jesi sigurna da nisi krivo gledala.... i kod nas ima set za 150kn ali taj ima više dijelova...jako su slični....
ako su ti blizu Sesvete,tamo ih je jučer bilo još 6-7 komada (ovih za 50kn)
Printable View
Da, u Sesvete sam išla, ali samo je bilo tih za 150, nije bilo za 50 kn.
Danas, sutra i u četvrtak je rasprodaja odjeće i obuće u Tvornici. Od 10.00-19.00
Imaju skechers, wans,art, adidas, nike i drugo.
Samo danas su u NKD-u sve dječje pamučne majice kratkih ili bez rukava po 29.90kn.
Mislim da su i majice za odrasle (muške i ženske) također po 30 i nešto kn, ali njih nisam gledala.
curke, nadam se da se nitko nece ljutiti ako postavim pitanje ovdje, ali gdje u sloveniji kupujete djecju opremu i drze li jane kolica?
( :oops: molim da moderator prebaci na odgovarajuci topic, ja ne znam gdje)
popusti u froddo http://shop.ivancica.hr/
vidjela sam jucer u magmi u gajevoj -70% snizenja!
danas idem vidjeti sto imaju.
kad počinje zara?
zara pocinje sa snizenjima 25.6. :-)
zna li netko je li počelo sniženje u tezenisu?
Nije baš sniženje, al se isplati kupiti;
za dva kupljena invisible black Nivea proizvoda u Dm-u, dobiva se prekrasna platnena torba, dosta je velika.....
Ima na sedmoj strani.....;
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/cms/s...=1338971115000
Na fb stigli katalozi sa snizenjima u dm-u i Bipi (ta Bipa nikako da mi 'sjedne'.... sto se tamo zapravo isplati?)
Ima li negdje snizenja na inline role?
Hvala, Iris! :)
u Importane galeriji u dućanu Crocs na neke modele je stavljen popust 35%, a isti takav u Arena centru je bez popusta (konkretno, u IG košta 165,00 kn, a u A 249 kn)
a koji modeli su sniženi?
ako sam dobro shvatila u sloveniji počinju sniženja i prije službenih sniženja u srpnju? :sherlock:
u tezenisu je 50% sniženje, mi smo našli tajice, donji dio trenirke, potkušulje
Carpisa torbe (dućan otvoren u Ilici umjesto X nationa) ima snižene torbe, novčanike 30 i 50%
mislim da nisu na sniženju, ali su ipak dosta povoljne gumene birkenstock japanke u raznom bojama za cca 140kn (u importanne galeriji)
ja sam kupila crvene, nosila ih sad 20 dana na moru i baš sam zadovoljna
jel znate da li ima negdje na sniženju kupaćih za curke, h&m ili c&a?
Jel netko možda naletio u Zari na ovu jaknu?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NCEALED%2BHOOD
u HM su kupaći bili 99, a su sad mislim 59 i 69.
pogledaj i calzedoniu u WG
I ja tražim samo gačice, ima ih u Calzedonii, HM-u ili Benettonu u rozoj ili ljubičasoj boji, vel.3-4.g.?
Koja je cijena samo donjeg dijela?
Ja sam kupila prije 2 tjedna u Calzedoniji gaćice po cca 45kn, bilo je dosta toga u manjim brojevima.
hvala cure!
tražim i gornji i donji dio.
ovaj popust u h&m mi se čini ok, moram požuriti dok ima.
Ja bum vam suta javila kaj sam našla.
u amadeusu traju sniženja od 30 % na dio robe. Hlače su po samo 49 kn, duge il 3/4.
Kratke oko 100.
Kupila sam i divnu haljinu za 230, al nije bila snižena
Prošla sam cijeli CC1 i razočarana sam sa svim dučanima... tražile smo samo gačice bez gornjeg dijela... bile smo u C&A, Cartersu, Petitt Beuatou (tak nekak), he,he,he, H&M-u, Okaidiju, S.Oliveru, Benttonu, Nike-u, Funky Fishu, Lisci, Yammay-u, Hervisu još smo svratile u Muller i Dm, po druge stvari....i na kraju smo otišle do Calzedonije u King Krossu i kupile DVA komada gačica svake 38kn, predivne, ima ih dosta veličina - samo gačice, bez gornjeg dijela!
Na kraju sam ipak prezadovoljna, al smo izgubile 3h na hodanje...
ja prošle godine kupila svojoj klinki lepe kupače u Mani, ona nosi samo donji dio, ima 6.5 godina, a izgleda ko da je 8.5, kaj će joj gornji.