Stvarno i od srca ti zelim da uspije. Bit ce to sve ok. I obavezno javi.
Printable View
Stvarno i od srca ti zelim da uspije. Bit ce to sve ok. I obavezno javi.
Hvala draga, držim nam svima fige :fige::fige::fige:
I velika pohvala sto nisi radila test do sada. Ja sam na friskom (2 blastociste) vec 6 dan pišnula ;-). Jel osjecas sto? Ja apsolutno veliko NIŠTA.
Zaista nisam da, htjela sam ja ali mm se bunio jer smo puno puta radili i razočarali se tak da smo odlučili sutra napravit betu i kako bude...nemam nikakvih simptoma..par dana ispočetka bilo nekih bockanja u maternici ali sad ništa... Sutra ćemo vidjeti kakve sam sreće :-)
Jutros izvadila krv, nalaz oko 15 h ali izgleda da je to to sto se mene tice jer je upravo pocelo crveniti na ulosku
Jolica. .znam kako ti je..samo budi jaka i ne gubi nadu..
Jolica...nista nije gotovo do nalaza.
Eto nalaza < 0.100 , kao sto rekoh nazalost to je to. :-(
Stvarno mi je zao. Jel imate kojeg smrznutog? Ja sam prvi puta bila sigurna da je to to. Bitno da sam dosla do IVF i stvar rjesena. Znam da ti je tesko...al imas snage koju ni ne znas da imas. Odtuguj i vidjet ces...za nekoliko dana ces vec planirati sto dalje. Glavi gore i samo hrabro.
Hvala LF, da nazalost ocito je tako svima prvi put. Odradili sve super, dobili jednu blasticu i bila sam sigurna da je to gotova stvar... Nazalost smrzlica nemamo, tako da ce biti sve ispocetka :-(
Jolica žao mi je..glavu gore i u nove pobjede. .meni uspjelo s četvrtog pokušaja. .
Evo mene opet tu,jučer sam imala transfer (fet) znači danas mi je prvi dan, vraćene su mi dvije blastociste kaže embriologica da su super ,nije mi to neka utjeha jer su uvijek dobre.......beta 4.4.
Željkica, sretno! Ja sinoc opet groznica sa 5 na 6dpt. Zadnji put mi je isto tako bilo tri dana groznice i nula bodova. Sad me to bas nasekiralo. Od drugih simptoma nista. Niti ko da cu dobiti...makar nije ni vrijeme jos. Manjak simptoma pridodajem mozda i utricima jer sam sad 3x1 od transfera. Bio je skroz prirodan FET. Jel od vas ko imao groznice a da je to dobar znak?
Na dan transfera i drugi dan malo smedkarenja sa utricima. Al mi bio malo tezi transfer. Prvi put 2dtp bilo smeđe i onda oko 8 dtp do kraja skroz nesto smeđe-rozo.
Jel moguce da mi tako rano zapravo i ode to? Nisam pametna, znam da pretjerujem.
Mogu li se i ja družiti s vama? Meni je 5dnt 2 blastice i simptomi nula bodova! Čak mi ni trbuh više nije toliko napuhan i totalno sam jadna! Danas mi je vrijeme za booster i sjećam se prošli put( dobitni) da ga nisam ni dobila koliko sam bila napuhana a sad ništa! Ah!
LF2 hvala ti i sretno i tebi.Ja ti više nisam pametna sta je dobro sta nije neznam više ni kako se ponašat ovaj put sam skroz tupa i bezvoljna !
lola32 naravno da možeš , mozda ga prošli put nisi primila jer je došlo do hipera?
I ja skroz bezvoljna. Nit sam pozitivna niti negativna. Mozda jer je bio skroz prirodan FET pa nisam prolazila kroz sve. Nekako i zaboravim koji mi je dtp. Simptoma i dalje nista. Do sad su mi te cice uvijek bile nekakvo mjerilo bilo da je prirodna trudnoca (biokemijska), klomifen (biokemijska), puregon + stoperica = tempirani (vanmaternicna). IVF = beta 0 ....cice su uvijek bile tu.
Hm nesto mi nije jasno prirodan fet,meni je uvijek isti,nerazumim?možda je glupo pitanje al baš me zanima
Bez ikakve stimulacije, pratila se prirodna ovulacija koja je bila 25dc -imam duge cikluse, pet dana poslije transfer smrzute blastociste i utrogestan 3x1. Prije toga nista od terapije.
aha hvala ,ja jedino stavljam utrogestan 3x2,
trebam pomoć tj. savjet! kao što se iz potpisa vidi da imam nekoliko super beta i da idući utorak čekam prvi uzv. no međutim,ja danas malo prokrvarila i čini mi se da će biti menga. i ne znam šta da radim. dal da pričem još koji dan i da vidim kakvo ce biti stanje ili da odem ranije u bolnicu i zamolim da me netko pregleda? :(
Ja bih nazvala dr ne bi čekala, jer baš krv ili smedarenje?
Black woman nazovi kliniku gdje si bila u postupku i objasni o čemu se radi. Bolje prekontrolirati i biti miran.
više je smeđkasto ali ima i crvenoga. ali odlučila sam, ipak ću otići sutra u bolnicu da me netko pregleda jer je moja dr. na godišnjem.
Black-women nemoj samo gubit nadu! Krvarenja su dio trudnoce, mozda cesce kod nas mpo trudnica, ali se dogadaju...ja bi na tvom mistu otisla privatno na uzv da smiris sebi dusu i vidis da je sve ok.
Black_woman, ne gubi nadu - kao što su cure rekle krvarenje je vrlo često u početnim tjednima trdunoće...moguće da je bio neki hematom koji se sad čisti. Ali, ja bih svakako otišla da me pregledaju - možeš i na hitnu ginekologiju, tamo će te primiti sigurno ako kažeš što je!
Black_w kako je?
Lola32, nas dvije zajedno vadimo betu. Meno danas 7dtp. Kad si mislila testirati se?
Nisam bas sigurna kad cu. u svakom slucaju test je kupljen,ali jucer sam dobila brevactid pa ne znam koliko nu treba da ispari! Prosli put sam se testirala dan prije i na dan vadenja bete i testovi su mi bili negativni( glupi primastick)! uglavnom,isla sam vaditivkrv i plakala ko kisna godina a docekala me beta 387! Tako da malo mi se i riga pri pomisli na test,ali ne mogu opet nespremna ici vaditi betu :) uglavnom ja sam danas 6dnt i totalni pesimizam u meni! niti brevactid nije probudio neke lazne simptome:)
Pozdrav cure!
Nova sam što se tiče foruma,a danas sam imala ET na VV pa silno želim podijeliti iskustva s vama ali i postaviti nekoliko pitanja.
Vraćen mi je zametak 5.dan nakon punkcije, ali dr.je rekla da imam blagu hiperstimulaciju i da moram mirovati.
Čim sam stigla kući i legla počela sam osjećati nesnosne bolove u jajnicima koji do sada nisu bili takvog intenziteta.
Sada su malo popustili.
Da li netko ima iskustva s tim? Strah me da se nešto nije dogodilo na putu do doma... :/ :-(
Drage moje, pozdrav! Nova sam na forumu mada vas dugo pratim i čitam. Molim vas za vasa iskustva i pomoc. Naime, 16 i 17 marta sam imala sekvencijalni FET, vracene su mi tri blastociste. Od drugog dana transfera imam smedjkasti iscjedak koji je vodenkaste teksture i najcesce je nakon aplikacije Utrogestana. Kolicinski nije puno, par kapljica ali traje toooooliko dugo. Potpuno sam sludjena. Od terapije koristim utrogestan 4x200 i estrofem 2x2. Svako iskustvo je dobro doslo. Hvala vam
Ja cu u utorak vadit krv 13dpt. A prije mozda test doma. Ne znam jel ovo ikakav simpom al jel netko imao vodeni iscjedak?
Ja sam ga imala uvijek mislim da je to od utrogestana.
I ja sam nakon ET ali treci dan nakon punkcije imala tranfer,boljeli su me jajnici uzas,7 dan na ET me probudilo oko 2 sata u noci sa uzasnim bolovima koda cu svaki cas dobiti,imala malu sukrvicu tada samo jednom,dobila temperaturu,sve me boljelo kao da cu gripu dobiti,drugi dan nista,odmaraj sto vise mozes,mozda te zbog hipera boli tako jako,samo misli pozitivno,sa sto manje stresa,znam da je tesko ja sam jedva cekala da idem vaditi betu i radila tri testa dan,za danom bili pozitivni hvala Bogu,evo sad sam 18+5tt,cekamo deckica maloga,isto sam bila na VV kod dr.Jukić, zelim ti da sve prode super i sretno dalje. :)
Cekalice moje kako ste? Mene muči suhi kašalj, pa kud bas sad baš sam nervozna zbog toga!
Mislim da vise nitko nije pametan oko tih iscjedaka. I ja mislim da je to povezano sa utrogestanom.
Sultanija...sjećam te se...bile smo zajedno na transferu. Ja sam ona koja već ima jedno dijete. Nadam se da ti je bol do sada popustila. Ja sam imala manje folikula za punkciju pa osjećam pritisak dolje i bol u trbuhu na momente. A ti si ih imala puno više+blagi hiper ...tako da je to sve normalno...proći će. Mrvicu se ništa nije moglo dogoditi na putu doma. Meni su rekli prvi put da je to kao da zrno maka stave između 2 šnite kruha namazane s pekmezom...dakle...ne može uteć nikuda. Sve dalje ovisi o kemiji;-) Kada ti radiš betu?
AA bas mi je drago da si me skuzila :)
trebala bi vaditi Betu 5.4.
Sinoć sam ponovo imala bolove u oba jajnika, dok jučer preko dana je bilo relativno ok, s tim da sam si dala Decapeptyl s.c oko 8 ujutro.
i da, mora li se uvijek imati blago 'krvarenje' ako dođe do trudnoće? Nisam ga imala pa ne znam što da mislim...:cekam: