pozdrav ....evo hvala Bogu VV ima novu trudnicu...MENE.....:angel:.sad cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati stvar...ßhcg 655.70
Printable View
pozdrav ....evo hvala Bogu VV ima novu trudnicu...MENE.....:angel:.sad cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati stvar...ßhcg 655.70
zipicaaaaaaaaaaaa moja mrvica se primila...i sad cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati to sve!!!!!
analoneta, čestitke!!! imala si transfer jednog dvostaničnog embrija ako se ne varam?
to se ove uspjeh!! bravo
analoneta, čestitam!
moja beta je danas 16.dnt 500 :-D!
analoneta, kitty čestitam.
woow kako je lijepo vidjeti veselje na ovom topicu, cure čestitam od srca na velikim brojkama i naravno bravo za VV :)
analoneta,kity cestitam od srca
bravo za nas!!!!!!!!!!!!!!!!ja zvala gore dana sa doktorica otisla taman sa odjela tako da joj se sutra moram javiti :-D
milasova tako je dvostanicni je bio
bravo :-D
ja dans dobila m 17 dc....????
zadnja m mi je bila 28.5. imala sam ciste koje sam riješila sa duphastonima,a prije toga mi je bila 9.4.,pa 28.5. i danas dobila na 17 dc....da li se to možda poremetilo od duphastona ili se sada napokon namješta ciklus?!
ma više mi je muka od svega....:-o
Analoneta i kity čestitke od srca :-D Stvarno prekrasno. Želim vam lijepu školsku trudnoću!
Sanda ne mogu ti pomoći, ali ti želim da se ciklusi srede!
Analoneta i Kitty...curkeeee iskrene čestitke od mene!!!:-D:-D
Bravo Kitty! Čuvaj mrvu! Svim ostalim trudilicama želim da čim prije dođe kraj postupcima. Mi smo u 36.tjednu i jako nam je brzo prošlo, ali nikad neću zaboraviti one sate u čekaoni VV-a! Ovo mi se činilo miljama daleko...Držite se cure, navijam za sve vas!
molim sve informirane curke ili one s puno iskustva ili i jedne i druge za odgovor na sljedece pitanje: koji se postupci na VV racunaju u 6 postupaka preko HZZOa? sekundarni, prirodni, polustim, stimulirani?? zahvaljujem
Ja znam za polustimulirane i stimulirane da se računaju...Oni sa samo Klomifenima ne...i prirodni ne...
Ali vjerujem da to netko zna puno bolje...
geceta, računaju se postupci u kojima koristiš Gonal i/ili Menopur.
tako sam sve i ja mislila pa me netko krenuo uvjeravati u suprotno i sad sam sva zbunjena i u panici. Ja sam mislila kako se prirodni ne racuna, kako se odmrzavanje ne racuna. Za ovaj moj klomifeni + menopuri nisam bila sigurna, negdje se ne racuna, ocito na VV se racuna. I onda me uvjeravaju da se sve racuna i samo sam se naljutila.
kitty, sutra druga beta jel? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sutra je druga beta, da. joj, samo da se pravilno podupla pa da mogu mirnije spavati, baš sam na iglama...
nemoj se brinuti - ovo što sam napisala je 100% točno, prirodni i sekundarni se NE računaju, klomifen+menopur se računa. ali navodno se može s njima dogovoriti da sama kupiš tih par Menopura pa se onda ipak ne računa.
eh da sam bila 100% sigurna da se racuna, kupila bih si tih par menopura zadnji put :) ma sta sad :)
pa mislim da ti je u ovom trenutku zapravo svejedno, ionako će ovaj zakon uskoro u povijest (bar se nadam), a po novom se ne bi trebali računati dosadašnji postupci.
i da, hvala curke svima na čestitkama, ja se nadam da je to ovaj put stvarno to :yes:
od srca čestitke novim trudnicama a svima vama i sebi zelim
da se to ubrzo dogodi i nama......
a jesam slozila recenicu
ljepo je procitati i nadati se :)
Destiny child, tek sad skužih da si u 36. tjednu! još malo do najljepšeg susreta :-)... sretno!
kitty,analoneta super ,:-D:-D:-D:-Dčestitam na betama
Cure, trebam pomoć... Naime, idući tjedan očekujem mengu i onda trebam doći 3 dc da mi dr. A da kontracepciju.... Molim vas za vaša iskustva... Jeste li pilule počele uzimati odmah taj 3 dc ili ne i može li se na taj pregled doći dan ranije ili dan kasnije? Možda neću moći biti u Zg baš 3 dc, a ne bih željela odgađati sve još jedan ciklus... :(
danas beta 1323 jupiiiiiiiiiiii na ultrazvuk narucena 26.6.jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evo i ovdje prijavljujem poduplanu betu, danas je 1012! sad čekamo uzv 23.6. :yes:
analoneta :klap: za betu!
Beba ja sam danas bila i dobila Yasmin (3 tjedna pijem i nakon zadnje tablete u roku par dana treba stići M). Ako ne možeš 3 dc idi 2 dc jer te ionako neće pregledavati i počneš piti 3 dc. U svakom slučaju nadam se da će ti u sljedećih 5 d stići jer ti M nakon kontracepcije mora doći negdje do 12.7. ako hoćeš u postupak prije godišnjeg. Tak sam ja danas skužila doktoricu. Da stignu sve obaviti prije nego odu. Navijam da ti dođe!!!
Analoneta i Kitty super duplanje!!!!!
analoneta i kitty :-D:-D...a sad čekamo uzv:fige:
Analoneta & Kitty bete su vam zakon! Neka se samo duplaju i da stignu bebice žive, zdrave i vesele! :)
Piki, hvala ti za info... Nego, ako i dobijem do četvrtka mogla bih M dobiti tamo tek poslije 12.7. U biti po mojoj kalkulaciji negdje oko 17.7. Samo se bojim da ne moram još čekati zbog godišnjeg... Taj moj prvi postupak nikako da dođe... Čekamo već 7 mjeseci i ništa se ne događa... :(
Zna li itko kako funkcioniraju ti njihovi godišnji i kada počinju?
Vjerojatno oko 1.8. počinju i onda valjda 8. mj no nisam sigurna.
prošle godine su počeli početkom 8.mj., dr A. se vratio sredinom 9. a doktorica nešto ranije. sad, hoće li tako biti i ove godine, ne znam :unsure:
No, kada prođe mjesec kontracepcije onda se opet dolazi 3 dc i kreće sa stimulacijom... Koliko dana se dobiva stimulacija? Možda bi i stigli i naš postupak napraviti čitav prije godišnjeg...