Ivka čestitam!!!! Divne vijesti:-D:-D
Printable View
Ivka čestitam!!!! Divne vijesti:-D:-D
Ivka čestitam!
Čestitam Ivka!!!
Saraya, eto nažalost mislim da smo skoro u identičnoj situaciji,10.7.2013. bila sam operirana,također kronična upala zdjelice, izvadili mi oba jajovoda , jedan cijeli i dio drugog jajnika,koji je i dalje ostao zaljepljen za maternicu,eto tak da djelimo iste strahove... Mi tek sad čekamo da završe sa štrajkom jer sad ne naručuju nove pacijente, rado bi da mi se javiš da vidim kako napreduje situacija kod tebe,ja sam 84 godište
Hvala vam svima na čestitkama. Toliko sam čekala ovaj dan kada ću i ja moći javit nešto više od nule da se nisam mogla ni strpit da ponovim betu pa da tek onda pišem. Ne moram vam ni pričat da se stalno izmjenjuju sreća, uzbuđenje i strah.
Draga ivka, cestitam i cvrsto drzim fie da bude sve u redu do kraja! Prekrasna vijest! Strah je ogroman, ocekivano, ja svima kazem da mi je najtezi trenutak u mpo putu bio pozitivan test.
Ivka čestitam:-D:-D
Ivka pridružujem se čestitkama!!!!! Neka je ovo početak samo dobrih i lijepih događaja u tvom životu!!!! :-D :-D :-D
Ivka bravo čestitam
Ivka!!! Pa to je super-duper-fantastično!!! :-D
Braaaavooooo ivka!!!! stalno virkam ovih dana na ovu temu zbog tebe i evo sretnih vijesti! Čestitamo od srca i mm i ja. Čuvaj se i držimo fige za duplanje!!!!
Čestitam Ivka!!! Konačno i dobre vijesti iz VG.
Draga Anitsirk 84, žao mi je..znam sa čim se boriš, osluškivanje tijela, svaki trzaj itd..ne znam, ali čini mi se da nas ta glupa endometrioza samo tvrdoglavo tjera naprijed usprkos strahovima :) evo ja upravo krećem na folikulometrije, u prirodnom ciklusu..javim se svakako.. jesi li bila na ikakovom postupku?
Ivka čestitammmmmmmmmmmm!!!!!!!!
ivka kolika je danas beta?
Sad ću ja požurit Ivku da se javi :-)
sanjam jel bio FET?
Bio transfer, vracene 2 blastice. Sve je proslo u redu, sad slijedi cekanje.... Cure,sto ste od terapije dobile nakon transfera?
e sad neznam dal sam prvu poruku dobro poslala il nisam, al nema veze još jedanput ću napisat :-) Nisam bila još na nikakvom postupku, sad kad smo trebali krenut doktori su u štrajku, a i doktorica je rekla da se moram prvo malo oporavit jer je bila teška operacija,jučer su bila baš 3 mjeseca od operacije, prvo smo čekali dal će taj jajnik opće proradit il ću doći u stanje predmenopauze sa 30 g... grozno... ali hvala dragom Bogu proradio je i dobila sam več 3 menstruacije, na zadnjem ultrazvuku bila su 3 lijepa folikula i dobar endometrij, danas idem opet na ultrazvuk jer me več par dana dolje tiska pa drži palčeve da nije ništa, več se svega bojim... užas... samo da se opet endometrioza ne vrati,javit ću što je doktorica rekla
Saraya javi mi se na temu koju sam ja otvorila Odstranjeni jajovodi i jajnik (neplodnost)
Beta je danas 419! Sad čekamo uzv za 2 tjedna...
Za 12 dana. Nadam se da necu pokleknuti prije :)
Ivka13, divne vijesti!! Cestitam i sretno!
Sanjam i Lotta81 čekam s vama :)
ivka13 čestitam od srca :-D:-D
ivka13 neka je školska :-D:-D:-D
Joj ivka tako sam sretna zbog tbe, nekako te od početka pratim i stalno svraćam ovdje da vidim što ima novo s tobom, vibram da sve bude školski do kraja :heart::-D
ivkka sretno!!! :)
ivka, pa nije ti se beta u dva dana nas poduplala dobro... jesu li ti lijecnici u Vg jos ista rekli?
Oprosti na iskrenosti, ali bih vrlo oprezno s cestitkama, jesi razmisljala da sama jos izvadis koju betu?
Nazalost, moram potpisati Kadaunu. Ivka, ja ne bih cekala 2 tjedna - ovakav porast bete u 3 dana bas i nije perspektivan. I isto mi je zao biti zli glasnik, ali mislim da je gore presutjeti..
Slažem se sa Frkom, ovakav porast bete ne miriše na dobro. Znam iz vlastitog iskustva. Znam da su me i sestre u VG uvjeravale da je sve ok dok beta raste, nije bitno koliko, samo da raste. :?:
Ivka, beta bi ti se trebala pravilno duplati
bilo bi dobro da ju izvadiš još koji put
Nova je beta rađena nakon 2 dana (13dpt) i koliko znam ne mora baš dvostruko narasti, zar ne?
ne mora se baš uduplati ali bar mora postojati rast od 60% po preporukama. Zato mene čudi da su ti samo rekli da dođeš na uzv, daj ti izvadi još jednu betu, ovo meni iskreno ovako ne izgleda najbolje.
Već je odlučeno, ponavljam sutra betu.
Ivka držim fige i nekako osjećam da će sve ipak biti uredu :klap::fige:
Oprezno prijavljujem prvu pozitivnu betu 13dnt = 263, sutra vađenje druge bete :scared: