E bemu miša...kak se nismo srele?Kada si bila?
Printable View
od osam do deset : :)
dobro jutro, bila sam jučer na kontroli sa svim nalazima i radili mi UZV.
moramo probati ovaj mjesec ciljani odnos, pa ako ne upali ( a znamo da ne bu - i to sam ja super pozitivna :) ), moram ga nazvati 2-3 dan ciklusa slijedećeg, pa bumo vidli kaj dalje.. ne znam kaj to znači, kaj može biti dalje? ali nisam ni pitala.. malo me zbunilo da su mi radili UZV...
ugodan dan svima želim.. :)
Ja se nadam da hoćemo ! :)
Meni stoji (ako sam dobro zapamtila) 9:30...
Kad idemo po lijekove dolazimo s dvije uputnice; pregled i bol. liječenje.. pa me zanima dali vas doktor pregleda ili..??
Mene npr. prošli put nije (ja sam kod dr. R), čak nisam sigurna ni da sam bila kod njega, mislim da su sestre samo odradile papirologiju i to bilo to...
pozdrav drage moje! mene je doktor pregledao i u tažio nalaze samo od maribora , bila sam sve skupa unutra 5 minuta i rekao idite po lijekove k sestri i vidimo se u toliko sati i taj datum. Nakon toga sestri das uputnice i njegov papir koji napiše i da ju ti lijekove, Sve upunice ostaju kod njih i svi dokumeta ciju joju ste trebale skupiti- tocnije kod sestre. Sve vam vrijedi i za dalje.- drugi put kad dođete javite se u zelenu kucicu recete ime ime i prezime i kod kojega ste doktora. A što se tiće lijekova ako ste prvi put tražite da vam sestra objasni kak se mješaju i slažu i obavezno pitajte koji o lijekova moraju biti u frižideru.
Hm ja sam bila od pola 9 po pola 12...pa smo se mogle sresti....;.(
Ja sam išla u ponedjeljak po ljekove pa me nije pregledavao a tako je bilo i u prošlom ciklusu...
Mislim da sve ljekove oni drže u frižderu..pitala ja sestru..kaže da i oni drže u običnom koji imamo svi doma...
Evo moji su unutra...a i na njima piše do koje se temp. drže izvan ili unutar hladnjaka...
znam da štoperica ide pod obavezno, gonali i dekaptel nisam sigurna. Menoputi ne .
inseminacija odradena:-D
jeeej , čekamo betu.
:-D ovo će biti najduže čekanje
Pilek,brzo ce proc. .Bozic,pa Nova i evo za cas velike bete:)
Evo mene još na poslu,al skoro doma na doček! Svim curama na forumu želim sretnu i plodnu Novu godinu,puno dječjeg smjeha i slatkih briga...da nam se svima ostvari najveća želja i da postanemo ponosne mame!!!! Lijepo se napapajte :njam: i napijte :pivo: (one koje smiju naravno) danas i u nove pobjede!!!
Jutro !
Sretna i plodana Nova godina svima !
Drage moje Petrovke sve najbolje u Novoj 2013. ! Da nam bude rodna i plodna,:pivo:!
Pilek ima li kakvih novosti, kada vadiš betu ?
Sretna Nova curke,nek nam je svima bolja neg prošla!
i ja sam došla bacit oko ima li novosti kod pilek,mislim da sutra vadi?
Hej hej curke svima skupa sve najbolje i puno plusića..
A da ja sutra vadim betu...simptoma nikakvih cak mi se cini ko da cu procuriti i da dobila sam nekaj slicno herpesu na ustima kaj nikad nemam,mora da me hormoni opako dereju...
nek taj herpes bude naznaka velikoj beti,pilek,:fige: za sutra!
:-d joj bilo bi to odlično....
Pilek jaaaaavvvviiiii seeeeee!?!?
curke... evo mene opet
kako se približava ivf dan, tako i moj strah raste... recite mi kakva se anestezija dobije kad idemo na punkciju?
koliko sve to skupa traje (anestezija, zahvat...)??
fala :-*
nula kod mene,novo druzenje s petrovom i prvi ivf u drugom mjesecu....
pilek,prvo :love2: za betu...
a onda :-D za veljaču,mjesec ljubavi...
pilek drži se!
