Drage moje,sa VVsam zavrsila,obavila sam "trudnicki" UZV,sve u redu ,kuca jedno malo srceko,
Drugim curama zelim puno,puno srece i naravno strpljenja!!!
Printable View
Drage moje,sa VVsam zavrsila,obavila sam "trudnicki" UZV,sve u redu ,kuca jedno malo srceko,
Drugim curama zelim puno,puno srece i naravno strpljenja!!!
Maybe baby...Malianđeo...iskrene čestitke ...od sveg srčeka mog!!Baš vam zavidim!!šmrc...
Musice....veeliku ti pusu šaljem!!Čestitam od srca!!!Big hug!
Maybe baby čestitam na blizancima.
Cure,molim vas pomoć.Nova sam na VV pa ne znam još sve procedure,naime danas sam dobila m.i zovem gore da se naručim na drugu kontrolu 3.dan ciklusa,ali nitko se ne javlja.Ako ih ne uspijem dobiti u koje vrijeme da se pojavim u ponedjeljak?
Čestitke svim trudnicama, a curama u postupcima sretno!:fige:
nina977, ako samo nosiš nalaze i ideš na dogovor, ili krećeš u postupak pa ideš na pregled 3.dc dođeš oko 10. ako trebaš i vaditi krv onda budi gore već u 8 sati.
Čestitke maybe baby i malianđeo !!:-D I ostalima puno sreće!!:-)
Ja jučer bila na VV, bio je samo doktor pa me on primio, al nisam imala pregled, samo pregledao nalaze i rekao da dođem kad muž skupi sve nalaze na 3 dc. I vadila sam hormone, tako da sam bila brzo gotova!
geceta možda smo se vidjele ?! U koje si vrijeme bila? Ja sam od 7.30-8h, crnka u plavoj suknji i bijeloj majici...
[QUOTE=u dobru i zlu;2161074]Čestitke maybe baby i malianđeo !!:-D I ostalima puno sreće!!:-)
hvala i ja tebi želim sve naj i da što prije i vi dobijete svoju mazu...:heart:
U dobru i zlu,ja ti nisam uspjela nikoga tamo poloviti jer sam dosla samo dati uputnicu i odmah sam isla do 403,do 7.45 sam vec bila vani
pozdrav...znam da za ovo sto cu pitati nije mjesto ali neznam di bi postavila ovo pitanje osim tu na ovoj stranici.neznam da li ste vi osobno imale nesto slicno ili znate nekoga da je imao nesto slicno :naime ja sam primala samo menopure u ovom prvom pokusaju i jucer sam osjetila kvržicu na celjusti(boli samo na dodir ali zubi su ok,nista ne bole i nevidim da je pokvaren koji) i na lijevoj strani i na stomaku(još ja i imam malo vecu škembu) ispod pupka malo na desnu stranu sam slucajno napipala nesto(ne mogu opisat) nesto kao kvržljavo ali ne boli me nego sam slucajno napipala i sada u glavi sto misli naravno u ponedjeljak,hitam kod doktora opce prakse i kod svog zubara:-(.....I SADA SE JA PITAM PA EL JE MOGUCE DA MI JE TO OD HORMONA? no ni ne mora biti...STO VI MISLITE??????? ja mislim da kako meni sve ide da cu da izludim..no ako mi doktor i nesto prepise necu uzimati do srijede(13.6) posto taj dan idem raditi betu...:zbunj:
Eto mene u utorak gore... :) Nadam se da i doktor i doktorica rade...
Strasna sretno
strašna sretno....neka ovaj put bude dobitni....:fige::fige:
Strašna, sretno i ajde ako ti nije problem, ispitaj kod sestara kad tocno idu na GO svi oni. Da se zna jer sigurno se mnogo cura pita. Hvala ti i javi kako je proslo!
Hvala cure....pokušat ću saznat nešto!
Strašna, svu sreću ti želim!!!:fige::fige:
Hvala Richy.....
Ja cijelo jutro zovem gore...i stalno me izbacuje....
I upravo sam ih dobila.....i zbunila se totalno...kaže sestra sutra oko 9, pola 10 da dodjem.
OK, meni to odgovara jer mi bus taman dodje da sam oko 9 gore...ali oduvijek su u 9 išli u salu, ne?
Jel se to nešto promijenilo! Znam da ću čekat dok sve ne završe...ali nikad mi nisu ni rekli u to doba...iako uvijek čekam.
ja sam ti zadnji put isla tek u 10.30, mozda nemaju sutra dogovoreno nista za salu?
E to još nikad nisam čula, ali moguće je....vrlo vjerovatno....
dobro, ja sam tada isla drugi dan a ne treci jer nisam mogla drugacije.
danas sam naručila mm za andr.pregled 17.9. u 7 45....
hoce biti doma u to vrijeme? odgovara vam to? a vidis, ja u petak narucila za 29.8.
Strašna sretno:)
Svim novim trudnicama čestitam od srca, i svima koji kreću u postupak da im bude uspješan....
Drage moje evo mene...ni ovaj mjesec ništa od postupka...Ovaj put endometrij je ok, ali cista na desnom jajniku, i to 25mm. Još jedan mjesec Lindynette, pa iduci mjesec opet gore.
Pitala sam za godišnje, rečeno mi je da se još ne zna!? Nekak mi to sumnjivo, ali ajde. Od zbunjenosti nisam se sjetila pitat za ove praznike kako rade. Nemojte mi zamjerit.
I da, danas nije bilo doktorice, pa sma opet dospjela kod doktora. rekao je da kad slijedeći put budem došla da najvjerovatnije opet neće bit doktorice(ja pomislih da ce mozda doktorica tad na godišnji, a to bi trebalo bit početkom 7.mj.)
Strašna drži se....slijedeći si mjesec opet gore:)
Ah...da......tnx draga....
Ajoj,draga :( znaci,sljedeci mj ces kad i ja?:) jer meni je dns drugi dan
odgovara da,htjela nas je naručiti za 5.9.,ali sam je ja zamolila ako može kasnije i rekla je nema problema....ej,ja sam njega naručila i za spermiogram i za pregled,jer me pitala za šta ga naručuje,...jel sam dobro napravila?!
dakle androloški pregled i spermiogram....
Da,da.mene nije nista pitala:(jel tvoj ide prvi put ili?
uu, bit će nas dosta, i ja se nadam da u 7.mj bude sve ok pa da budemo išli u postupak
i to u 7 i 45! rano! e sada bar da bude tada pregled,a ne da čekamo još dva sata....jer mi putujemo iz osijeka...da li bude točno na dogovoreno vrijeme pregled?!
jedva čekam da krenem opet....ne mogu dočekati jesen...ne znam kakve imaju rezultate sa nama koji imaju niski AMH-a......8-)
ja se uopce ne sjecam koliko dugo smo mi taj dan cekali, mislim da nije trajalo duze od sat vremena
cure, a kako to šljaka sa njihovim godišnjim odmorima? Ako sam dobro skužila oni rade sve blagdane i slično, no onda u nekom trenu svi odoše na neki "kolektivni" g.o. ili je ipak uvijek netko tamo?