Crvenkapica ja sam to imala ali najvjerojatnije od crinone gela
Printable View
Crvenkapica ja sam to imala ali najvjerojatnije od crinone gela
Muma cestitam od srca na velikoj beti,uzivaj u trudnoci jer je to najljepse razdoblje....
ne od utrica i gela vec bas iscjedak ....
crvenkapica koliko se sjecam spiki s prije zaceca, creamy iscjedak (slican losionu) je karakteristicar za razdoblje nakon ovulacije, mozda je sad pojacan zbog velike doze progesterona. kakogod, nisi jos - pred menstruaciju, nemoj se brinuti.
Prijavljujem roskasti iscjedak, 4dpt blastocisti... Ovako je krenuo moj prvi pokusaj, s tim da je tad to bio 7dpt... :-(
Ma daaaaj, kak već sad? Bubekica, zeeen... Meni je doktorica rekla da iscjetke zanemarujem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ne znam, sarafi me trbuh cijeli dan, osjetim da je napuhan i sad vidim ovo. Skroz je prozirnkasto roskasto... A ne znam, vec mi je pun kufer.
bubi a sta bi bilo kasno da je implantacija? ne kuzim se jos u to..
Muma prekrasna beta. Čestitam, uživaj
Muma prekrasna "prva" beta! Ovakav scenarij svima želim!
Mimi32 ~~~~~~~~~~~~ da se mrva lijepo ugnijezdi!
bubekica znaš da ima raznoraznih isjedaka u razna doba ciklusa. Samo polako, bez živciranja. Nadam se da bude sve u redu. I meni je kao i mumi dr. rekla da bez obzira na iscjetke samo nastavim s terapijom. Btw kak si ti izbjegla utriće?!? I ja bih (ako bude sljedeći put)!
Rekla sam da idem radit i da mi je nezgodno s utricima, napravila se malo blesava i pitala jer postoji alternativa...
Nije ti loša taktika bubekica:-)
Jel ima netko tko je bio na FETu i ima inače normalne ovulacije? Ja od transfera osjećam jajnike, a prije ništa. Sad ne znam jel to normalno. Svako malo mi se jave (redovno na smjene da znam da imam dva!).
bubekica :fige: ~~~~~ da to nije nista strasno, drzim znas kakve fige draga da taj rozi vragic ode, nestane i da se mrva drzi i da se ugnjezdila...
muma, predivna beta, ČESTITAM! :-D
nisam u toku baš, nemojte zamjerat što vas sve ne nabrajam, pa svima želim lijepe bete i još puno ovakvih odličnih vijesti!!!!
evo me sa uz, jedno snažno srce kuca!!!!!!!
željkica bravo za srčeko!!! :-D
bubekica nitko od nas "nije te sreće" nakon toliko vremena rada na bebi. Kad me netko sad pita jesam li trudna ja ne mogu reći da jesam nego kažem "za sad je ok". Mislim, kakav je to odgovor? Da ne duljim, želim ti da baš sad jesi te sreće pa da i ti ne vjeruješ betama ko ni ja.
I hvala svima na čestitkama :oops:
bravo zeljkice !!
bubekica zar i kod tebe problemi ? joj meni vec sad ovako nesto da se moram vec na 5dpt nervirat
i mene sarafa cijeli dan, a di je sl. petak kad test tek mogu napravit, danas dobila drugu stopericu
sad ce me izludit svaki dan virkanje u gacice, a nije mi rano za mengu jer vec dva ciklusa dobijam 24dc mengu i sve pocelo od koristenja euthyroxa a on hoce mengu poremetit, meni je skratio na 24dc a danas je 22dc pa uh ...
bubekica kod tebe moze bit i implantacija zasto ne , kako kasno , pa i nije meni je to taman
pa ja sam imala 10dpt krvarenje kad sam ostala trudna i dr. mi rekao d a je implantacijsko
Zeljkice :-D
Bubi ja dijelim misljenje od jejje..nek se to mrva gnjezdi..i tek te sad shvacam zasto tako razmisljas... Ali ~~~~~~~~~~~ da ne fali
Strasna?
Ma sigurno je implantacijsko :-P Ajde bjezte uzivat u petku!
bubekica zar ne dobijas brevactid 5dpt ?
bubi ne sviraj! Biti će sve to za 5! I da... implatacijsko je! :P
Imamo i jednu trudnicu da malo popunimo neznam da li ožujak ili travanj jer je sad u 7tt. Našu riječku Rodicu Butterfly101 je iznenadila spontana trudnoća! :-D
crvenkapica ne, ne primam boostere, nije praksa na VV, osim brevactida na dan punkcije u stimuliranom ciklusu.
svim mojim navijacima saljem :kiss:
smirila sam se, opet sam zen i cekam. na ulosku je cisto, ni kod brisanja nema niceg.
Bubekica, ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro. Vidis da je prosao vec taj iscjedak. Samo coool :)
aaaaa ima lijepih vijesti!!!!!!!!! :-D muma, beta je zakon!!!!
željkica čestitam na :heart: i malo ~~~~~~~~~~~~~~~do kraja trudnoće!!!!!!!!!
bubekica :fige: da je implatacijsko!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu ili plusić!!!
:-* svima!!!!!!!!!
Bubekice prijavljujem se sutra za početak pikanja ... Ne brini, to je implantacijsko...Svima puno sreće želim!!!! Muma bravo za betu!!!!
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogrmnu betu i :heart: junačko...
bubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + i beturinu :)
muma, to je ta beta :) čestitam...
vatra86, žao mi je zbog folikulića, ali vibram za nove pobjede ~~~~~~~~~~~
željkice, tina29 za uzv~~~~~~~~~~~~
ostalima, koje sam preskočila, vibram iz sveg srca, šta god da je u pitanju i u kojoj god fazi da su :)
muma, prekrasna beta! ~~~~~~~~~~ za uzv u ponedjeljak! Tako sam sretna zbog tebe!
vatra8, nadam se da će idući postupak biti bingo!
bubi za uzv~~~~~~~~~~~~ da je ovo roskasto bila implantacija! Držim fige za betu! (Odnosno testić ;) )
Jutro!
Evo one koja ne spava :-)
bubekica nek tak ostane i dalje!!!
tikki :love2: u ponedjeljak samo javljam betu, ne znam kad će uzv, nadam se da će me moja gin pogledati prije dr.A (za 2 tjedna) čisto da utvrdimo da li je sve na svom mjestu, a i brojčano stanje :zbunj:
Joj tako ste sve drage da mi je već neugodnjak :oops: Hvala vam kaj se radujete sa mnom!
Želim svima lijep vikend i šaljem ~~~~~~~~~~~~~ svima, naročito betočekalicama!
A sad kavica, čaj, kakao.... :coffee:
Muma čestitam na beti i da sve bude i dalje ok ~~~~
bubekica budi i dalje zen i šaljem :fige: + ~~~~ za lijepu betu
ostalim također šaljem malo ~~~~~
e da pridružujem se Muminoj kavi, čajem .....
Strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
Željkice, :-D za srculence!
Tina, :-*
Bubekica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve u redu.I gel zna imati za nuspojavu kojekve obojane iscjetke.Al više mi se sviđa ovo za kaj sve cure navijaju,da se malac gnijezdi :-)
Čestitam Butterfly na trudnoči!
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim pikalicama i onima koje tek kreču u postupke!A betočekalicama želim prave bete od početka!
jutro evo i mene na kavici odnosno ja ću nes jer mi je od svega muka,kažem ja jučer dr da imam cjelodnevnu muku a on meni ko te šljivi to si htjela!:lol:
žužy kako si ti?
bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!!!!!!!!!!!!!!
Muma čestitam na beti i da sve bude i dalje ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkice super za srčeko:-D
Muma čestitam:-D
i našoj novoj trudnici Butterfly iskrene čestitke:-D
Bubekica i meni se čini da će to prije biti implantacijsko malo je prerano za m
Željkice,a si me nasmijala,dobar ti je doktor :lool: A čuj,ima čovjek prav,tak si htela,sad nek ti bu,hahaha!
A kak sam..neznam,nisam baš naj.Kad bi bar ovaj fizički dio prestal,da dođem na staro kolko tolko..s ovim drugim jednostavno moraš živjeti.8.5. imam kontrolu u Petrovoj pa se tome veselim.
Željkice,bravo za malo hrabro srčeko!!! :-D
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude lijepa brojčica
butterfly,čestitam i tu na trudnoći !!! :-D
Hvala draga! :-*
žužy šaljem ti vibre na kvadrat da se što prije vratiš u normalu i zaskočiš mužića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :shykiss:
butterfly čestitam od srca!!!
Moja beta danas 2894....prije dva dana 2090....:(
Uzv tek u utorak....