vrijeme rucka. dosta s opisima munkapova :gadljiva: :mrgreen:
Printable View
vrijeme rucka. dosta s opisima munkapova :gadljiva: :mrgreen:
jos je tu :D
Cure kaj uopce ne trebaju ulosci sa mooncupom ili? Zainteresirale ste me
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Cek dok magriz ruca pa ti javimo :lol:
Ja sam koristila dnevne platnene. Al ja njih uvijek imam. Zbog Magriz necu opisivati zašto :mrgreen:
curke, hvala!
a da, izgleda me gripa pokosila
sinoc sam jos malo kurila
danas ne, al sinusi i grlo su koma
procitala sam negdje da gripa uzrokuje gubitak 20% misicne mase :-(
i danas se primim za guzu, a ona mekana, smmmmrrrrc
a vec je bila stvarno fajn
i s obzirom da se vucem ko krepana macka, sumnjam da cu prije sljedeceg tjedna moci vjezbati
ako i tada :-/
ah da, i najmanja mi pocela kuriti...sad cekam kaj je tocno pokupila...i tak...
mooncup - imam, ne koristim, nikad se nisam uspjela sazivjeti s njim...
ajde, budite mi vrijedne, jedva cekam pridruziti se!
Ginger :ghug:
bit će vremena za vježbanje i vraćanje u formu, ne brini
skulirana, hvala na ponudi (ako zatreba, javim), zasad se dobro držimo, uzeli smo nešto slično od aderme, imala je jučer neku mini temperaturu i
sve skupa dosad nekih 40-50 kozica
Anči :lol:
uspjela sam po planu X-yogu i callanetics za trbuh, e to mi ne postaje ništa lakše bez obzira na učestalost vježbanja :lol:
ajd dobro je
odradila sam tek popodne focusov lower upper
bome na nekim dijelovima mi je bilo teško
čučnjevi i iskoraci me ubijaju
ali sam zadovoljna, volim raditi t25 zbog sata koji stalno vidim
onda se tako tjeram, iznenadi me kako brzo prođe prvih 10 min., pa me iznenadi da sam već na pola, pa zadnjih pet sigurno neću odustati i tako...
mooncup nemam iako su me cure uvjeravale da je super i za obilne mjesečnice dobar izbor
imam s tim neki issue
inače s mengom svojom imam issue
em traje 7 dana em puno i obilno, ma...
Takoder. 7 dana muke i onda jos par dana iritacije od ulozaka :-/
Ginger ozdravi brzo :love:
Prijavak: teretana. Mm me nagovorio da se izvazem tamo pa sam u depri. Ta vaga ni makac. A pazila sam i na prehranu, vjezbam, trcim :(
Majke mi ja bi imala 100 kila da ne vjezbam :/
Znam, znam, centimetri al zadnji put kad sam se mjerila ni oni se nisu pomakli.
mb ne tuguj, ti si baš zgodna ženska i sva si utegnuta
hebaji ga, ne mogu a i ne moraju svi biti twigice
:lool:
http://www.jamieoliver.com/recipes/b...2uGveIYXRuC.97
Poslat cu ti fotku knjige na viber.
Mb, potpisujem flopicu, ne vazi se. Budi zadovoljna time sto si se bas utegla i sto si u vrhunskoj formi!
E jbg sad, ne mogu bit zadovoljna kad u pola hlaca ne stanem :lool:
mb, ja te skroz kuzim :mrgreen:
ja sam se od ng do rodjendana, s velikim planom napretka, vjezbanjem i smanjenim unosom uh udebljala 30 dag :lol:
Summer :lool: :kiss:
Frustrira jel da?
Pridruzujem se frustriranima :mrgreen: izbacila me iz takta svaka isprobana haljina danas. Nakon 10te vec mi se opasno blizio panicni napadaj i proklinjala sam i gym i sve protekle mjesece...
Ja o kilama neću pisati, napokon se vidi veliki pomak i struk se puno smanjio, a MM umjesto da me pohvali kaže da moram još smršati...
Jedva sam otrčala 4 km kroz ovu buretinu i malo yoge za kraj.
Cure bokic!
Vratili smo se ranije. Od jutros je puhao takav vjetar da nismo izasli van.
Odradila sam u apartmanu plank izazov i pocela burpee izazov.
Jucer 5, danas 10 burpeeja. Nekako mu se veselim :-) Valjda zato sto sam na pocetku tek.
Nema sanse da sve pohvatam tako da redom bravo za sve :-D
mm se boji mojih bicepsa i stalno vice kako vjezbam s preteskim utezima :lol:
upravo sam odradila 45 minuta, s 5 kg, 12 ponavljanja:
Biceps curl with calf raise + 3 breakdown reps biceps curls
Triceps pushups + 3 breakdown reps overhead triceps extension
Split lunge with double biceps curl + 3 breakdown reps of squats
Double triceps extension in a runner's lunge + 3 breakdown reps triceps dips
Biceps curl with hamstring curl + 3 breakdown reps biceps curls
Plank with triceps extension + 3 breakdown reps triceps hover from triceps push up position
Reverse lunge with double biceps curl + 3 breakdown reps squats
Lying triceps overhead extension + 3 breakdown reps push ups
Sumo squat raise with biceps curl + 3 breakdown reps biceps curls
Moj se vise ne buni :)
Kod mene danas trening za mozak na pasu, upper focus iz bete.
Kod mene u kvartu ima neka dvorana za vjezbanje i mozes doci na ogledni sat. Ja sam se prijavila jer me zanima kakvi su treninzi i mogu li ja to pod nekim strucnim vodstvom.
Probala bih.
Mb i summer, i mene vaga uzasno frustrira i zato je bojkotiram.
Summer ti stvarno rasturas u zadnje vrijeme, odlicna si!!!
Sani, jesi uspjela ti sto skijati? Jel bilo sunca?
Cubana, cekam izvijesce 8-)
Jutros speed :vjeverica:
Nisam jos digla rolete, nadam se da je vedro.....
Anci bas me zanima kako ce ti se svidit :)
Summer :lool:
Ivana s, kris :love:
Danas vjerojatno rest.
od kad je MM kupio vagu koja je jako pametna, pa mu biljezi svako vaganje i radi graf ja se ne vazem :ban:
Summer ti si zvijer :-) a vjezbe su ti odlicne!
Anci i mene zanima kako ce ti se svidjeti.
Ivana s ja sam ovaj put samo planinarila s najmanjim. Skijali su mm i klinci, sunca je bilo dva dana. Ali vjetar je jucer imao orkanske udare, uz to je bilo i oblacno.
Nije bilo guzve na stazama tako da se ekipa izgustala. A bome sam i ja.
I o kakvim vi vagama pricate? Sve curke koje sam vidjela na fotkama su mrak :-D
Danas TBC ;-)
kris, focus imaš i na yandexu (upišeš focus t25)
https://www.yandex.com/video/search?...0t25&path=main
anemona, mogla bi i ti focus ali da pratiš Taniu, ona radi sve low impact - bez poskoka
kile - e to je efekt mišića, Summer, koliko vježbaš s utezima, sigurno si nabila mišićnu masu ;)
meni mm veli da su mi izraženiji mišići nego prije 8-)
ali razumijem frustraciju, meni se (pogotovo nekih dana) čini da što se više zatežem u smislu mišića, to više
van isplivava salo i celulit :lol:
teretana i fitness - kod mene u kvartu su sve cijene :-o pogotovo za one grupne programe
250-300 kn za 2x tjedno, 300-350 za 3x tjedno, hvala lijepa, meni se sviđa Tony (btw. sad ga sve kužim
i uopće više ni ne priča toliko :lol: eto što ti je navika)
pametna vaga s grafom zvuči strašno!
kod mene isto na vagi nema uopće pomaka, ali trenutno sam na miru s tim, samokritičnost je u oporbi :mrgreen:
al na neke druge dane, cure, znam točno kako vam je
s tim da, summer i malenu bebu sam vidila i uživo, i sasvim sigurno bih vas opisala kao vrlo zgodne i fit cure, ako to nešto znači :)
mm je najveći obožavatelj promjene oblika moje guze, vrlo detaljno prati što se tamo zbiva, vjerojatno i on radi graf u glavi :lool:
IvanaS hahaha!!!!
Al jesam!!!
U 6 smo krenule (pesekica i ja).
2,5 km (tako mi je endomondo rekao da moram) u 1 min intervalima.
Onda brzo doma, ves i sudje u njihove masine, stan je dogproofan i sad sam u vlaku.
Malo cu kasniti, al javna sluzba ce mi tih 15 min oprostiti :)
tangerina i graf kod muža :lol:
flopica, ti prijeđi s nama na P90x3, isto ima sat (jeee, i meni je to odlično da vidiš koliko ima, i volim kad pokažu na vrijeme
što je iduća vježba, tu je beach body valjda najbolji)
mene strah tih vaših burpeeja, do kad ćete vi to? :lol:
sluzba mozda i hoce, al ako kolega navrati na casicu terapeutskih razgovora a tebe nema :kbell:Citiraj:
Cubana;2865484. prvotno napisa
za one koje vole vage evo moje neprijateljice s koje ni ne usisavam prasinu :hand:
spajalica, mrak je, pokazuje i bodyfat?
ja doma ni nemam vagu :mrgreen:
je je mrak je i u mraku je i drzimo :lool:
ja na nju nisam nikad stala. ne zelim imati nikakav graf, a vidim da analizira i zrak, sad cu jos ljuta doma doci jer mogao je kupiti neku koja i usisava, a ne samo trazi necistoce i debljinu :voodoo:
hej curke..
ja sam se sinoć zacoprala kad sam rekla da nam je napokon krenulo na bolje sa zdravljem doma, sinoć manji zakurio, povraćao i imao proljev...još sam ga ostavila danas jer sam morala na posao zbog gužve i nekih obaveza. sa bakom i dedom su, i tata mu dođe iz noćne pa će biti doma, ali me svejedno pere grižnja savjesti..
što se teme tiče, jučer sam imala rest day, izuzecv onog zadnjeg planka kojeg sam odardila na pola, jer mi je koma dosadno plankirati 4 min.a i kud sam sve burpeeje odradila, za te plankove me boli dupe.
što se tiče kila, ja doma nemam vagu i to savjetujem svima. tu i tamo se izvažem kod nekog doma, čisto orijentaciono, ali neću da me te glupe brojke opterećuju. imam ogledalo i robu po kojoj se mjerim i to je to.
joj, ko će izdržati do 15h da odem doma........
e vidiš ja bi volila da mi netko kaže koliki mi je body fat
pa da vidim da sam predaleko od onoga koji treba da se vide pločice, i da o tome više ne mislim :) ovako se uvijek pitam: što ako mi samo malo nedostaje?
Tang :kiss:
I vjerujem da ti ne fali tako puno do plocica, samo da znas.
Umirem na graf o guzi :lool:
Moj nista ne govori :drama:
Tigric, nemoj se gristi, bit ce mu dobro kod bake i dide :love:
Spajka :lool:
I ja sam svoju kucnu sakrila ali maza je stalno izvlaci i vaze se.
Mjerim se jednom mjesecno.
Cubana bravo, bravo!
Spajka ta vaga je zlo :lool:!
Imam dvije, jednu koju volim i jednu koju ne volim, jer pokazuje tri kile više. Super mi je kad mi neko dođe, izvaga se na toj zločestoj, a nema pojma za razliku, pa kad vidim izraz lica pri izlasku iz kupatila :lol:. Obavezno slijedi pitanje, ono potiho, je l vaga tačna?
Pridružujem se timu frustriranih, pola kile više od početka februara. Al znam da više jedem nego što sam prošlog ljeta. Metem između obroka. Kad se dogovorim sa sobom, počet ću mršat :mrgreen:.
Slažem se sa Tang za izgled MB, Summer nisam vidjela uživo. MB je zgodna ženska sa divnim rukama.
Prijavljujem Agility. Bolja sam nego prošli put, i naravno da se ne snalazim kod onog divnog trčanja između traka.
Ja sam u 5 mjeseci izgubila 5 cm u struku i ni makac vise, a trebam bar jos 5,
Lastane jel to normalno?