zhang :lol:
Willow, navrati nam češće pa ćeš brzo ulovit ritam!
Printable View
zhang :lol:
Willow, navrati nam češće pa ćeš brzo ulovit ritam!
Willow, pa gdje si ti? :-)
Zhang, :lol:
Danas complex lower, p90x3.
Tesko, no osjecaj nakon je odlican.
Day 4 yoga. :-)
hvala, drage :heart:
smjestila se, odradila anesteziologicu, rucak, uzv sa cetiri(!) doktora, i sad me cekaju tablete za ciscenje - jupiiiii!
uracunat cu to pod squat challenge :aparatic:
ne znam kad sam sutra na programu, ali javim se... uzivajte!
Summer :lol: na squat challenge
Sretno!!!
Prijavljujem 4 km, i to 3 km za 18:06 :)
Summer ko zna što si ti obukla kad su te došli gledati svi doktori :lol:
Sinoć otrčala polaganih 7km, živim na moru pa isto plivam bapski, više se volim brčkati u plićaku.
Bravo svima za trčanje i vježbanje!
summer :lool: aj priznaj, imala si svoju spavacicu :mrgreen:
plima, ozbiljno? ja sam mislila da svi koji zive na moru plivaju ko profici
Na moru mi je najdraže vidjeti starije mještanke kako polagano plivaju, nigdje nijednog talasa oko njih. Klize po moru.
Ja se trudim isto tako, ali ne ide :lool:.
Willow ajd ti fino na 22 minute Hard Corp ;-).
Summer :lool:
Sarmirala si cijeli odjel ;-)!
Sretno sutra, vibram da sve super prođe :-*!
Bome sve vi trkacice lijepo potegle!
Summer draga sretno sutra!
Meni noge tvrde ko kamen, nemam ideju sto da otreniram sutra.a vidim da trener daje ovaj tjedan puno opcija s laganijim treninzima.
ja volim teze treninge al hocu da ove odrvenjene noge se napokon opuste. Misici mi ko u stalnoj kontrakciji napeti.
i ja sam u cudu da vas toliko s mora ne zna plivat npr.kraul. Vecinom s ve babac stil kako rece ivana s :lool:
prijavljujem se u tim bapskih plivačica :mrgreen:
lili da ti nije to proljetni umor u noge sisao ;)
Ja ne znam nikoga od prijateljica s mora da pliva kraul a muski se niti ne kupaju, bozesacuvaj!
kupa se u kadi. more je za zabare ;)
:lool: bas ste me nasmijale
Ahahahahaha :lol:
Ja obozavam more i sve stilove plivanja.
I preko ljeta je sve podredjeno i prilagodjeno plazi. Cak nekad na plazi i odvjezbam.
Ok, pomaze sto nije turisticko mjesto i sto vec svi znaju da imam propuh u glavi. :lool:
Jedno vrijeme sam i girju furala na plazu pa sam, izmedju ostalog, radila snatch.
Pitalo muza da jel to 2-3kg. Kaze on 12.
Kad su se zagrcnuli :lool:
Zhang, 2-3 kg, skoro svetogrdje :lol:
Ja ne volim plivanje. Samo zato jer plivam babski.
Ali volim ludiranje u plicaku s klincima, skakanje i ronjenje.
hahaha zhang
Ja danas prosetala tamo di je Nera trcala. I ja nevidjeh nista iz njenog opisa sem vjenaca kod bana. Srecom ni ja njegov duh ne vidjeh. Kako je sce u oku promatraca. Nera je romaticna a ja sve samo to ne. Setala sam 5.07 km pejsom 8:37. Dakle ona trcala pa sve vidjela. A majke mi ja sam i naocale stavila :lool:
Prije toga BR WO11. Nekako sam ga traljavo odradila. Bas mi je falilo zelje, entuzijazma, volje sto god si izaberete.
Kad imam priliku zaplivam kraul. Grozim se istog gdje se malti glavom lijevo desno. Onako energicno. Kao da to doprinosi brzini a da pri tome glava niti jednom ne uroni.
Zhang, od kako su čuli da mases s 12 kg, garant dobijas najbolje mjesto u bircu, najsvježije voće :lool:.
Spajka :lool:
Ja bi možda i vidjela, u tom trenutku rekla wooow, al ne bi to znala opisat. A i sigurno bi zaboravila sta sam vidjela kroz 10 minuta.
Ginger, kad malo bolje razmislim, ja ne znam osobu iz svog okruženja koja ne pije kafu. Bas bi sad moral napregnuti sve vijuge da se sjetim. Eto, možda ti i nije predrasuda :lool:.
Resistance 2 poslije posla. Nisam odskakala od rasporeda.
Ih, kakav je to zivot bez kave :lol:
Ja ne mogu bez kave :mrgreen:
Ko je vidio zivit bez kave :lool:
MM je prestao piti kavu prije 7-8god, ja nebi mogla.
Cili dan nesto cistim, peglala uru vrimena i na kraju jedva odvjezbala, bice me umorilo ovo prije. Sutra me ceka slicno. Moram kucu dovest u red jer idemo na put 4 dana pa da se svekrva ne zapita kakav to nered uzgajam :drama:
al stvarno :lool:
j-la, ovi koje ja znam, a ne piju kavu :bozesvasta:, uglavnom su odrasli van bosne
i da zakljucimo, ovi s mora ne vole plivati :mrgreen:
a ja bih bas taaaaako rado htjela znati plivati kraul
zato moja djeca moraju bar 3 godine u skolu plivanja :mrgreen: :materlijecisvojekomplekse:
MB moja se davno prestala pitati :lool:.
Ginger, vidi se da na te tvoje nije uticala sredina.
Na selima u Bosni je to donekle i ritual, od toga koliko se i u čemu skuha, do toga iz čega se pije i sta se uz nju jede.
I moja će u školu plivanja, nit je ko pitao nit zna da će ići :lool:. Nekako kao kod tebe Ginger.
J-la :lool: :lool: a sta cu, zena ce dolazit obac djecu, neugodno mi je ako sve ne ocistim. Iako znam da ce dica vec prvi dan napravit nered :drama:
Summer ~~~~~~~~~~~
Sretno danas :-*!
Meni nikad nije palo na pamet gledat na bapsko plivanje kao manje vrijedno, niti ga tako zovem van ovog topica, koristim samo izraz plivanje do bova
jučer sam bila preumorna za skakanje, pa sam napravila oni flopičinu jogu, prvi dan
simpa je ženska i skroz mi je bilo dobro, iako nikad nisam radila jogu s instruktoricom koja toliko priča (osim Jilliankinu :lool:)
summer sretnooooooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Summer, sretno danas. laparoskopske operacije su u pravilu lagane i brze za oporavak, prijavljivat ćeš ti već idući tjedan neku šetnju i lagano istezanje.
A moraš bit spremna i za Ginger, barem neku modifikaciju radit kad ona rodi.
Danas su se noge opustile, malo sam trčala uz stepenice nakon bicikliranja na posao i skroz se dobro osjećam.
U glavi sam spremna za Bratislavu 02.04, sad mi je još jasnije kako moram trčati svoju utrku i ničiju drugu, masaža je dogovorena za petak, s trenerom ću još prodiskutirati par stvari i to je to.
Ivana s, i ja bi volila s tobom trčati PM, mislim da smo si soul sisters po polumaratonu :-)
A Neri zavidim... trčanje ujutro je nešto divno. Spajka, može i šetnja.
Lili, nisam te pohvalila za rasturačinu na štafeti, stvarno ste razvalili , super....
Super mi je rasprava o kafi, plivanju, plaži... cure na moru, kad se idete prvi put "bućnut"? Da sam ja na moru, vjerujem da bi o meni reportažu radili na HRT-u. Nikad mi nije prehladno.
No računam da ćemo se na Wingsima poslije utkre bacit s rive :-), ili tamo negdje u Bibinjama malo rashladit.
Ja bi godišnji.
kjb, ja čekam da se okupaju svi moji prijatelji koji su iz Splita, ali žive u Zagrebu. Oni služe tome da nama zagriju malo more :mrgreen:
Kad svi objave selfie iz mora, tek onda vadim našu opremu :mrgreen:
rekla bi mb, nije more zec da će pobić
Tang tako je ;)
Na temu mora sestrina dica se jucer okupala o.O
Moji bi tako kad su bili manji, sad nema sanse prije polovine 6.mj.
Mazi je digod i usrid lita ladno :lool:
Summer mislimo na tebe!! :kiss:
Zhang i spajka vi ste legendeeee :lool:
Moje noge jutros lagane ko perce, odjednom nestala ta tvrdoca bit ce kombinacija stafete-brda-jace masaze.
jedino me malo pece grlo, valjda ce proc, moj trkac stafetar je trcao s upaljenim grlom iako nismo se ljubili u usta :-)
Kjb hvala i bravo za stav za Bratislavu!
Ja napokon idem na hospitacije u vrtic kod sina,,tete me zamolile da im odrzim sat trcanja tako da se veselje sprema. Evo me u sportskom outfitu pijem caj u
kaficu i cekam da im zavrsi dorucak.
Morala sam ponijet sve medalje i osvojeni pehar a onda zabava krece i ju ju....
Lili, super što tete imaju sluha za sportske aktivnosti. Ja bila kod malene u ponedjeljak, dan oralnog zdravlja, sva je bila ponosna!
Ivana ovde je preko 20c, vruce. A oni su mali, samo po plicaku gacali.
Lili super :klap:
Moji uopce ne dozivljavaju moje trcanje :/
ajme najgore mi je ovo vrijeme, vani bude na suncu stvarno vruće, a moj ured je pećina i u njemu je hladno
doslovno nosim jaknu u uredu i skinem je kad izlazim vani