Ja to radim na kompu u wordu, kopiram komad po komad ;).
Ne znam postoji li drugi način.
Printable View
Postoji, netko nas je jednom naučio. Lako je (kad te nauče).
U donjem desnom uglu svakog posta, desno od Odgovori i Odgovori s citatom, ima ikona na kojoj su kao neki navodnici i plus. Redom klikaš tu ikonu na svim postovima koje želiš citirat. Samo na zadnjem klikneš Odgovori s citatom. I svi citati su tu!
Napisala sam par postova ranije:
"Dosta reklamiraju trajni papir za pečenje, ali to su staklena vlakna prevučena PTFE-om, ja to neću kupiti."
I da, nema sanse da to kupim.
Hvala onom tko reče da treba gledati Lidl katalog... Norveški dimljeni losos, mozzarella di buffala, pecorino, gorgonzola... Jedino burratu nisam vidjela. Ali zato ima punjenih njoka i raznih tortelina i raviola... Ode bar 200kn u ponedjeljak :mrgreen:
Tako je. Imam i ja plitki pleh stalno u pećnici, ali ne ribam ju baš često jer ne treba - koristim kikiri (veliki od gusa i mali emajlirani) za pečenje mesa, a kolači i drugo nisu problem, jer to manje šprica okolo.
Umjesto sredstava za ribanje pećnice koristim aquaclean program (neš ti mudrog naziva - u pleh se natoči voda, to se zakipi i ostavi desetak minuta, da se naslage otope, a dalje se može lijepo očistiti običnom spužvom za pranje posuđa). Dodam u tu vodu malo octa ili limunovog soka i žličicu sode bikarbone i očisti se sve. Nisam kupila sredstvo za ribanje pećnice već godinama. Smrdi mi, a ovo podnosim.
Ak hoćete napraviti zalihe maslaca za Božićne kolače - u Križevačkoj mljekari (znam za onu na Dolcu) je 37,5 kn/kg.
sillyme, to ide talijanski tjedan? Šrošli put je bilo burrate.
Inače, imate novootvoreni taijanski dućan u Medulićevoj, ali to definitivno ne spada u antirecesijesku temu
ajd neka je netko podigne pls, to bih čak i pratila :mrgreen: kad mi netko izvuče koje su glavne akcije, onda mi draže čitat nego kad moram sama rudarit hahaha
Lili pregledati Lidlov katalog traje ravno par min. tako da ne pretjeruj.
sami trgovacki lanci su se potrudili da bude jednostavno a ne rudarenje.
Frigaj ga meni je to tlaka, ne mogu se natjerat na to, a kad čujem da ima Adidas jakna povoljno, onda se zainteresiram ako treba djetetu.
Kud sad:
http://katalozi.net/lidl-katalog/lid...hrana-od-19-10
Evo, bujrum: https://www.lidl.hr/informacije-za-kupce/katalog
Ali meni je lakše pregledavati web stranicu s prigodnim ponudama, jer je separirano - hrana/neprehrana https://www.lidl.hr/
hvala Peterlin, na 1. linku se snalazim, na drugom sam izgubljena prekaotično mi je, ne znam kud bi gledala od tog šarenila, nije mi pregledno.
ja kad idem u Lidl, uzmem katalog za sljedeći tjedan i doma ga za minutu prelistam. volim talijanski, francuski i španjolski tjedan. I već znam kaj kupujem. Uz to u Lidlu kupujemo dosta stvari, pa mi upadne u oko ak je kaj od toga na akciji. Inače, u samom dućanu provedem max 10 minuta plus čekanje na blagajni. Znam di kaj stoji i kaj mi treba. imam 3 poslovnice koje su u mom radijusu kretanja.
Uvijek bacim oko kaj je u onom ćošku -30% zato jer sad tam ne stavljaju stvari pred kraj roka trajanja, nego ponekad skroz nove kako bi si oslobodili mjesta u dućanu. Tak sam prije ljeta nabasala na Paški sir. Za njega nisam ni znala da ga Lidl ponekad ima
Ja pak volim grčki tjedan i općenito volim kupovati u Lidlu. Znaju imat jako isplativ i taj neprehrambeni dio.
Da, treba prakse. Ja to češće prepustim mužu, on ima Lidlovu aplikaciju na mobitelu.
Iz ovog kataloga već sam zabilježila na popis:
- Instant kava Exclusive
- pureći file
- krušne mrvice i palenta (to ionako kupujem)
- tekući sapun Milk&silk - velika boca, to isto redovno kupujem
- čokoladni štapići
- lampioni za groblje
- talijanski pršut i sir (talijanski tjedan je zakon)
- canneloni i druge tjestenine
- minestrone povrće za juhu po <18 kn/kg - moram pogledati sastav
- sušene rajčice - to je provjereno dobro, inače ih kupujem na koprivničkom placu (OPG Čižmešija)
- pesto Genovese
- jakna muška za 149 kn, ali moram sina odvući da proba, čini mi se da bi rukavi mogli biti prekratki, kao i obično
- pamučne majice po 29,99 kn za mene (to redovito kupujem svake sezone i bacam kad se doderu)
- svježi filet lososa
- odojak (imala sam na umu patku, ali ne znam hoću li je naći, a dobro je i ovo)
- mesnata slanina narezana na kockice
Od onoga što nije u katalogu, a redovito kupujem, na popisu je tekući deterdžent, krpice za skupljanje farbe, omekšivač, sredstva za čišćenje, gumene rukavice, spužve i slično, otrovne maramice, kremu za ruke, povremeno kozmetiku (Cien maslac za usta u olovci mi je savršen, a košta manje od 20 kn), deodoran za moje muške...
Od hrane još moram uzeti zobene pahuljice i konzerve kukuruza, sirne namaze, jogurt, mlijeko i vrhnje za kuhanje. U katalogu je veliko pakiranje vrhnja od 1 litre, ali iz iskustva znam da se ne isplati - pokvari se prije nego ga potrošimo. Svekrvi kupujem jako fini džem od borovnica, mliječne čokolade, kuhinjske ručnike, mokri wc papir, salvete... Povremeno se počastimo pivom, ali sad je hladno pa to preskačemo. Kad mi se ne da peći kolače ili kad nismo doma, bez razmišljanja uzmem neki paket gotovih.
Eh, da - zimi češće kupujem povrće u Lidlu nego na placu, gdje zna biti smrznuto.
Meni je Lidl iskreno rečeno totalni izbijač novaca. Puno puta kupim na tim tjednima stvari koje nam uopće nisu fine, i završe u smeću. Otkad je korona uopće ne idem.
OK, ima nekolicina proizvoda koji su mi super, ali preživljavamo i bez njih :mrgreen:
detqalje kupovine u lidlu molim vas prebacite na taj topik.
ili cu brisati.
http://forum.roda.hr/threads/47775-p...rketima/page51
evo zašto meni treba ta Lidl stranica na forumu, prošla sma kataloga da nisma ni zamjetila lampion. :škartoc: i sad bi najradije pitala za cijenu, al ne smijem.
Pokušala naći tu Lidl forumsku stranicu da je podignem, al ne nalazim.:/
spajka, sad tek vidim, hvalaaa.
Htjela bih samo reć' da kad te krene, krene te.
Muž je poljubio branikom drugi auto prilikom kretanja na semaforu.
4000 kn odštete na drugom autu, naš danas ide na procjenu kod limara. :rolleyes:
Služi, ali ne u ovom slučaju.
Dogovorili smo bez zapisnika i bez AO.
Nismo htjeli bodove ni kaznu, tako da smo to isplatili čovjeku na ruke (moj muž samo na fino puca, auto je bio Audi A6 :mrgreen: ).
u takvim slučajevim se ispuni onaj list o prometnoj nezgodi i preda u osiguranje
mislim da ovo nije antirecesijska mjera, nego dapače, kako opet preveslati sustav i još ste k tome platili, a mogli ste se pokriti iz osiguranja
moš mislit kak će ovaj platiti 4000kn popravak branika
i mene udarila cura prijepar mjeseci i ja sam dobila odštetu od osiguranja (keš), a mislim da je njima smanjen bonus
Nije, naravno da nije.
Nisam ju ni stavila kao mjeru, nego kao primjer troška.
Ja isto ne kužim, ako je i kriv ne znači da će dobiti ni bodove ni kaznu. U stvari za ovo mislim nema bodova (kretanje na semaforu).
Što se smanjenja bonusa tiče, ja uvijek platim osiguranje bonusa, tih 100kn mi se već isplatilo par puta :)
Ma ima, došla je policija.
Spušio bi 1500 kn kazne, plus bodovi, plus što se vraćao s pive nakon posla.
Uopće nam se nije dalo s tim zafrkavat.
A onda je malo više od krenuo na semaforu i udario onog ispred sebe... da za to idu bodovi. Svakako ne želim moralizirati, onda je jasna odluka da plati direktno...
Ne, nažalost, doslovno je tako i bilo. :mrgreen:
Krenuo, pogledao udesno da mu ne izleti na crveno pješak, nažalost ovaj ispred njega naglo kočio jer je njemu izletio pješak, a on nije dovoljno brzo reagirao.
Ali, kao što rekoh, išao je s pive nakon posla i samo je on kriv.
:lool: sorry morala sam se nasmijati
Evelina posve mi je jasno zašto ste ovako platili jer bi vas u drugom slučaju došlo još više. Ovakoste ipak uštedili, eto da bude u duhu teme.
Skužial sma da je i mooncup jako dobra ušteda umjesto uložaka svaki mjesec. Ja ga imam sigurno već 2 godine (imam 2 različita) i preporodila sam se u svakom pogledu.
Još jeftiniji su ti platneni ulošci
Evelina je i dost jeftino prošla,ako je A6 ili je to stari možda?