doanna divno divno! vibram za sutra!
Printable View
doanna divno divno! vibram za sutra!
doanna lijepo! :yes:
doanna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
ivka sretno danas i javi se!
ivka i doanna sretno:-)
Doanna, to je jako lijepa beta!:-D:-D:-D
Ivka, samo polako. Beta se dupla svakih 31-72 sata na početku, ne trebaš paničariti, ali je dobro izvaditi još koji puta.
Doanna, neka se tako i nastavi! :-D
doanna predivna vijest!!!!!!!!!samo tako dalje :-D:-D:-D
doanna, lijepa vijest
ivka, sretno od srca!
Doana, lijepe vijesti! Čestitam!
Moja beta danas 18dpt je 3676!!!!
ivka odlicno!
Ivka, supppppper!
Oprosti što smo ti bacile bubu u uho, ali tvoja druga beta nije bila baš nešto (za razliko od ove :-))
Samo ste mi muža splašile! Ne smijete mu više to radit :lol:
Ivka, baš mi je drago, sad nek bude dalje dosadno školski ~~~~~~~~~
ivkaaaaaaaaa :-D:-D:-D jesam ti rekla da osjećam da će sve biti ok (nadam se da sam dobro protumačila duplanje bete)
Ivka sad hrabro na uzv :-D:-D:-D:-D neka je sve po ps-u
ivka, a koliko je embrija vraćeno? možda je neki putem odustao pa zato takav rast... sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
doanna, i za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~
aha, vidim da su 2... možda je u tome stvar. i moja se u jednom trenu nije skroz uduplala i bio je vanishing twin syndrom.
Ivka, bravo!!!!!!:-D
To je sada super!!!!!
Sretno na UZV!!!!:
Ma bila je i meni malo sumnjiva ta druga beta, ali nisam htjela paničarit, ionako niš ne mogu spriječit. Ali ovako ću sad lakše čekati prvi uzv 28.10., vjerujem da bi se tada već trebali vidjeti i otkucaji.
Malo i za potporu svim čekalicama, na transferu mi se pohvalila sestra kako ove jeseni imaju dosta trudnica.
Ivkaaa :-D:-D:-D
doanna i Ivka13 divno!!! Čestitam cure od srca!!!!! :-D:-D:-D
doanna sretno danas!!!!!!!!!!!
cure hvala na pozitivnim mislima, beta danas 867 :-) neka se nastavi plodno u Vg!!!!
doanna, čestitam :-)
Drage, kakva je situacija u VG u vezi štrajka? Naime odlučili smo probat opet s MPO-om. Prije vm sam bila na konzultacijama i dog. koje pretrage moram napravit ali desila se i druga vm pa smo sve stopirali. Sad bi išla radit nalaze i s njima doć na ponovne konzultacije no neznam dal naručuju gore? M trebam dobit kroz par dana pa se nadam da će štrajk prestat dok mi budu gotovi nalazi
Doanna bravo! Čestitam! :-D
Evo da se i ja javim. Moja beta danas na 13dnt je 217.
Lotta81 divnooooo :-D:-D baš mi je drago!!
Aaaaaaa zakon! Go Vinogradska!!!!!!!!
Lotta čestitam :-D :-D :-D
Hvala cure. Još mi je sve to nevjerojatno. Gledam taj papir i mislim si pa jel to zbilja moja beta.
Lotta čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sve predivne vijesti!!!!cure želim vam školske trudnoće :-D:-D:-D
lotta8,čestitam...vg je baš krenulo!
lotta8 SRETNOOOO i neka sve bude školski:-D:-D:-D
jako mi je drago citati o lijepom nizu na Vinogradskoj nakon rekla bih visemjesecnog forumskog zatisja na Vg
Cure sretno i cestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Molit cu samo Lottu, DOannu i Ivku da se upisu na nas topic o dobivenom broju lijekova, stimulaciji, o broj dobivenih j.s. i embrija i smrzlica ovdje, bitno je voditi i nase forumske statistike, hvala cure:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica
:cry: pobjegao mi je folikul..2. pokušaj, prirodni ciklus,Vg,ne možemo ni doći do transfera...ajde cure help, čemu štoperica ako ne može zadržati folikul? oprostite što kvarim pozitivu, ali teško mi je..