Ljubek ja sam dobila ansteziju u ruku- trajalo je od 5-10 minuta ovisno koliko js imaš. Bila sam uspavana za druge ne znam jer sam bila sama na aspiraciji. Pripremi se das budes negdje sve skupa između 2 do 3 sata u bolnici.
i ja sam dobila "nešto" u ruku,al nisam spavala,nijedna cura nije.meni je izgledalo da sam kratko bila unutra al su mi rekle da me nije bilo pola sata,tak da...ne sekiraj se ljubilice oko punkcije,to je mala stepenica do cilja,prođe brzo i nadalje misliš samo na transfer.fokusiraj se na ono nakon:zaljubljen:
pozdrav petrovke!
ne znam kako ali svaki put kad krecem u postupak ja tradicionalno poglupim.... uvijek se pitam isto... prvi dan ciklusa racunam ako stvari dobijem do 18:00 taj dan?
dali si dajete decapeptyl oko 17:00 zajedno sa menopurom ili da ga sprasim odmah cim dobijem stvari pa nastavim u istu uru do kraja?
Pilek :love2:
Zajedno ćemo u nove pobjede.
Ljubilice kad krećeš ?
kaj su ti rekli u koliko sati se moraš pikati? Ako je u 17 h inda idu svi u 17, najviše možeš zakasniti do sat vremena. Jer prema tome ti određuju u koliko budeš dobila štopericu.
Thx snupi. U 17:00 je menopur, za decapeptyl ne pise nista. Prije sam ga uvijek zajedno sa menopurom nego sam sad nesto pocela filozofirati sama sa sobom.
Legal sretno s postupkom, nek je ovaj dobitni~~~~~~~~~~1. Jesi već krenula s pikanjem ili tek imaš?
Draga prvi dan ciklusa računaš ako dobiješ do 17 sati....Si i ti u ovom mjesecu??
Pilek draga vjerujem da je veljača tvoja...sretno i drži mi se..:-)
Ljubilica i ja sam dobila u ruku ali meni se samo malo zamantalo...i nisam spavala poslije ništa...u sali sam bila onak ko u polu snu jer sam i čula razgovor doktora...a na to svatko drugačije reagira..
MAMI 2 21.1. idem po lijekova... kako i šta dalje ide, nemam pojma.. tad će mi 20.dc
pretpostavljam da čekamo vješticu i onda krećemo. neznam ništa o tim lijekovima, kako se daju i sl. dobit ću menopur, cetrotide i estrofem. pretpostavljam da će mi tamo neko i objasniti. koliko se otprilike koriste ti lijekovi prije postupka?
Ja sam danas bila u Petrovoj i naručili me 5.2. na pregled i onda ću dobiti protokol. Ni ja ništa ne znam o lijekovima, prvi mi je IVF, 3/13.
Ljubilica jesu te gledali na uzv prije nego što si dobila termin kada doći po lijekove?
libicaa nisu, 1. puta kad sam bila, donjela sam nalaze koje sam imala i već tada mi je rečeno da me čeka IVF a ako se popravi s-gram možda i inseminacija, s-gram se popravio al nedovoljno za inseminaciju, 2. puta sam donjela ostale tražene nalaze, dobila datum kad dolazim po lijekove i sad čekam taj datum
bok svima,
dobila uputu da idem ovaj mjesec na UZV i hormonalno praćenje ovulacije..
jel mi treba uputnica? navodno se ne moram naručiti, bitno je samo da dođem u 7 ujutro..
hvala na odgovoru!
ja mislim da treba. nevjerujem da bi ikakav pregled radili bez uputnice
I ja mislim da treba. Mi idemo na IVF, nemamo šanse za ništa drugo jel ja nemam jajovoda. A jesu te tražili da vadiš hormone? Mene ne.
hvala na odgovoru.
onda će mi valjda jedna biti dovoljna ili moram tražiti nekoliko ( za svaki dan po jednu )?
budem ih zvala u ponedjeljak i pitala jer imam novu i jako jako mladu soc. ginekologicu koja se uvijek čudi :)
Ja mislim da jedna za sve ...