Ja sam bila mlada prije cartoon Networka :lol:
Printable View
Ja sam bila mlada prije cartoon Networka :lol:
jesam, mada sam izbrisala sad pp
:drama:ivana s jako si zgodna! i još imaš troje djece. i doktorat. i te sise:drama::drama:
looooooooooooool na Dee Dee
i jos looooooooooool
i bravo za sve vas!
ja ne znam hocu li stici danas, opet pakiram za put :roll:
a planirala sam zwow 14
je, ivana je avion :yes:
Potpisujem sve! Klanj klanj!!
I jos jedan moj klanj prezgodnoj anci koju nisam stigla prokomentirati kad mi je poslala fotke. Divna figura, cini mi se da nema grama sala na tebi!
Jos nisam nista napravila, cijelo jutro perem ispovracanu robu i posteljinu. naime, sinoc je cura povratila po opranoj i osusenoj hrpi robe koju sam slagala :facepalm: malo i po bijelom tepihu, malo i po fotelji staroj dva mjeseca :drama:
Oh Betty kakva nocna mora! Jel vama bolje?
Ajoj betty :love: :love:
Mi smo ok, mene strah od povracanja odmah izlijeci. Fobijom protiv viroza! :lool:
Ona je jos jednom danas povratila, nadam se da je to bilo zadnje
betty :hug:
ivana svaka cast! ja razmisljam o prekvalifikaciji dok sam na porodiljnom, al ne znam sto bih :roll:
e, a doktorat cega?
i pitanjce za vas koje se kuzite u zdrave masnoce
moze li toga biti previse?
pitam zbog svoje dvije zgoljavice
ja njima u svaki obrok dodam nesto - kokosvo, maslinovo, laneno ili maslac
pa me sad frka da im nesto ne zeznem u tom svom pokusaju da ih zdebljam :-/
jedu sve, al u malim kolicimama pa pokusavam nabiti kalorije u volumenu...
Ginger, nemoj to raditi. ako su zdrave i OK, ta mrsavost ne znaci nista lose. cemu dodavanja ulja/masti i sl.
mene su ko dijete sopali s onim sirupom za otvaranje apetita, pa mi je samo sjecanje na tu prisliu ostalo. a sad bi mi trebali dati neki obrnuti. pocet ce jesti kasnije, ne brini, meni se pocelo lijepiti i ostajati na meni tamo oko 35.
spajka, mala ima 18 mjeseci, kojih 80 cm i 9,5 kg
srednja 4 god i 8 mjeseci, 110 cm i 16,5 kg
ne stavljam ja bas puno toga, ali stavljam
i ono, mala je pocetkom godine bila ispod 5 percentile :-/
meni to nista ne zvuci strasno. ovisi koliko ste visoki ti i tvoj muz, i kakave su genetske predispozicije, ali poznavajuci tijelo mame (OMG kako ovo zvuci) ne brini se.
Ginger, ja sam laik pa me nemoj slusati, al svojoj djeci ne ogranicavam kalorije ako je to sto jedu nutritivno bogato. Ne vidim nista lose da pojedu tikvice natopljene maslinovim uljem npr ali mi npr pomfrit przen u suncokretovom ne spada u kategoriju zdravog. Ili drugi primjer, sin obozava kad piletinu przim u kokosovom ulju, on posrce svu mast i ja ga pustim, meni je to ok ako se radi o zdravim masnocama. Moji su visoki, al nisu debeli, ishrana im je (kalorijski i nutritivno) bas bogata, al sve da ih hocu udebljat, ne znam kako bih uspjela, bar kad je o decku rijec, na njeg se nista ne prima bez obzira koliko kalorija unosio. Tako da, nemoj se opterecivat, dheca su takva kakva jesu, najbitnije im je sad usadit neke zdrave navike sto se hrane tice. Moji jedu u fazama, ima dana kad vrlo malo jedu i dane kad su nezasitni, i to mi je isto ok, pratim njihov ritam.
Prijavak: krenula radit bc11 i napravila samo 1 rundu, satrali su mw oni jump squat/mc. Stvarno nisam imala energije za takvo skakanje i kvadi su mi gorili. Ionako su ogromni i ne zelim ih vise bildat. Onda sam upalila i odradila kb#8 i dodala jos arm balance. Mislum da sam napravila dva savrsena dive bombera, ostali su bili kilavi, al i to je korak naprijed
Ivana, koliko znam, i sasa je doktorirala :lool: jedino ako ne mislis na trece dijete, al cisto sumnjam da ce te u tome pratit :team-mirena: :mrgreen:
Ja isto ne ograničavam malome masnoće kad je o maslinovom ulju i maslacu riječ, tj. ne vodim računa o tome stavim li manje ili više koji put.
Ja bih neki wo od kojega gore kvadovi, rijetko ih osjetim.
