Nije dogovorena ali bi se mogla dogovoriti:) ja sam uvijek za
Printable View
Nije dogovorena ali bi se mogla dogovoriti:) ja sam uvijek za
Drage moje držim vam fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete ovih dana!
Ja od sutra krećem s klomifenima :-D , piše na povijesti bolesti da trebam piti 2x1 dnevno, kako ste vi pile i do kada? Meni piše 3. - 7. dan ciklusa piti tablete pa 9. dan UZV.
Nadam se da ćemo u ovom ciklusu uloviti berem 1-2 stanice ( u prošla 3 prirodnjaka nije bilo ništa, ili prazni ili pukli prije punkcije :evil: ).
Moram li tablete piti u točno određeno vrijeme ili da pijem jednu ujutro a jednu navečer bez posebnog tempiranja?
Maca, piješ ih otprilike u isto vrijeme. Ja sam si odredila ujutro između 9 i 10, i isto tako navečer. Pila sam isto od 3.do 7.dana i imala sam 4 folikula, od kojih sam dobila 2 jajne stanice od kojih se jedna oplodila :-) Sretno!
Di nam je Gabi dAnas?
Tu sam :-)
Ja sam danas bila na poslu pa se nisam stigla javiti...
Kod mene je sutra dan D, sad već jedva čekam. Nalazi će biti oko 9, pola 10 i naravno odmah javim
Novo je kod mene da me leđa rasturaju, ali mislim da je to od sjedenja jer sam 10 dana većinom ležala
Sve ćemo vidjeti sutra
Gabi25~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo vibrica za sutrašnju betu.
Pozdrav cure!!
Imam par pitanja pa ako mi možete malo pojasniti...pliz...
Bila sam kod dr.K na prvom razgovoru i nemam riječi koliko me oduševio doktor...Dao nam je popis pretraga koje trebamo napraviti-one koje se rade u Petrovoj 3.Zanima me,koliko se tamo čekaju nalazi?
Naime,čini mi se da ćemo sve prije obaviti od psiho savj.!!!???Nevjerojatno???Ja spadam u zdrastvene radnike i znam sve Milinovićeve fore-svi režimo na njega,ali ovo je najveća glupost stoljeća sa tim savjetovanjima!!Dobili smo termin 11.3. i rekla mi je sestra da je to još i brzo!!??
No,dobro,doktor mi je rekao da ćemo krenuti odmah sa postupkom i to blago stimuliranim ivf-valjda sam dobro shvatila ili ne??
Može mi netko napisati okvirno šta to podrazumjeva ili je to individualno??
Sorry,ali malo sam se raspisala..
Puse svima koje su u isčekivanju bete........................
Bok Mia74 i dobro nam došla!
Ja sam sve radila u petrovoj i hormone sam najdulje čekala a to je nekih mj.dana.
Pod ovo blago stimulirani bi moglo biti uz klomifen, neka me netko ispravi ako nisam u pravu jer nisam niti ja baš sigurna:)
Znači uz klomifen se dobije manje j.s.(individualno....kod mene npr.2, ali ima i onih sa 4) .Uz njega ne moraš raditi pauzu
od 4 mjeseca do idućeg postupka što kod drugih stimulacija moraš.Eto neka se još netko ubaci i napiše ponešto.
Gabi ti si trudna garant!!!Znam to i jedva čekam sutra da nam to objaviš!!!I brijem da su duplići:)
drage moje Ninocka , Aurora i Gabi 25 trudne ste i gotovo....nema druge .....ja u srijedu na trećem aih-u , Nina b nadam se da se vidimo , dođem oko 9 sati....imam jedan folikul desno 22mm , LH full pozitvna večeras štoperica..samo se još nadam da nije prazan folikul..... Mia74 mene je isto Kuna oduševio ...stvarno je optimističan..blago stimulirano misli na možda samo kloimefen i par injekcija gonala , a ne odmah full da vidi kako reagiraš...ovdje ti sve ide stvarno brzo ..ja sam prvi puta došla u 10mjesecu i već su skoro tri AIH-a iza mene....samo hrabro naprijed....a vi trudnjače da nam ovaj tjedan donesete lijepih vijesti ...plusića i pozitivnih beti...:zaljubljen::zaljubljen:
Ninochka28,ne trebam hormone već one sve markere hepatitisa,HIV1 i HIV2,VDRL,KG i Rh-ono što se obavlja u Petrovoj 3.Zanima me koliko se ti nalazi čekaju?
Gabi25 da ne pomisliš kako sam te zaboravila ili da nisam slučajno nestala s foruma ( a ne, ne , ja sam vječita dosada forumska), evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i malo ću:-D:-D, ali ne previše da se nebi forum tresao!!!!!:lol:
ninochka28 kaj da ti velim draga, sve pametno sam iscrpila!!
šniki ti me uvijek tak nasmiješ :lol::lol:
hvala ti draga
mia74 dobro nam došla, ninochka ti je već većinu odgovorila a što se tiče blago stimuliranog postupka dr.K je do sada prakticirao samo klomifene, ja sam prije prave stimulacije bila 2 ciklusa na klomifenima
narnija pa ništa nam se ne javljaš... sretno draga~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma sve vas volim, tako ste me napunile pozitivnom energijom ovim lijepim riječima, hvala vam :heart:
curke, čekam da se javite sa lijepim vijestima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da se i ja javim s novostima. Obavili smo sve pretrage u roku od tri tjedna (ne mogu vjerovati kak' je sve išlo brzo) i prošli tjedan odnijela dr. K. sve nalaze. Dogovorili se da od 4. do 8. dc pijem Klomifen 2 x dnevno (rekao je da mogu odjednom popiti obadvije tablete, amogu jednu ujutro i jednu navečer) i onda UZV između 9. i 11. dc. Ne mogu vjerovati da ću biti u postupku ni dva mjeseca otkako smo obavili prvi razgovor sredinom siječnja. Zbilja sve ide jako brzo:)
Ninochka, Aurora i Gabi.....sretnooooooo:))
Gabi, ja sam uvjerena da je to to!!!" :-D:-D:-D
Nestrpljivo očekujemo vijesti :-):heart:
Curke moje stare i nove jutrooooo....
gabi:angel: nisam radi tebe spavala...al ozbiljno....kad ce tih 10 sati ooooo....
narnija mene su narucili u 10.30 h sutra tako da se vidimo sigurno ako mi ne zgibas ranije...
Svim ostalim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kada je kava???
Dobro jutro cure!
Gabi, užasno sam nestrpljiva (kao i sve ostale cure sigurno), javi čim dobiješ betu! ~~~~~~~~~~~~~~~~još malo za bebača (ili više njih) :-)! Ninochki i AuroriBlu~~~~~~~~~~~~~ za strpljenje i pozitivne betice za koji dan.
Baš je lijepo vidjeti nove cure na našem Vinogradskom forumu i svima im želim dobrodošlicu (i da što prije odu s ovog foruma hehe).
Ja sam jučer bila u Mariboru i kako sam se dogovorila s dr. Vlaisavljevićem neću ići na prirodni ovaj mjesec ovdje kod nas. Dugo smo razgovarali s dr. o mojoj dijagnozi i dr. V. je savjetovao da je za mene najbolje da ne idem u nikakve duge protokole (mjesec ili dva prije stimulacije kontracepcija, pa onda supresija i stimulacija), već da je jedino rješenje kod mene da se prate ciklusi tako da se na 1. ili 2. dan m vade hormoni FSH i estradiol i ako su oni ok da onda 3. dan ciklusa ide stimulacija sa supresijom ili čak supresija nakon par dana kad se folikulići razviju. Ako hormoni ne budu ok onda se čeka idući ciklus. Tako da nećemo čekati četvrti mjesec već idemo u postupak već idući ciklus ako budu hormoni ok :-)!
cure danas sam nositelj losih vijesti... Gabi je morala na sastanak pa vam nije stigla javiti da je beta 9,5 znaci nista ovaj put... :cry::cry::cry:
a kaj ste sve na mene zaboravile... i ja cekam betu... :oops:
marnie, sretno!
Mia74, evo ja danas obavila hormone 3DC u Petrovoj, krv se vadi od 7-9h, ne treba se naručiti, i nalaz gotov za manje od sedam dana, s tim da sam ja pitala mogu li ga podići kad dođem 21DC, i naravno, mogu.
S tim, da pazi, meni je na uputnici pisalo i TSH, ali to ti ne vade u Petrovoj, tako neka ti dr.za to da drugu uputnicu jer to moraš vaditi na nuklearnoj na Rebru (ili u nekoj drugoj ustanovi, žena nije znala sa sigurnošću koja).
Spermiogram, u Petrovoj gotov za par dana (recimo, od petka gotov u utorak) i možeš ga i ti podići
Nalazi od hepatititsa itd. gotovi za 8 dana, tamo se krv vadi do 10:30h (ili 11..već sam zaboravila), ja sam dosla u 10 i bila 3. na redu
a ovim trima trudnicama šaljem :-)
A ne vjerujem:cry::cry:
baš mi je žao
a joj, Gabi, :cry::cry:, drži se :love2:.
Zeena, oprosti, ~~~~~~~~~~~~~~i tebi za betu :-).
Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!! :cry::-(:cry: Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?
Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa... :oops:
ma moram vas malo cure... ne ljutim se ja, samo malo zezam...:mrgreen: a za tocno 7 dana je i moj dan d...
a definitvno sam ostala u soku kad mi je javila... ja sam bila 100 % sigurna da je to to! :cry:
Evo me:-(
Zvala Vinogradsku i sestra mi je rekla da ne prekidam terapiju i da ponovim betu u četvrtak ili petak pa da se ponovo javim. Iako je to po meni samo odgađanje neizbježnog, stvarno ne znam šta bi se trebalo dogoditi da ovo ispadne dobro. Pretpostavljam da se radi o biokemijskoj pa ne znam čemu više daljnje mučenje.
U totalnoj sam komi ali dobro, preživjet ćemo i ovo pa će jednom i nama uspjeti:cry: Jednom kad skupim snage ponovo ići u postupak jer sad je trenutno nemam
Gabi znam da je teško ali izdrži još malo jer možda ipak bude ok:heart
ja nekako još uvijek mislim da će biti sve ok
Gabi :love2: nikad se ne zna, mozda jos bude sve dobro... :love2:
halooo curke pa 9,5 je pozitivna beta koja se moze nakraju jako lijepo poduplati, ČEMU OVAKVO RAZMISLANJE dok se ne dokaze suprotno ja smatram Gabi trudnoma vi kako hocete. samo da Vas podsjetim da je moja prva bila 10 i nije bila biokemijska...Sad sam ljuta na ovako negativna razmišljanja.grrrrr
Potpuno se slažem!!!Ipak je to vađeno 12 dpt a ne 14dpt i vratili su ti predembrije 3. dan
Po meni tu isto ima još dosta optimizma za pozitivu:love2:
Pa da ,točno NinaB je počela od tako male bete! Zato Gabi samo misli pozitivno da nahraniš tog mališana novom snagom :-)!
Tako sam i ja razmisljala Gabi sa takvom betom i dovelo me do cega me je dovelo do spontanog...
samo nesmijes tako razmisljati pa pogledaj link http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=148&Show=507
zato te molim glava gore
Gabi, evo i cure su ti rekle! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skok u petak!!! (nemoj u četv.vadit, odi rađe u petak). Stvarno je moguće da je sve tek na početku.
A ako dođe do plana B: odmori se i zaboravi na sve 4 mjeseca i u 6.mj.taman pred ljeto si opet u postupku, puna elana!
'Ej curke di se u Vinogradskoj vadi beta i koliko se dugo čeka?
Vadi se u endokrinološkom lab.koji je u zgradi nasuprot naše. Nalaz je gotov isti dan oko 13h
A joj nemam pojma....12 dpt je u subotu pa sada razmišljam čak da nazovem sunce i pitam ih da li mogu u subotu doći?
ja mislim da vinogradska isto ima dobar lab. a možeš na uputnicu pa niošta ne platiš. a i ideš preko reda jer se bhcg uvijek radi preko reda :-)