ne kužim ti se u klima uređaje, mi imamo fujitsu doma i prezadovoljni smo
Printable View
ne kužim ti se u klima uređaje, mi imamo fujitsu doma i prezadovoljni smo
Gdje kupiti lepezu - ne dječju. I da je povoljno.
Mojoj mami su cure strgale njenu.
u kineza
gdje kupiti stropni ventilator (po mogucnosti drveni) ali da nema ona ruzna svjetla montirana na njega (dakle meni ne treba luster nego iskljucivo ventilator),i da ima jako velik promjer propela? (klasicne su 90-120cm,meni bi trebao od 150cm pa i vise)
dakle,svi oni koji inace vidite po centrima su mi mali,u biti bi ja mozda nekako trebala doci do kataloga za opremanje ugostiteljskih objekata....:zbunj:
Gdje kupiti dugu ljetnu suknju? Dugu do gležnja...
Gledala u h&m, c&a, bershki i sl. nigdje nema :-(
Pa ako je netko vidio...
Ja vidjela u Zari, baš sam gledala neku bijelu.. Mislim da je bilo i više modela/materijala....
orsay. i još su na sniženju. ne znam koliko su, ali vidjela sam u KC u izlogu u više boja.
Jel ima negdje za kupiti štambilj "PLAĆENO" ?!
Kako račune plaćam putem net bankarstva pa bih na svaki nakon plaćanja stavila štambilj s datumom plaćanja, umjesto toga da pišem rukom kao dosad....
Ima sigurno štambilj samo plaćeno, a imaš i samo datum koji složiš i šibaš.
Meni je bolje taj datum jer po njemu znam da je i kad je plaćeno.
A imaš sigurno po papirnicama ili u narodnim novinama.
Tnx, skroz sam zaboravila na NN...
treba nam nekakav auto ili motor na akumulator, jeli netko kupovo pa da može preporuciti? treba nam netu, jer smo na jugu...
Tražim mlijeko za tijelo Felce Azzura Elegante na pumpicu.
Barbie sirena/surferica ima i u Plodinama, cijena negdje kao ova sto spominje mama_jos_malo, vidjela sam ih sad za vikend.
Gdje ima za kupit vlakića iz Tomice i prijatelja? Već vidim da mi se cijene neće svidjeti, ali Bubamaronja već 10 dana svaku večer prije spavanja nabraja "Mama, kupit ćeš mi Tomicu, i Peru, i Stjepana...." :roll:
Vidim na njihovoj stranici, hvala.
ja sam ga kupila na nekoj turbo akciji za 130,00 kuna
inače isto mislim da je na nekoj normalnoj akciji već dugo vremena 150,00 kuna
a pak prvi put kad sam vidjela je bio 170,00, pa....
ne znam da li je od Kozma do Kozma razlika
uglavnom, ako tamo kupuješ i imaš neke popuste isplati se uzet tako nego naručivat netom....
gdje ima za kupiti crtić dvd gnomeo i julija i koliko otprilike košta
thanx :)
Jesi li gledala na Konzumovoj stranici za online shopping?
Ja ga kupih u Konzumu negdje pred Bozic, pregenijalan je, bas navijam da ga nadjes!
trebam djecje carape stopalice, povoljne, zna netko?
h&m, 5 pari 49 kn
Kasnim...
tx na brzim odgovorima!
stopalica ima u lidlu, sedam pari trideset i neš sitno kuna
Gdje da kupim krunu?
Gledala sam u Muelleru, ali tamo ima onih malih koje se sa češljićem trebaju nekako pričvrstiti za kosu pa V. stalno pada s glave.
Dakle, trebam neku blješteću, rozu, šljokičastu krunu koja će stajat na malenoj glavici. :)
Trebam onu "zaštitu" za električni štednjak - ono što se stavi na kolut kad se ne koristi. I to mi treba baš nehrđajući čelik, nikako emajl. Nije za mene pa moram naći baš tu neku točno takvu... :gaah:
Pretpostavljam da ima po dućanima tipa Bauhaus, ali mi niti jedan takav nije blizu pa bih bila jako sretna ako netko sigurna zna gdje toga ima :mrgreen:
znam da je glupo pitanje...ali ja stvarno ne mogu naći moderni badić za velika prsa a da ih i drži!!!!
pristajem kupiti odvojeno gačice i grudnjak...bitan mi je samo grudnjak, može biti i crn, ali da ima žice, debele naramenice, spužvu dubinu C (a može i D ako je manji broj) da dobro drži- ali da nije bapski- gledala sam u Lisci i Skini-ju, H&M, New Yorkeru, u Puli kad sam bila, ali sve ili mi ne drži dobro, ili je bapski, ili su skupa gornji i donji dio pa mi gaće budu velike (Palmers mi je preeeskup)
ako netko zna gdje ima dobrih i modernih badića za velika prsa (da nije dućan za trudnice) da se kupuje odvojeno neka mi hitno javi.... hvala ;-(