Uf betty jos nisam. Obranila sam temu i skupljam pacijente... Imam jos do doktorata! Ja sam danas bc 18 i jrc3 i neki 5 min.
thnx cure na misljenjima
ma jedu one raznoliko i po mojim mjerilima zdravo
kuha se svaki dan i jede se ono sto je na stolu (ok, za malu jos nekad kuham posebno, al ona ima vise obroka od ostalih)
mislim, pojedemo i pizzu i pomfrit, al jako rijetko
slatkise ogranicavam poprilicno, al nije mi bed da pojedu nesto nakon punog tanjura kelja npr.
i tak...stalno svi komentiraju kak su mrsave, vidim i ja pa debljam kalorije
al malo me kopkalo za masnoce
spajka :lol: na poznavanje tijela mame
sasa i ja sam mislila da je to to :?:
Joj da, obrana teme! Zaboravila sam.
Vikki, meni su gorili kvadovi na kombinaciji jump squat/mc (2x) 20x alt. Znaci skocis, ides u mc u stranu npr udesno, pa se vratis u sredinu, jump squatas, onda ides u mc u lijevo i tako izmjwnjujes strane 20x. Grozno je, a vidim po komentarima da nisam jedina kojoj je to tesko za kvadricepss
vikki, pa i ne. samo ovisi kako se gdje to zove, negdje je to obrana teme, negdje je to seminar 1 i 2, negdje je to KDI.
ja sam isto mislila da si ti vec obranila, ali ako je i tema iza tebe i to je puno.
Betty, hvala, probat ću!
Spajka, ja sam stala nakon 1. godine, otkad sam rodila nisam ništa napravila. Sad mi se nudi prelazak s doktorskog na novopokrenuti specijalistički; prednost tog spec. je što bih ga vrlo brzo završila i sadržajem je direktno vezan uz ono što radim, to je baš nešto novo i praktički nema ljudi specijaliziranih u tom području. Ali na završeni spec. ne dobivam ništa na plaću, a na doktorat dobivam 15% gore. I nemam pojma što da radim.
Ivana, meni je novo kad sam studirala prije 20 godina :)
vikki bilo je to i ranije, samo je rijetko ko isao odmah na doktorat. to je tad bilo egzoticno.
A tako znaci, nisam znala. Upisala sam 3. semestar i stala prije odabira teme.
ja sam pak trebala samo malo nadopunit temu sa znanstvenog, napisati 2 članka iz istraživanja kojeg sam ionako bila napravila u 2 dijela i prijavit doktorat (i naravno platiti 50.000kn koje tada baš i nisam imala) - i iz prkosa nisam jer nisam htjela dati te novce a da zauzvrat nisam dobivala ama baš ništa (ni sat predavanja, ni zarez znanja, a kamoli bilo što drugo) :facepalm:
Večeras ipak snaga:
4 rounds, iza svake vježbe snage ide 10x 1/2 burpee (200 1/2 burpee ukupno), sve sa 5kg utezima osim rows, 30 sec rest između rundi:
10/10 kbell rows (12kg)
10 arnold presses
10 hammer
10 chest press
10 triceps extensions
Onda za abse 2 runde sa 5kg utegom u rukama:
15 combo triceps extension & leg lift & toe touch
15 slide & touch
15 sitted bicycle
Bome i ove 2 runde su mi bile sasvim dovoljne da baš peku absi.
Anci, probaj sa peticom ;)
aha,dakle još 2 god pa će mi se ljepit znači....:mrgreen:
ja sam morala jesti umućena sirova jaja + kraš ekspress....pa su govorili da je to radi krajnika i da ću se zdebljat kad ih izvadim...pa ih izvadila i opet ništa...
Danči šta ti je majke ti arnold press,nije valjda po Schwarziju? :uteg:
joj,riknula sam kad sam vidila trailer za najnovijeg Terminatora,djedica is back!
meni iskočila vena na pubičnoj kosti,hmmmm......malo rano, i u prvoj mi je T ali koliko se sjećam tek tamo negdje u 6tom mj....
valjda vježbanje i naprezanje ne odmaže...:unsure:
Mislim da ti ta vena ovisi samo o trudnoci. Meni se povukla onog momenta kad sam rodila.
Danci pa kud ti sa slikom, znas da je zabranjeno :uteg:
Konacno sma napravila taj ss1x! Je skakutav ali svidja mi se, kratak je pa zacas prođe. Meni je koma ovdje vjezbat jer nemam po ure mira da odradim nego jedva ovih 20 min izvucem....
ja sam naprvila BC#11, onaj sta je na rasporedu danas. bolila me glava i mislila sam a necu ali sam se natjerala i sad mi je super :mrgreen:
bravo MB!!!
a jel se može naći te body shredove na netu for free.neke stare ako postoje :-) možda pitam gluparije.
Ja sam na čistom bodyweight programu i bosa.
I to je maksimum koji mogu podnijeti na ovim temp nakon sto se ZETom dovucem doma.
Ujutro se dignem stvarno rano, al ne bih vježbala ni da mi zivot o tome ovisi.
Za vikend me ceka hrmbanje u viksi. Jedva cekam da mm pocne raditi :mrgreen: