rijecima utjehe i na informacijama..
Laura33 ja sam 5 tjedana trudna..mislis li da ce mi zbilja sve otici uz Ergometrin? Bojim se da ne ostane jos sto pa da cu ipak morati na kiretazu..dosta mi je toga otislo sinoc i danas nakon pregleda..uzela sam ujutro i popodne tabletu..sad cu ovu vecernju..koma je.
.ketonal ne pomaze..al izdrzat cu samo da ne idem na kiretazu..jel bi se to krvarenje trebalo smanjivati?koliko dugo si ti to pila? Meni je doktor rekao dva dana..
Maca2,hvala za ovo u vezi aronije..sad pokusavam naci razloge pa svasta pomisljam..izgleda da je genetika razlog..i to je valjda razlog sto nikako ne mogu zatrudniti a nemamo dijagnoza..
Drugi put sam bila trudna oko 5 tjedana i sve je samo otislo. Cak ni Ergometrin tada nisam dobila. I krvarenje je bilo jako oskudno za pobacaj. Sve sam ocekivala kad ce jako prokrvariti, bojala sam se da cu morati na kiretazu, ali je uzv pokazao da je sve otislo. Vjerujem da ce se i kod tebe sve samo ocistiti, u ranim trudnocama je to najcesci scenarij.
Hvala..puno mi to znaci
Molim, draga :grli: