Lili, srecan muzicev rodjendan!
Printable View
Lili, srecan muzicev rodjendan!
bravo za sve!
kli kli, tebi poseban naklon za organizaciju i volju!
ja sam totalno posrnula :-(
otkako smo se prosli tjedan vratili s puta (na kojem smo puuno) pjesacili, otrcala sam samo jednom 5 km
ili sam sama s djecom ili preumorna, uglavnom oboje
moram pod hitno nesto poduzeti, poceti opet s jillian i ubaciti trk kad stignem, nema ovo smisla...
Otišao mi post - sve sam vas pohvalila i za kilometre i za snagu da se išta radi kad nas smore obiteljski poslovi i draga nam dječica :-)
U srijedu divna orjentacijska utrka "duhovi Sljemena" (bila sa malom, baš je bio doživljaj i najbolji halloween party u gradu)
Jučer ujutro tempo trening, 45 minuta na 5:30. I puno ića i pića poslije, sve teško stečene kalorije bačene u vjetar...
Bravo Spajka!!!
Sve nešto skromno prijavljuje a na kraju 100-tka!
Meni je to neki prosjek kojem težim, manje-više uspješno. Prošli mjesec sam imala 80 jer nisam skoro dva tjedna trčala.
kjb, zabavno zvuči halloween party, mrak! Jeste bile maskirane?
I ja jutros po magli, nije baš neki gušt, bila sam sva mokra a išla lagano 9km.
hvala svima,
ali ja ne mislim trcati polumaraton, jer svi znate da to nije za mene. ja ne trcim, ja trckaram. mozdda jednom i odlucim trcati.
zadnje vrijeme mi je trcanje bas tesko, tako da ponekad ni 1 km ne mogu napraviti ne nekom tempu kojima je ovdje taj tempo i iznda onog za zagrijavanje. sto je posljedica sigurna sam i broja pretrckaranih km. sad ce se to smanjiti. vise cu se okrenuti vjezbanju doma.
Ginger, pa bome si se nasetala i ja bih odmarala nakon takve setnje. polako nije trcanje bas zec da utekne. neki zeko se uvijek moze sustici.
ivana jos uvijek ides ujutro? vauuuuuuuuu. jutros je bas bila magla. nije tako hladno bilo ali radi te magle dojam je bio da je puno hladnije.
kli_kli sad moras stisnuti a poslije ce biti lakse.
svima ostalim bravo za sve.
naravno da smo bile maskirane, a i ostali učesnici. Bojala sam se da Maloj to ne bude previše duhova i paukova (uglavnom su svi nešto nacrtali na licu i obojali kosu), ali bilo joj je totalno fora sa lampom ispod lica plašiti druge učesnike, kao što su oni nas plašili. Negdje smo 5 kilometara hodali, 8 kontrolnih točaka, jedina zamjerka je da u Grafičaru gdje je bio početak i kraj utrke nije bilo bundevinih oblizeka (zapravo nije bilo ničega za jest). Ako organizator čita...
kli_kli, kad tebe čitam imam osjećaj da si na drugoj planeti a ne kontinentu i da kod tebe dan traje puno više. Zaista si neumorna i super organizirana.
spajka, da ako te to ne veseli i ispunjava bolje da smanjiš trčanje.
Ja bi recimo voljela da ima neki klub za nas spore. Sad kad sam se malo pomaknula trebalo bi mi malo vodstvo.
Kli kli hvala za čestitke. I bravo za sve!!:klap:
Ginger budeš ti opet u djiru, sigurna sam.
Kjb baš fora al mene malo i straši, usred noći usred šume takva lica.:mrgreen: vidjela po fejsu fotke.
Baš razmišljam da iduće klupsko planinarenje povedem malenu (mogla bi i ti svoju) pa da se družimo.:-) jučer smo baš uživali u planinarenju.
Ivana s koja volja za trčanje po magli. A frizura ti je mrak, sva si ko bonbončić :heart:
ola djevojke drage!
hvala vam svima na čestitkama, baš baš baš divno :heart
ovaj tjedan nisam ništa vježbala, ali sam radila turbo, još sam imala gošću dragu pa je pao i i izlet dva puta
pa onda svaki dan kava bome sam se nasjedila po kavama, imam PTSP od kafića i ljudi :mrgreen:
sve predivno, ali sam krahirana
mislim da ću u pidžami provesti dan, osim šetnje s psom
očajno mi treba odmoooooor!
kbj meni super zvuči taj vaš party, ali bogme da nisu mogli koji štrudel napraviti, to im nije u redu :-o
spajka samo ti radi što te veseli i kako te veseli, iako toliko km je impresivna brojka!
Ginger draga, sve će to doći na svoje mjesto, uhvatićeš ritam kroz neko vrijeme
ubaci tih 5 km tjedno, jednu jill ili slično zbog snage i ja osobno bih yogu, malo istezanja...
ivana s i ja planiram ujutro ubaciti 1 trening trčanja s obzirom da se sat pomakao
volim jutra , a i idem s malom na karate 2 x tjedno navečer što mi bitno mijenja raspored
e da, friz ti odlično pristaje :*
mene isto hvata neka želja za promjenom...
kli_kli bravo za školu i trčanje, super super!
super Lili pršti od energije, bravo curo :heart:
e da, bolje da ovdje pitam nego na servisnom, prije ću saznati što me zanima - trebaju mi neke čizme, volim kaubojski stil, ada nisu preveć casual opet
da mogu i na haljinu, traperice, uske hlače
a da nisu ko' svetog petra kajgana :prosjačkištap:
gdje na netu da tražim, ako je vidio tko zgodnih modela neka mi šibne pp!
baš mi je hića :mrgreen:
ovako nešto
https://www.bibloo.hr/za-zene/proizv...28274:crna-59/
Flopi, ja cijepljena protiv ljepote, cekaj da se netko drugi javi.
Jutros 11 km na 5:37, zeza me muz da mi je previse energije ostalo od ljubljane, istina...
Srela tetu ozbiljnu, nju moram malo povesti na trcanje da vidi sve blagodati, ovako samo gleda sto ne valja s trcanjem. Mozda nam se Spajka moze pridruziti....
Cure uzivajte u vikendu
Spajka lezi u krevetu. Otisla sam samo vratiti broj za seosku ligu. Cak mi je malo i zao jer sam bila u kategoriji druga. No kako sam zbog landranja propustila jednu utrku ispala sam iz konkurencije. Mogli smo samo jednu propustiti. Ovako jedna na landranje jedna na bolest.
Al bravo kjb.
Flopi lijepo te citati.
Kjb :-P
Jutros mi se jedva dalo 6 km odraditi.
Ali zato mi se dalo naslikavati na vrhu nebodera kad sam isla po startni broj za cenera sutra. :mrgreen:
Ozbiljna bravo! Sretno na ceneru sutra!
Spajka ozdravi brzo :kiss:
Kjb svaka cast! Brza si!! Super zvuci maskirano trcanje!
Flopi neka si odmorila :love:
Ne znam za cizme, zbilja sam precerala, nista ne smin gledat (a triban jos jedne cipele :škartoc:)!
Ja sam bila s muzem malo u djiru i wellnesu jucer i danas, napunila baterije :)
Bravo spajka ti si nama i dalje 2.u kategoriji,a sad odmori i ozdravi :kiss:
Flopice predivno mi te čitat, milina, zasluženo odmori. Ipak si bila izložena velikim naporima. Čini mi se da ćeš u ovoj sezoni bez problema naći takve čizmice.
Kjb izvrsnaaaa! :klap:
MB bravo za đir i opuštanje! Kod mene isto opuštanje i gušti u djiru. Jučer navečer kino s prijateljicama, nas 6.gledali onaj s Cooperom i Lady Gagom, moram priznat film mi bezvezan, očekivala sam puno.više.
Al zato poslije s curkama do 2h, jutros se digla u 10h :-), skuhali ručak za muževu proslavu (neke sam plate s roštiljem extra naručila), guštali do maloprije.
Sutra ću ujutro trening :trci:, a popodne fina večerica s ekipom iz kluba. Vikend za 5!
Sirius sretnoooo sutra na ceneru, svima koje trče!
Idem sad malo snagu odradit u kućnoj radinosti.
Ginger, suosjecam :ghug:
I u mene slicno ko u tebe. Djeca bila bolesnjikava (il grintava) nekih mjesec dana... Ni jedan ni drugi nisu spavali po noci.. kad su oni napokon poceli, ja vise nisam mogla... Tek zadnjih tjedan dana dobro spavam, al sam skroz satravena... Pa skoro nista ne vjezbam... Al doc ce i to :)) samo da se jos malo naspavam.
Sirius, sretno!
Ostalim curkama svima redom bravo n odvjezbamom.
Lili, javim se drugi put kad dodjem :)
sirius, sretno i javi se!
trci jos tko?
spajka trci za praf, unatoc stalnom grintanju :mrgreen:
nije to nikakvo trckaranje
al spajka, smanji malo ako ti je previse
flopi odmori ti, zasluzila si
Jadranka, je, osim nedostatka vremena, zeza me i nedostatak sna...tako da te kuzim
i bravo svima za sve napravljeno!
da, hvala svima za podrsku
jucer sam neke intervale po 5 min, ispalo malo vise od 5 km
crkla sam...al ubacila sam trk izmedju dvoje gostiju za koje sam pripremala i rucak i kolace...
i sad ne znam kad cu opet...valjda jillku nekad
Može Jadro veselim se :-)
Curke naspavajte se, suosjećam :grouphug:
ja sam.jutros odradila jednu svaštaru by me:
Zagrijavanje 12min
10 x 200m na 3:36
trk do vježbališta
na vježbalištu snaga 8min
natrag rastrčavanje do doma
Volim ovakve početke dana :heart:
Ugodna vam nedjelja cure moje!
Ginger i Jadro :ghug:
meni osobno je najteže kod male djece nespavanje
tako da, pazite na sebe i ne iscrpljujte se dodatno, polako, vježbanje i trčanje neće uteći
bolje biti odmoran pa i rjeđe vježbati ako mene pitate...
danas sam prvi put od maratona imala aktivnost - 10 km kroz jedno seoce, baš me fino diglo!
sad sam se najela ručka i pite od jabuka, stavila masku na kosu, pa kad malo odmorim odoh s mlađom u rolanje (ona, ja ne - ja sam anitalent)
e da mi je još jedan dan vikenda, onda bih se baš pravo odmorila:nikadzadovoljna::škartoc:
uglavnom, cure
odlučila sam koristiti samo prirodne preparate za njegu kose i kože
i izbaciti meso češće od 2 x tjedno
pojačati povrće
izbaciti šećer komplitli
kao neki eksperiment
nakon kojeg očekujem da ću sinuti :alexis::lool:
dosta sam UH unosila kod pripreme za maraton i čini mi se da mi je sve nešto poružnilo i postaralo
zato će ovo biti neki test da stvarno vidim može li to činiti neku veliku razliku ili ne...
Zasitilo te punjenje ugljikohidratima.:mrgreen:
Oni svakako vežu vodu na sebe , tako da se to primjeti .
Ja sam odlucila ici jos s kilama dolje, preteska sam si za trcanje. Do proljeca cu se valjda oko toga dogovoriti sama sa sobom da se bacim na celicnu disciplinu i skinem jos 5-7 kg.
Ja sam dobila dvije kile.
Jedem super, vjezbam koliko stignem (vrlo malo, osim kucne yoge, ali sto je tu je), menge opet nema i - hebes sve.
Moja ocekivanja odnosno nada u ovom trenutku je da necu krepat' prije nego se situacija malo raspetlja. To mi je, zapravo, glavna preokupacija u zadnje vrijeme, s obzirom da su djeca jako mala, a muz ni ne zivi s nama zadnjih mjesec dana jer je ovaj cas nemoguce uklopiti njegove potrebe u prostor i svakodnevicu. Malo je po bolnicama, malo kod svojih. Zapravo je grozno kad pogledam da smo u tom dreku vec preko 6 mjeseci. :/
Ali eto, danas placam cuvalicu cijeli dan (bolje da ne kazem koliko) da mogu preseliti jos nesto stvari. Cilj mi je otici na Bodyflow izmedju svih tih poslova, ali vidjet cemo. Imam i cherry on top, vise nego vjerojatno carpal tunnel na obje ruke. Taman kako treba, kad si jedina osoba koja zapravo ista moze. :rolleyes:
Kaae, drzi se.
Ima takvih dana, tjedana, mjeseci , godina kad se sve nakupi. :-(
Cuvaj snagu i zdrav razum koliko mozes.:heart:
Baš kako reče sirius, čuvaj se Kaae koliko je to moguće.
Flopice odličan plan, držim fige.al načelno mislim da ti se nakupilo iscrpljenosti i umora od priprema za maraton i tvog ispita onda se to reflektira na organizmu, a posebno na koži (barem meni) čim se naspavaš i dobro odmoriš, sve će to nestati.
Izbacivanje šećera će ti sigurno dat energije #naša eksperiment cura#
Btw baš si mi dala dobru ideju za njegu, danas sam kupila masku za lice, a uvijek zaboravim masku za kosu. Trebala bi i to. Probat ću nešto prirodno.
A trebala bi i ofarbat izrast jer mi je zadnje farbanje ispalo pretamno i baš mi nije sjelo.
Sirius ajmoooo run run run!!!
Draga Kaae, strašno mi je čitati to, baš ne znam što da ti kažem, nego da će sve proći
i da se ne brineš za vježbanje, iako znam da tebe zapravo zdravlje brine
mislim da se odlično držiš kad sve to uspijevaš shendlati
pusti sad programe i trenere
to što stigneš, stigneš, vjerujem da bi rijetki uspjeli više da su u takvoj situaciji
možeš li pokušati svaki dan/jutro neku kratku meditaciju/istezanje/jogu ubaciti? do 15-20 min?
što kaže ginić na te neredovite menge? stigneš li uopće do liječnika?
koji je uzrok?
sirius bravo za plan, sigurna sam da ćeš do proljeća postići željeno!
Lili, moje maske za kosu su natural skroz - jaje/med/ricinusovo/ulje i sl.
bude neuredno i mljackasto kad se nanosi ali fino nahrani kosu.
farbe trenutno izbjegavam, samo perem u vodi od orahovih ljuski za sjaj
Kaae :love: uf, saljem zagrljaje. Nemam sta drugo za ponudit :love:
Flopi i ja mislim kad malo odmoris da ce sve doc na svoje!
Sirius super plan! I ja tribam smrsavit al sasvim je izgledno da ce to bit na sveto nikad :lool:
Danas neretva polumaraton. Vise sam hodala nego trcala, takvi je dan bio :/
Bit ce bolje drugi put :)
bravo mb!
i oni hodalački se računaju! :heart:
sirius nisam skužila, jesi trčala cenera?
a super!
sretnooooo!
Zavrsila cenera za 58:07 , tempo 5:47 min/ km
Jako sam zadovoljna, super zavrsetak sezone.
Jos vise jer sam zadnja 3 tjedna nakon polumaratona trcala svaki prosjecno samo 1-2 tjedno i to samo za odrzavanje, a ne po programu jer sam bila umorna.
Bravo sirius!
I mb, neovisno o hodanju. I hodanje se broji. :)
Ja sam odradila 20 minuta joge, rastezanje kojecega, otusirala se i sad odoh u krevet. Rastura me zglob pa sam popila ibuprofen. Mrzim tablete, ali sto se mora, mora. Valjda.
Sirius bravo :klap: super rezultat!!
Mb ti odjednom pa bum, istrčala još jedan PM pa bravooo :klap:, nema veze što je bilo hodanja, bilo vam je vruće i dođu takvi dani.
Milsim da imaš više pm nego ja :-)
Sirius izvrsnoooo, eto išla si na svježinu i odlično otrčala ispod 60min, čestitam ti od srca!!! :klap:
Jel je moglo trčat kroz tu gomilu ljudi?
mb ma nek si i hodala, bravo!
sirius odlicno, bravo!!
Kaae meni je tebe tesko i citati...
drz se, ne znam sta drugo da ti kazem
flopi, ti si i anemicna, koliko se sjecam pa ne znam je li ti bas pameto izbaciti sve to iz prehrane...pazi na zdravlje
MB bravo, uopce nisi lose to otrcala, valjda su ti ocekivanja bila veca, ali i ovo je super.
sirius odlican trk.
Lili moze se na ceneru lijepo trcati. mozda je pocetak guzva, ali na kojoj tako vecoj utrci nije?
Sirius, odličan rezultat, bravo :klap:
MB, bravo i za tvoj PM! Kako nam to nisi najavila koji dan prije da šaljemo pozitivnu energiju, tz, tz, tz... Koji ti je to već po redu?
kjb, odličan pace!
Jučer snaga, girja, bučice, a jutros 10km.
ma joj nije zg cener kao druge utrke, od svih utrka koje sam trčala tamo jedino nisam mogla normalno završit utrku, Teslina je usko grlo, neki ljudi doslovce hodaju i stoje posred ulice, onda mi koji idemo brže recimo naš drugi krug je nekome prvi, nisam uopće mogla utrčat u cilj kroz Teslinu a tad sam sprintala, morala sam vikat ljudima da se malo maknu sa strane, oni ne kuže da ako hodaju ili stoje da trebaju bit malo sa strane a ne posred. Atmosfera bude super, al mene je tad prije 2 godine toliko odbila ta gužva da više cener ne trčim unatoč odličnoj atmosferi. ovi koji su fakat brzi su jadni morali u toj brzini molit ljude da se maknu, organizatora uopće nije bilo blizu a znaju da je Teslina usko grlo. Pričam o svom iskustvu prije 2 godine. Tad je moglo trčat cca 1.000 ljudi, a poslije su povećali limit na 2.000 :drama: pa sam rekla nema šanse više. možda je sad bolje jer je manje krugova.
Jednostavno to je previše ljudi za tu trasu i širinu ceste, al organizatore očito vodi lova.
ivana s odlično za snagu i trk :klap:
mi jučer završili u bosanskom restoranu (bilo iznenađenje), jela sam ćevape s kajmakom nakon par godina, bili su prefini i lagani (bez svinjetine) kao i lepinje, nisu mi uopće loše pali, pa tufahije, baklave...mljaaac
Po redu:
MB, bravo za PM, stvarno si ih lijepo skupila i trebaš biti ponosnaaaaa.
Sirius mrak rezultat za cenera i završetak sezone. A možda ipak Advent run?
Ivana, sve si super odradila, kao i Lili. Dobro joj je krenula rezolucija da se više druži :-)
Veliki hug Kaae, teško je u kaosu od života uklopiti i brigu za sebe, no koliko razumijem ti im svima jako trebaš.
Flopi, uživancijaaa. Samo pažljivo sa prehranom i osluškuj tijelo.
Prijavak jučerašnjeg planinarenja sa sekom, sveukupno 9 km.
Od danas pazim na prehranu :-)
kjb ovo zadnje kazem svaki dan :lool:
hvala vam cure :kiss:
ovo mi je 6.pm, uopce ih neman toliko sta vam je :lool: al su 4 ove godine bila pa vam se tako cini :mrgreen:
wow sirius! odlicna si! bravo!
mb svaka cast na 4 pmove godine. to ides po godisnjim dobima? :)
ja prijavljujem malo trckaranja sa psetom, puno automobilskih kilometara, malo vremen ali i 3km bazen jutros. laganih sat vremena plivanja
magiz hahah :lool: tako nekako, fali mi onda samo jedan zimski :mrgreen: ima li koji :misli: :mrgreen:7
jucer cf.
pa koliko se ja sjecam na splitskom je padao snijeg. tako da i to imas u kolekciji ;)