Sonja odlično obavljen posao, tvoja malena princeza je preslatka
Printable View
Sonja odlično obavljen posao, tvoja malena princeza je preslatka
Sonja curka je prava slatkica :zaljubljen:
Joj M@tt baš ti hvala, često mislim na vas.. :-) Kako ste, kad krećete ponovo tj. kad se ti vraćaš?
Evo da se javi jos jedna inkognitusa (kako je Argente rekla)!
Dakle,zadnji radni dan (prije godišnjeg mog doktora) prije ljeta sam bila na konzultacijama, doktor napravio ultrazvuk i kaže: "Ooo, pa vama ovulacija samo što nije, imajte vi odnos večeras, nikad se ne zna.." Naravno, dogovaramo AIH-a nakon ljeta, zapisuje me na listu za ivf u 1.mjesecu.. Jer uz našu dijagnozu, ipak su male šanse za bebicu iz kućne radinosti! (1.spermiogram asthenoterato, 2. oligoastheno a 3. normo - :-o)
I tako odemo mi na godišnji odmor, ja radim gluposti, sunčam se cijele dane, skačem na trampolinima :lol:, igram odbojku na pijesku, bacam se ko luđak po tom pijesku, jedem sve ono što trudnice ne smiju.. I kad smo se vratili sa godišnjeg, ja onako, iz radoznalosti ipak pišnem test (12dpo) kad ono blijeda blijeda crtica.. Pišnem još jedan, ista stvar! Ne vjerujem, natjeram muža da i on pišne testić :lol:, jer je možda greška na njima, pa se uvijek vidi slaba crtica! (to su oni kineski) Njegov naravno nije imao tu crticu! Slijedeći dan vadim betu, 61! Nekako mi mala, ne znam da li da se veselim ili ne.. Jedva sam preživjela još dva dana, i tad je bila 191.. Nova beta 21dpo=3030! I danas sam bila na 1.utz, 7 tjedana, bebica velika 5,8mm i kuca srčeko! :zaljubljen:
Do sad nisam ništa htjela objaviti, bilo me jako strah, ali nakon što sam vidjela srčeko ne mogu više izdržati! Iako znam da još nisam niti blizu izlaska iz onog kritičnog perioda.. Jedva čekam da prođu prva tri mjeseca, i samo neka sve bude ok! :fige:
Također čestitam novim trudničicama, a svim trudilicama želim puno sreće!
lalala,predivne vijesti!!! čestitam ti od srca!!! :-D :-D
Lalala posebne čestitke tebi šaljem, sad ću onaj nesretni dan povezati sa ovim pa neće izgledati tako crn:-)
sretno ti do kraja želim:-D
Lalala ,čestitam od srca :-D:-D:-D
Olivera, hvala ti! :love2:
Meni je tako žao zbog toga... ali nadam se samo da ne odustaješ, doći će i tvoje vrijeme, mora!! :love2:
Lalala, divna vijest, čestitam!!!!!!!!!
I meni je žao više nego ikome ali tako je valjda moralo biti:nope:
Naravno da neću odustati, baš si me podigla, predivna vijest, predivna!!!
Hvala vam svima, baš ste drage! :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Kako je divno procitati ovako nesto... Lalala cestitam od srca!
Uh koliko lijepih vijesti u zadnje vrijeme, čestitam Lalala :-)
Sonja pusa tvom bombončiću, a i tebi naravno :heart:
Lalala, iskrene čestitke, od :heart: ... oredivna vijest!!!! :-D Nek ti je sretno do kraja :-)
lalala, čestitke!!!! baš je lijepo čitati o spontanim trudnoćama, nek ih bude još i više!
lala, čestitam draga, zbilja je bilo plodno ljeto
moja današnja beta iznosi 215, kaže doktor da je taman kak treba biti :-D
Lalala čestitam!
Beilana, :klap: !
Lalala, od :heart: cestitam!
Nek' vam je sve tako radosno i skolski do daljnjega! :)
lalala- iskrene čestitke:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
lalala čestitam na malom :heart:. Neka ti cijela trudnoća bude samo lijepo iskustvo
Lalala bravo:-D Baš me ove kućne radinosti jako vesele!
Lalala, dajes mi nadu da cemo i mi mozda dozivjeti cudo s nasom dijagnozom, cestitke!!!!
beilana, bravo za betu :)
bubi, ako ne budem pratila, sretno sretno sretno!!!
Hvala svima još jednom! :zaljubljen:
Beilana, čestitam i sretno!!! :klap:
lalala cestitam !!
sjecam se da sam i ja muza natjerala da pisne test jer sam mislila da test grijesi , naravno njemu isto jedna crtica bila :) eh lijepo se sjetiti ....
da barem opet tu srecu dozivim , ..........uzivaj !!!!
Crvenkapice, želim ti da tu sreću opet brzo doživiš i da bude sretno do kraja! :heart:
Jutro drage moje!
:coffee: is served, pa samo dajte...
Je li trebao remorker za izvlačenje iz kreveta po ovoj kišurini? Vrijeme je uistinu samo za spavanje i slične aktivnosti....
Prvo da čestitam našoj Beliani za sjajnoduplajuću ß! Sad vibramo za dobar UZV!
Lalala, izvanredan rezultat dobrog tajminga u kućnoj radinosti! Čestitam i želim ti školsku dalje...
Ja sam obavila UZV; klinci rastu i izgledaju kao da nemaju niti sekunde mira - I like to move it, move it! Još 2,5 tjedna do kombiniranog probira, pa možemo stvarno odahnuti.... Od :heart: vam želim da ugledate takav prizor što prije.....
Idem vas sad poloviti po klinikama da danas stavim novu listu...
BigBlue meni je točno remorker trebao da me izvuče iz kreveta (a sad si me podjsetila i na Balaševića, odmah mi je ljepše jutro:))
I bravo za tvoje živahne klince:-D:-D
Svima puno sreće u ovim jesenskim, novozakonskim postupcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
stavi misli u prazan hod, stresi zvezde k'o dudove... i polako nasuči brod na te plišane sprudove... i sanjaaaaaaaaj :sing:
baš mi je trebalo da ga se malo sjetim! cure :heart:
čestitke novim trudnicama!!! :klap: