Nabrala nekih...
Printable View
Nabrala nekih...
Palcice, i ja sam ciljala na Mizuno ili Saucony, ali najbolji doskok sam imala s Asics i New Balance. Brooks su bile nesto losije, iako isto jako udobne.
Lili, sad vecina profi trkackih ducana ima besplatnu trkacku dijagnostiku ako kod njih kupujes pa kad budes u Briselu, svrati. Prvo sam mislila da mi to ne treba za moje trckaranje, ali buduci da su tenisice, a zglobovi pogotovo :) , skupi, mislim da se isplati.
Rade i kod nas te analize već neko vrijeme, al moguće ne tako detaljno. Ja sam neutral, pa mi dosta toga odgovara.
A ja kad ti dodjem u Bxl nemam slobodno ni 1h a kamoli 2h :mrgreen: jer je raspored pretrpan.
Al ako ikako bude prilike, pošaljem ti pp da mi javiš naziv /adresu dućana.
Baš mi je drago da si našla prave tenisice za sebe.
Molim vas, napišite mi, što koristite za upalu mišića i je li netko probao kupovno tzv. magnezijevo ulje ili koristi otopinu magnezij klorida? Zatežu me noge.....
Palcice sve na bazi Mg je dobro, trebas isprobat sto ti najvise odgovara.
Ja recimo najvise volim Bioelektru direkt iz vrecice Mg 400, takodjer mi misice opusta voda (upravo se vracamo iz Jezercice), dan resta, istezanje, mazanje nekim gelom za hladjenje npr. Pernaton
Palcice ja isto uzimam mg direkt. Pomaze i masaza foam rollerom (priznajem da sam lina za to al kad je jaka upala natjeram se).
Jucer napokon trening nakon duge pauze! Imam osjecaj da ce me i trepavice bolit danas :lool:
kljucam.
Nova godina je pa i nova tema je
http://forum.roda.hr/threads/93800-V...34#post3138534