Ja sam išla dva mjeseca nakon druge histeroskopije. Inofolic bi trebalo piti barem tri mjeseca, barem tako je meni rečeno. Ja uzimam inofolic, folacin i d vital. Sve je to priprema za postupak u ožujku.
Printable View
Ja sam išla dva mjeseca nakon druge histeroskopije. Inofolic bi trebalo piti barem tri mjeseca, barem tako je meni rečeno. Ja uzimam inofolic, folacin i d vital. Sve je to priprema za postupak u ožujku.
To je i meni dao...d vital i folacin pijem. Sretno nam! I hvala vam jos jednom!
Ja sam 2.10. bila na prvom pregledu kod dr. Kisić i prva stvar koju mi je rekao je da za početak moram skinuti barem 20 kg da bi me uopće poslao na neki postupak, kao da su postupci skupi itd. Visoka sam 175 i imam 100kg. To je puno kila i znam da moram smršaviti ali ima žena koje su u čekaonici bile deblje od mene pa me baš zanima kako su one prošle. Čak mi je preporučio Centar za pretilost na rebru. Prvo dijete sam prirodno zanijela sa ravnih 100kg.
Kakva su iskustva u Petrovoj s niskim AMH, i s dr. Bolanca? Hvala:)
Ja sam na prvoj konzultaciji koja je bila mislim da u 3/20 imala 95 kg,visoka sam 169.Dr.je napisala koje sve pretrage moram obaviti i da moram provoditi redukcijsku dijetu,al nije uvjetovala kolko kg moram smrsaviti,1.postupak sam imala u 9/20,sa cca 91kg,normalno je odraden,ali nazalost nije uspio.Sad poslije na kontroli je rekla da su kile problem (inace je problem spermiogram),i da su nam one sad najveci neprijatelj,da utjecu na jajne stanice i nek se potrudim da skinem kile,bar do 85,a i da je to na granici.I uglavnom sad sam na 83 kg,i trudit cu se do kontrole u 1/20 jos koju skinuti,makar uz blagdane,tesko.Uglavnom,htjela sam reci da sam isla u postupak sa viskom kila i visokim BMI.
Cure,kakvo je stanje u Petrovoj? Da li se sve normalno odvija?
Ja imam kontrolu 25.1,a sljedeci postupak u 2/20. Nadam se da ne treba negativan test na koronu imati i za kontrole..
i mene čeka probni transfer u siječnju i stimulacija u veljači, imam osjećaj kao da tri gladne godine čekam i strahujem kak će me korona pokositi taman onda kad ne bude trebalo, a dosad uspješno odolijevam [emoji849]
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk
Bok curke,
Airad bravo za kile bitno da idu dolje. Bila sam u petrovoj 17.12. Vadila krv i bila kod doktorice. Sve je normalno. Jedino mi je sestra Brigita rekla da sada i prije uzimanja lijekova za stimulaciju moramo ici na test za covid. Znaci prije uzimanja lijekova i onda prije aspiracije. I suprug takoder prije aspiracije. To su im nove upute ali naravno rekla je da se i to do 2-3 mj moze promjeniti.
Pozdrav drage cure!
Pacijentica sam prof. Vrčić, spremam se opet na ivf postupak iduće godine. Koliko se, obzirom na covid, cca ceka na prvi pregled i dalje na stimulaciju ako je sve ok? Hvala
Nije prije bilo bas tako..npr prvi pregled sam cekala cca 2 tj, dobila papir sa pretragama, obavila njih i sa prvom iducom mengom dosla na uzv, i odma iduci ciklus u postupak. Islo je to brzo, bar kod mene. A ak su te sad narucili za 3.mj omg fakat bolje da krenem po uputnicu i bar se narucim. Tak da do 5,6mj dodjem do postupka. Hvala!
Jel koja od vas pije inofolic ili gynositol? Meni to Vrčić preporučio
@mašnica ja pijem Gynositol 2 vrecice dnevno. Isto mi je prof Vrčić to preporučio prije zadnjeg postupka, pila sam ga 3 mjeseca prije postupka i sve do cca 5.mj trudnoće. Sad se opet u skorije vrijeme spremam na postupak i pijem ga opet. Super mi izregulira ciklus i valjda tu moju inzulinsku rezistenciju. A i ostao mi u dobrom sjecanju zbog uspjesnog ivfa hehe
Dakle, preporucam piti!
Ja pijem vec 2 mj jer imam pcos i duze cikluse, evo prosli mj.dobila tocno 28dc, mjesec prije 33...inace sam na w5,40...kako koji mjesec.
Kod mene djeluje...
A koji dan se dolazi po lijekove? Jer ako je treći, to se teoretski stigne, na knap ali taman, i sigurno će bit dodatan i nepotreban stres. A nisam shvatila, test i prije dolaska po lijekove i prije aspiracije? I suprug i ja, dva puta?
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk
Da ako znas da ces dobiti recimo 25.1 tj trebala bi ti doci onda se testiras jer ces 2dc doci po lijekove. Ali ako netko ima neredovite onda ne znam kako ce to izgledati :( uglavnom mozda ne bi bilo lose da posaljes mail u 1 mj ako ti je postupak u 2 jer tko zna sta ce se jos promjenti do tada.
Znaci mi zenske prije uzimanja lijekova i prije aspiracije a muzevi samo prije aspiracije :)
Uzas..nije mi nikad tocno u dan,i stvarno neznam kak bude to.Imam kontrolu 25.1.pa cu pitati sestre(jos su provjeriti da nebi slucajno i prije toga trebala)..Molim Boga da ukinu testiranje za ljekove do kad cu ja biti na redu..hehe..
Najbolje ti je da ispitas sve sta te zanima. Meni je tocno ciklus 29 dana ali evo ovaj mjesec 35 tako da moze se desiti bilo kome da mu kasni ili dode ranije. Ali ajde nadam se da ce sve biti ok na kraju ;)
Kakvo je stanje u Petrovoj nakon potresa, jel znate jel sve radi normalno?
Sve radi normalno.Cure zasto si u naprijed ne uzmete ljekove i onda kad dobite testirate.Ili nedaju vise u naprijed ljekove?
Ja nisam cula za tu opciju da se tako moze..
Jel znate jel Vrčić radi? Bio je na bolovanju mozda i na go.
Ja uvijek moram doci 2dc vadit krv i onda tek znam da li krećem sa lijekovima i kojom dozom. Bilo bi super da se mogu dobit lijekovi unaprijed.
Znam i ostale cure su vec u naprijed znale doze i sve.Tako i ja.Samo se 2 dc.vadi fsh da nije visok.Ako je preko 13 ne uzimaju u postupak.Sad ovisi od dr.Nijednom nisam morala po terapiju.U naprijed pobila sve,jedino ako zafali dodem po to kad se ide na folikometriju...
Ja vadim lh, fsh i progesteron.
Stigla M i ocekuje me kod Vrčića histeroskopija konacno
Zahvat u Petrovoj odgodjen jer je potresom ostecena operacijska sala...mozda odem ipak privatno na histeroskopiju vidjet cu
To nazalost ne znam...rekli su mi da ovaj mjesec nema zahvata i oper. Idem privatno necu cekati vise
Operacijska sala je u drugom dijelu zgrade.
Obavila sam u Repromedu.
Ne pitaj..u Hilarusu mi rekli jednu cijenu i platila 1500kn vide...dobro da sam imala. Ali Vrčić je odličan tako da mi nije žao. Nek sam konacno obavila.