Mis mali :heart:
Printable View
Mis mali :heart:
jubav naša!!!!!!!:ghug:
Muma, :heart: .
Ljubav mala <3
Suncek dragi, predragi...
:heart:
<3
Muma, Lovro :heart:
Ljubav mala puno ~~~~~~~~ za dalje
Bilo je točno 340ml tekućine! Ne mogu ni zamisliti gdje je sve to stajalo u tom malom tijelu. Čitav dan nije jeo i mora 12 sati biti u istom položaju. Nisu mu ni infuziju htjeli dati. Nismo ga mogli nikako utješiti. Čitavo vrijeme je stiskao usnice, dobivao crvene fleke po licu i zasićenost kisikom je bila nikakva iako su mu morali pojačati respirator zbog punktiranja. Tek sam mu u 18h mogla dati mlijeka pa se smirio i vratio zasićenost na 99%. Morat ćemo se sutra ekstra pomaziti :heart:
Hvala vam na podršci! :ghug:
Muma draga :heart: jak je taj naš Lovro... pravi je lavić :heart:
:ghug:
:ghug::heart:
Držite se,da sutra bude bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma, ne mogu si niti zamisliti kako vam je... Naš mali Lovro je pravi borac! Držim fige da sutra bude puno ljepši dan i da se cijeli dan mazite!
Muma ♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart:
U mislima s vama i nadom u bolje dane
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug: :heart::ghug:
<3
veliki borac, ljubica naša:heart:
mislimo na vas i vibramo za lijepe trenutke~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako nam je mala ljubav danas?
Dobro je! Danas sam ga kupala. :dancingfever: Pitala me sestra da li želim da bude tamo - fino sam ju poslala natrag "jer će ovo trajati" :mrgreen: Uživali smo! Bio je miran i sit, a srčeko je lijepo kucalo :heart:
za još pregršt lijepih kupanja :heart::ghug:
:zaljubljen:
:) ljubav mala.... Neka pred vama bude još puno tako lijepih trenutaka!
:zaljubljen: