lasta,
vidim tvoj novi avatar! Preslatka je! Neka je prati sva sreća i ljubav ovog svijeta!
Printable View
lasta,
vidim tvoj novi avatar! Preslatka je! Neka je prati sva sreća i ljubav ovog svijeta!
Sela, draga, i ja jedva dočekala:-), četitam vam svima i šaljem puse!
Sela od srca čestitam! Veeeliki poljubac dečkiću!
Sela draga čestitam!!!
Sela, čestitam na sinčiću!!! :heart:
Inesz :shykiss:
Sela čestitam od srca.
Sela čestitam!
Čestitke od :heart: i od mene!
Sela čestitam!!!
Sela čestitam!
Draga Sela cestitke od :heart: Dobro nam dosao mali djecace:zaljubljen::klap::klap:
Draga Sela, još jednom i ovdje čestitam :zaljubljen:
Sela čestitam !!!! :klap:
i mi se pridružujemo čestitkama!!!!
Sela, čestitam!
Čestitam, Sela! :)
Sela iskrene čestitke :-D :-D!!
Eto samo da vas obavijestim da sam u 7 tjednu trudnoće i to sa trojkama. E tek sad umirem od straha, sretna jesam no strah od tako rizične trudnoće je ogroman. Dugo sam ovo čekala i nisam mislila da ću umjesto oduševljenja osjećati grozni strah. Doktori su sretni što su se sve tri mrvice primile no onda su me posjeli i počeli pričati o riziku trudnoće sa trojkama. Eto malo sam vam se požalila/pohvalila i želim vam svima sretnu trudnoću. :)
ajme,trojkice.. :-D draga, sretno do kraja!!!!
b.a.b.y čestitam :-D
Pokušaj se opustiti, kad prođe neko vrijeme i taj strah će splasnuti. Ne mogu reči da će proći skroz jer uvijek postoji jedna doza straha, i kod mene koja nosim jedno dijete, a kamo neće i kod tebe.
Želim ti urednu i mirnu trudnoću i da za 30-tak tjedana grliš svoje tri preslatke bebice :heart::heart::heart:
b.a.b.y. cestitam bas si nam svima uljepsala dan! vjerujem da te malo i strah ali bit ce sve ok i jos malo i ti si majka troje djece i to odjednom :-) zelim ti sve najbolje i opusti se i uzivaj u svojoj sreci i blagoslovu!
b.a.b.y. čestitam i želim ti puno sreće narednih mjeseci i da izdržiš što duže.
baby, neka bude sve u najboljem redu, imali smo sada nedavno i sretno porođenu trudnicu trojkica, kordicu. sretno!
baby čestitam!!!
strah je normalan...kod mene je bio jako izražen. evo nas sada u 31 tj. i znaj da i ti to možeš. Teško je, ali ne toliko koliko ti sada misliš. najbitnije je da miruješ.
puno sreće ...izdržat ćemo dugo!!!
king pozdrav.
Vrijeme prolazi, još samo malo. Želim ti da izdržiš što duže.
sela čestitam!
b.a.b.y. sretno!
b.a.b.y. sretno i da sve prodje kako treba!
king još malo:heart:
Lua, sad si nam ti na redu? sretno, draga!!!!!!
Hvala svima, strah je i dalje ogroman no uz vašu pozitivu je podnošljiv. Najrađe bi bila 24 sata na ovom forumu da mi se svaki put kad vidim ekran ne povraća! :)
King držim ti fige da sve prođe u redu. Nekako je lakše kad vidim uspješnu trudnoću sa trojkama!
Sretno svima.....
Hej curke.Evo da i ja prijavim svoj status.:lol:Bila danas kod svoje ginicke na uzv(napokon:-o)nakon 9tj.Sad sa 30+4.Zamalo da mi nije ga napravila jer je nekaj pomjesala:lol:.Al uglavnom.Bebica je vec okrenuta na glavicu tezak 1650gr da DECKO je.Ko bi reko da cu do danas cekati za to saznanje.:oops:
Tako sam sretna.
Lijepi pozdrav svima:-)
selaOd srca ti cestitamo.
[QUOTE=b.a.b.y;2155475]Hvala svima, strah je i dalje ogroman no uz vašu pozitivu je podnošljiv. Najrađe bi bila 24 sata na ovom forumu da mi se svaki put kad vidim ekran ne povraća! :)
Ja sam na početku trudnoće također izbjegavala forum jer mi se povraćalo čim bi otvorila rodu i pročitala bilo šta o trudnoći. Brzo će to proći.
Sela, čestitke od srca!
Sela i tm čestitamo :)
malom dječaku želimo svu sreću na svijetu...
jel zna netko da li se moze iz one 3 vrijednosti sto pisu ginici u trudnicku kjizicu da li se iz toga moze vidjeti duzina jer jucer sam bila sva smusena i sretna dok mi je ginicka govorila lijepe vjesti pa sam zaboravila pitati koliko je duga bebe.
Hvala unaprijed
Sela čestitam od :heart:
Od srca cestitam svim novim mamama i tatama, a bebicama zelimo sto ljepse odrastanje. Takoder novim trudnicama zelimo brzu i uspjesnu trudnocu!!!!
Evo nas dugo nije bilo, al pratimo vas ponekad, stigli smo do 35 tt i za sad sve uredu,malo je cerviks omeksan,pa si vise odmaram( trebat ce mi).