A to kad cemo ponovno ici gore poslje neuspjelog postupka,na prve konzultacije,treba ici suprug s nama?
Printable View
A to kad cemo ponovno ici gore poslje neuspjelog postupka,na prve konzultacije,treba ici suprug s nama?
Hvala..bit ce valjda drugi put bolje :)
Ponovit cu pitanje jer me bas zanima vase iakuatvo(osim ruska1986 koje je rekla svoje misljenje).
Nakon koliko mjeseci/menstruacija ste opet isle u postupak,stimulirani?
Cure, odgovorili su mi napokon na mail, brzo su me naručili srećom, već sam strepila da ću opet morati čekati mjesec-dva.
Evo da se malo javim..ja bila danas gore na konzultacijama i dogovoru za novi postupak. Sljedece konze + pregled imam 25.1.tek.Stavila me na listu za 2/21..neznam zasto tak daleko.Al uglavnom,moram smrsavjeti,cim vise tim bolje.Sad znam kaj mi je jedina preokupacija do 2 mjeseca,dijeta i rekreacija :)
Dr.Strelec je jako simpa tip i voli se saliti.I sa svima se pozdravlja..:-)
Ja sam jučer napokon dočekala svoj prvi pregled, isto su me zapisali za veljaču tek, rekla doktorica zbog korone, vjerojatno moraju tak da ne bude previše ljudi odjednom fizički tamo... I mene je dosta iznenadilo da se toliko dugo čeka, ali dobili smo još neke pretrage za obaviti pa bar to mogu bez žurbe, pitanje i to koliko ću i gdje čekati, heh
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
I meni ce uskoro godina dana i 1 postupak.Krenuli u 2/2020.pa nas snasla korona itd.
Dr.mi je rekla neka uzimam INOFOLIC,ima ko kakva iskustva?
Ima folne i jos necega unutra.Meni ga je prepisala kao zbog kilaze(?),da se pokazao djelotvoran. Nije rekla kolko vrecica dnevno piti.u uputstvima pisr 2 dnevno,pa cu tako piti..
Nadam se da ce pomoci :D
To je myoinositol i mala količina folne. Daje se za pcos i inzulinsku rezistenciju. Ja pijem čisti inositol i folnu posebno.
Pozdrav svima, ja imam prve konzultacije dogovorene 26.11. Moj ginekolog mi je odmah dao D1 uputnicu, a vidjela sam da za prve konzultacije treba imati A3, hoće li biti problema oko toga? Također me zanima dal će mi uzeti tu D1 uputnicu na prvim konzultacijama pa za idući put moram ići ponovo po novu? Hvala svima unaprijed na odgovorima..
D1 vrijedi i za prve konzultacije. Uzet će ti ju odmah i mirna si dok ne završiš postupak. Kod kojeg dr si?
Nisu mi ništa rekli. Naručila sam se mailom i samo su mi povratno dali termin. Imate preporuke za doktora? Što mogu očekivati na prvom pregledu? Imam nalaze pape i briseva, za hormone mi moj ginekolog nije htio dat posebno uputnicu nego da me vodi jedan doktor za mpo i da po redu rješavam prema njegovoj uputi pretrage koje mi nedostaju. Spermiogram ima suprug s VV.
Napravit će ti uzv i napisati koje pretrage još moraš napraviti. Hormone ćeš obavezno morati napraviti. Bilo bi dobro da ih imaš na prvom pregledu ali napraviti ćeš ih naknadno.
Ja sam kod dr Vrčića. Vidjet ćeš kod koga su te dodijelili.
Smijem pitati koliko imaš kila i koliko si visoka?
I ja imam viška, ali mi nisu ništa za to rekli. Bojim se da ako nisam dosad skinula, da niti ne budem. Puno se krećem i ponekad trčim, ali nejde mi to i nejde. :(
Curke,ne znam gdje da pitam pa cu ovdje..
Koliko vam je kasnila menga nakon neuspjesnig transfera..ne ona prva,nego druga :).Nakon transfera sam normalno prokrvarila,dan prije bete,i sad je vec trebala doci druga,al nikako da dode,a nit ne osjecam nista sto bi upucivalo da ce uskoro doci..bolne grudi,bol u trbuhu itd.. eto,nemam pojma kaj da mislim.
Inace sam na inofolicu,2 vrecice dnevno i na zdravoj prehrani,citak dijetalnoj i svaki dan hodam 1h.
A jooj,evo dajem si jos 5-10 dana pa ako ne dode trk kod ginica.. sljedeci postupak mi je u 2mj,pa se nadam da ce unormalizirati do onda.
Ej ej..jesam.12.11 sam dobila..taman kad sam se htjela naruciti ginu..sva sreca. Ja sam samo drzim dijetu,i pijem inofolic u nadam se sa ce korona oslabiti do 2 mj.kad opet idem.a 25.1.idem na kontrolu i po protokol,tj.onda ce vidjet sta cu uzimati od ljekova.
Kakvocje opce stanje gore?
Normalno je stanje. Bili dva puta u izolaciji i to je to. Nadam se da ce se smiriti korona do 2 mj. Vadila sam hormone D vitamin mi je los. Kako tebi ide dijeta?
Vidim da je dosta aktivna ova tema pa nadam se da necete zamjeriti imam par pitanja i nedoumica. Imamo 2 djece M40 god, ja 39. Prije 2 god imala sam spontani u 8tt i pocetkom ove godine u 9tt. Jako puno pretraga napravila sve je ok. Dok nisam dosla po 2.misljenje kod prof.Vrčića koji mi je postavio novu dijagnoz-pregradu na maternici, kaze moj gin mala je 1cm. E sada, prof.je prporucio histeroskopiju i spremna sam na nju, sve papire imam jos nalaz pape i cekanje iduceg ciklusa. Malo me "muči" što mi jemoj gin rekao da sumnja da je zato doslo do spontanih jer onda kao ne bih ni ovo dvoje rodila. Definitivno idem na zahvat ali sto ako je moj gin u pravu? Jel imao netko od vas iskustva da je imao uspjesnu trudnocu nakon histeroskopije? Svjesna sam i da sam u godinama, iako prof.kaze ne bi trebalo biti problema jer jajnih stanica imam kao cura. I dao mi je inofolic, d-vital i folacin da mo pripremimo maternicu za novu trudnocu.
Probat cu jos to a onda cemo dalje vidjeti kako bude...iskreno malo me strah, ali bas mi je prof.djelovao pozitivno i s velikom podrškom. Mislim da je ipak stručniji i iskusniji od mog soc.gina.
Ja sam prosla histeroskopiju,zbog polipa,jer smo na pocetku mislili da je to problem,al ispostavilo se da je ipak spermiogram problem.Histeroskopija je prosla odlicno,nista strasno,dr.dan sam vec bila ko nova,ni krvarenja ni nicega,menge slabije poslije.Svakako mi je drago da sam ju prosla,jer bi inace sad prije MPO tak i tak morala to proci.Nije vam to nista strasno.Ako postoji nada da ce to pomoci,ja bi na vasem mjestu to obavila.sretnoooo
Ja sam kod prof Vrčića i prošla dvije histeroskopije. Moja pregrada je bila baš velika. Sama operacija uopće nije strašna tako da se nemoj bojat, iako znam da to nije samo tako. Ako ideš u ivf, mora se otklonit sve šta bi moglo predstavljat smetnju.
Hvala vam puno, ohrabrujuce ste! Mi nemamo problema sa zacecem vec sa odzavanjem trudnoce. Da, strah je tu qli probat cemo jos i to rijesiti pa dalje. Jel znate kada se nakon histeroskopije moze ici na trudnocu. I inofolic koji uzimam jel treba proci bar nekoliko mjeseci da bude ok i da djeluje ili manje?