meni je to sve pre-preslatko
Printable View
ma nisam ni ja bolja. koji put forsiram odlazak u shoping na udaljenu lokaciju radi povoljne kupnje, a ducan koji mi je maltene u kvartu ima povoljniju cijenu.
samo si ti opustenija s greskama. ja se izivciram toliko da bi i sad, zbog nekih navodno povoljnih kupnji, imala inspiraciju za bar desetminutno socno psovanje krize, kataloga, akcija, svojih antisparnih gena, gubljenja vremena itd.
edit. odgovor je za AM
Meni je ovaj kečap sasvim fin, kupujemo ga često. Kiseli krastavci su mi bolji oni drugi, ne znam točno kako se zove marka...
kad ste kod nutele, ima u metrou ona od 5kg, za one koji vole raditi zalihe :D
Ali joj je cijena previsoka. Racunala ja. Mislim da je 1kg preko 40 kn.
E, ne znam da li je to doslo i u HR, ali ovdje je, za Nutellu, trenutno glavna fora: u super/hipermerkatima uz police/standove gdje se prodaje Nutella, postoji "stup" s naljepnicama s imenima. Ideja je da se kupi Nutella i uzme (gratis) naljepnica s imenom, i tako Nutella postaje "personalizirana".
Naravno, 99% imena je talijansko, ali ima i generaliziranih naljepnica, npr. "stellina" (zvjezdica), "mamma", "papà", "noi" (mi), itd.
Ako obavljate shopping hrane u Italiji, za Nutelloljupce, moze biti sasvim simpa BiNG poklon(cic). :)
Sve što sam uzimala je bilo jako dobro :neznam:Citiraj:
Ali sumnjivo mi je njihovo meso, ima tko kakvo iskustvo?
molilm preporuku za neki dobar ajvar, blagi
Mislim da sam jednom probala onaj od Vitaminke i da je bio dobar. Al ne kupujem ga, sama ga radim :)
Inače te konzervirane stvari, kukumare kisele,ajvare, ako kupim, kupim od Podravke ili Zvijezde. Nekako, tako sam naučila!
i ja najvise volim domaci, navukla sam se na ajvar upravo tako (prije ga nikad nisam jela, niti kupovala)
samo sto se taj brzo pojede, ne mozes napraviti zalihu za cijelu zimu
probali smo neke iz Lidla, i iz Kauflanda, ali nisu mi nesto
meni je k plus ajvar fini....
Sta nije sad nedavno bila neka afera o tom chira ajvaru iz lidla? Nesto su ga bili povlacili iz prodaje!
u west gateu je neko događanje, sajam, što li već, uglavnom vidjela sam na štandu nekog opg-a domaći ajvar.
Angie, creme brulee je izvrsna!
dobili smo bon za kaufland
što se tamo kupuje, nikad nismo bili?
Tamo imaš svega i svačega ko u bilo kojem marketu. Obrati pažnju, imaju u kutovima frizidera natpis "Naručili smo previše" s robom koju prodaju puno jeftinije.
Prolistaj kataloge online.
Ima svinjska polovica :-)
ne znam ti ja to listati (znam fizički, ali mi nije dovoljno jasno iz kataloga što valja, a što ne valja)
ima li kaufland nešto što se baš zna da je dobro
ko što u lidl idem po jogurt ili sladoled
ili ima nešto što se baš "ne smije" kupiti jer je užas
apricot, kaufland ti ne prodaje smao svoje robne marke. pa onda odeš i lijepo kupiš ono što kupuješ i inače.
Nemam iskustva s Kauflandom, ali znam da je istog vlasnika kao Lidl pa pretpostavljam da će im biti dobre robne marke.
ah
vidi se da sam stara
ustručavam se i od promjene dućana :blaženi moj interspar:
nisi stara ista si ko i ja,Mercator i skoro sve tamo i nemreš tu naviku promijeniti...u Kauflandu radim pa rijetko kupujem....sve ti je tamo isto ko i drugdje,naša roba + robne marke,ponekad zna biti kakva bijesna akcija,praška,omekšivača i to se jako isplati...ako su to Vrbani blizu odi tamo novootvoreni je pa su neke cijene niže nego u dr.
ima li negdje katalog iz Vrbana za pogledat?
http://katalozi.net/kaufland-katalog...vorenje-vrbani
ali to je bilo do 20.
ne mogu ga naći na njihovim stranicama, ali ima tu deluxe etiketu i piše cream liqueur ili kako već. jako je fin.
apricot, najbolja iskustva u kauflandu imam s ponudom i akcijama mesa i sira.
za ostalo je, meni, bolji Lidl, Spar, Plodine...
Da, to je to!